Şimdi Ara

telekoma KAYIT (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • selam telefon kayıt ettirmenin 3 yolu var

1 yurt dışından getirip gumrugunu veriyorsun kayıt altına alınıyor
    2 kayıt altına alındıgı donemlerde kişi askerde ise terhis belgesi ile kayıt yaptırabiliyor
    3 kişi ceza evinde ise kayıt altına alınan tarihlerde. bunu belgelerse telefonu kayıt altına alabiliyor

saygılar
  • Arkadaslar sizler 1 yada en fazla 2 cihaz için kafanızı yoruyorsunuz dogubankta bir magazanın günlük satısı 15 her magazada en asaga 50 telefon var desek 50 magaza oldugunu var saysak ve bu kişilerin benişm tanıdıgım kadarıyla depolarındaki urunun sadece ufak bir kısmını maliyeden dolayı vitrine koydugunu düşünürsek geriye inanılmaz rakamlar cıkıyor...sonuc olarak bırakın adamlar zaten bu işi çözecektir o yuzden hiç yormayın kayıttı klonlamadı sadece biraz zaman tanıyım ne yazıkkı bizim devletimiz dediklerini yapamamakta iyi calısmaktadır..suan bir cok kapanna telleride acmaya basladılarda zaten
  • o arkadasların(doğubank) ya icerde adamları(gumrukte ve abone merkezlerinde) oluyor, kendileri sahte fatura duzenliyorlar, onlara dusuk vergi odeyip kayıt ettiriyorlar,

sahte fatura duznlemek zor birsey değil

ama buyuk suc

yada

sanki icerde adamları varmıs gibi 'abi bunlar kayıtlı sen merak etme işler yavas işlediği icin internette gozukmuyor..' diyorlar ve kayıt ettirmeden satıyorlar.
  • Doğubankta adamlar işin kurdu kayıtlı değil al bişey olmaz diyorlar.Onlara birşey olmaz en kötü ihtimalle y.dışına çıkartırlar orda satarlar olan yine satin almış da kapanmış telefonlarıyla ortada kalan insanlara olur onlarda çare tükenmez merak etme batmaz onlar bu kafayla.Herkes onlar kadar cin fikirli olamıyor aslında cin fikirli denmez başka birşey denir ama ona ya neyse....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gubidikkk -- 17 Haziran 2006; 21:51:39 >
  • Doğubanktan k-jam aldım birkaç ay sonra kayıtlı olmadığı çıktı ortaya. Tabiki adam kabul etmedi durumu, birde dayak yiyecektim üstüne neredeyse. Yalnız herkes böyle vahşi değil orda istisnalarda var onlara lafım yok.
  • abi yukarda bi arkadaş klonlamaktan bahsediyor poket pc lerde yapılamıyor diye biliyorum ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahibitanıdık -- 18 Haziran 2006; 2:04:19 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: BİLGİSAYARCI

abi yukarda bi arkadaş klonlamaktan bahsediyor poket pc lerde yapılamıyor diye biliyorum ben

Evet yapılmıyor onların chip i farklı diye duymustum forumda bir arkadaştan klon işi yalan oldu pda için yani...
  • Simdi sunun cevabini alalim biz yurtdisindan mal getirtirsek.Burada kullanabilirmiyiz yoksa yine burdan alip kazikmi yiycez?
  • yurtdısından aldığın teefonu kullanabilirsin,

normal telefonların fiyatları yurtdısı ile cok farklı değil

turkiyede genelde %10-15 daha pahallı oluyor, yani nokialarda falan telefon piyasaya cıktıktan sonra 1 ay beklersen makul bir fiyattan alırsın ama

pda-phonelar cok anormal fiyatlarla turkiyeye geliyor.

yukarda ayrıntılı yazdım,

turkiyeye getirip veya getirtip kullanabilirsin.
  • arkadaşlar kayıt ettirmezseniz kapanıyo tel (Bkz. Ben)

Türkcell le kullanamıyom teli
  • Yani direk getirtip kullanamiyoruz illa kayit yani!!!
  • abı ben bı sey soracam benmersınde oruruyom ve dogubanktan dayım vasıtasıyla kjam almak ıstıyorum sıze sorum su dogubanktan aldıgım bu cıhaz telekoma kayıtlımıdır veya kayıtlı yada deılse nasıl anlayacam ve ne yapacam gercekten bu yazdıklarınızdan sonra kafam karıstı bana bı anlatırsanız cok ii olur tesekkurler
  • telefonun üzerinde imei nosu yazılı faturası varsa,

fatura onaylı ise(vergisinin TCye odendiğine dair)

ayrıca telekom onaylı kucuk bir kağıt var ise
    abone merkeleride kayıt yapabiliyor onlar belge veriyormu bilmem.

telefon kayıtlıdır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: benalp33

abı ben bı sey soracam benmersınde oruruyom ve dogubanktan dayım vasıtasıyla kjam almak ıstıyorum sıze sorum su dogubanktan aldıgım bu cıhaz telekoma kayıtlımıdır veya kayıtlı yada deılse nasıl anlayacam ve ne yapacam gercekten bu yazdıklarınızdan sonra kafam karıstı bana bı anlatırsanız cok ii olur tesekkurler

Buralarda değilsen doğubanktan hiçbirşey alma tavsiye etmem kayıt prolemini de forumlara bakarsan az çok tahmin edersin alma bana kalırsa
  • peki nerden alıyım cok ıstıyorm kjam almak ınternetten 2 mılyarı buluyooo nerden alıyım bı yardım edın
  • tavsiyem,
    gittigidiyorda ikinci el kayıtlı olarak satanlardan alabilirsin.
    800-1000ytl arası
    1-2 ay kullanılmış bir cihaz alabilirsin.
    mutlaka faturasını ve vergisinin ödendiğine dair belgeyi iste.

veya kendin biraz uğraşıp getirttirebilirsin (ebay vs.)
  • quote:

Orjinalden alıntı: turgayaslan

arkadaşlar kayıt ettirmezseniz kapanıyo tel (Bkz. Ben)

Türkcell le kullanamıyom teli

selam Turkcelle kullanamıyorum demişsin diger hatlarla kullanabiliyormusun teli peki???
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.