Şimdi Ara

telekomdaki vezneyle tartıştım. işlemimi yaparmı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Dilekçeyi vermişsin yapmama gibi bir lüksü olamaz
  • öncelikle şikayetvar.com a her ne olursa olsun düzgün bir dille yaz
    ergün denilen adam diye bahsetme
    ergün adındaki türk telekom personeli demen daha doğru olur

ben düzelteyim

Başlık: Türk Telekom Çalışanları Güven Vermiyor!!!

Mesaj:Türk Telekom Küçükköy şubesine adsl ve telefon hattımı iptal etmek için gittim, işlemlerimi yaptıktan sonra dilekçeyi vermem gereken yere gittim. Evrak işlerinde duran Ergün isimli Türk Telekom personelinin yanına gidip evrakları nereye vereceğimi sordum ve cevap alamadım. Bunun üzerine önümdeki abonenin işleminin bitmesini bekledim, önümdeki abonenin işlemi bitince Ergün isimli görevli, sen ne bekliyorsun ver evraklarını, diye bağırdı. Bende, ne bağıyorsun, diye yanıt verdim. Bunun üzerine Türk Telekom görevlisi bana herkesin ortasında bağırmaya başlayarak, ne biçim sırada duruyorsun ellerin niye cebinde duruyor, şeklinde bağırmaya başladı. Bende ona karşılık olarak: "Ne yani senin karşında hazır oldamı duralım", dedim. Biraz tartıştıktan sonra benim evrakları masasının kenarına attı ve bitti dedi. Herkesin evraklarıyla bilgisayardan işlem yaparken benimkine bakmadan masasına attı. Bunun üzerine herkes hattının kapatıldığına dahil fatura alırken; benimkiyle ilgilenilmedi. Bende Türk Telekom personelinin ismini güvenlik görevlisinden alarak orada uzaklaştım. Ben bu görevliden hakkımı aramak istiyorum. İşlemlerimin yapılıp yapılmadığını en kısa zamanda öğrenmek istiyorum.

bu şekilde yazarsan çok iyi olur. C/P yap yeter. İmlaya ve kibarlığa çok dikkat etmelisin...

• quote:

Orjinalden alıntı: ThisisaNightmare

öncelikle şikayetvar.com a her ne olursa olsun düzgün bir dille yaz

ben düzelteyim

Mesaj:Türk Telekom Küçükköy şubesine adsl ve telefon hattımı iptal etmek için gittim, işlemlerimi yaptıktan sonra dilekçeyi vermem gereken yere gittim. Evrak işlerinde duran Ergün isimli Türk Telekom personelinin yanına gidip evrakları nereye vereceğimi sordum ve cevap alamadım. Bunun üzerine önümdeki abonenin işleminin bitmesini bekledim, önümdeki abonenin işlemi bitince Ergün isimli görevli, sen ne bekliyorsun ver evraklarını, diye bağırdı. Bende, ne bağıyorsun, diye yanıt verdim. Bunun üzerine Türk Telekom görevlisi bana herkesin ortasında bağırmaya başlayarak, ne biçim sırada duruyorsun ellerin niye cebinde duruyor, şeklinde bağırmaya başladı. Bende ona karşılık olarak: "Ne yani senin karşında hazır oldamı duralım", dedim. Biraz tartıştıktan sonra benim evrakları masasının kenarına attı ve bitti dedi. Herkesin evraklarıyla bilgisayardan işlem yaparken benimkine bakmadan masasına attı. Bunun üzerine herkes hattının kapatıldığına dahil fatura alırken; benimkiyle ilgilenilmedi. Bende Türk Telekom personelinin ismini güvenlik görevlisinden alarak orada uzaklaştım. Ben bu görevliden hakkımı aramak istiyorum. İşlemlerimin yapılıp yapılmadığını en kısa zamanda öğrenmek istiyorum.

bu şekilde yazarsan çok iyi olur. C/P yap yeter. İmlaya ve kibarlığa çok dikkat etmelisin...

o zaman bunu böyle yazıp yeniden gönder sikayetimvar.com a

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lord987 -- 7 Temmuz 2007; 8:45:32 >

• Bu ne demek kimki o? Ben olacaktım orada hazır olda durmayı gösterirdim. Adamlara bak. Yapacağın tek şey vardı orayı ayağa kaldırmak o adamı orada rezil etmek kimse oranın amiri ona çıkmazdım ayağıma getirtirdim. Bana rast gelmiyor ki ah bu tür adamlar. Bundan sonra özellikle ellerim cebimde dolaşıyım bakıyım devlet dairelerin de bir tane sazan düşer belki.

quote:

Orjinalden alıntı: end_of_days

tartışma nedeni bana neden ellerin cebinde diye çıkıştı bende sinirlendim bağırdım. ne yani onların karşısında hazır oldamı duracaz.

• Ah ben olacam or da bir güzel söverdim, sonrada en ufak hareketinde girişirdim.
    Sen kimsin de bana "Ellerin cebinde" diye laf atıyosun, herife bak lan artizz.

Bence bu Ergün adlı şahsı dövelim.
  • vallaha kardes onlar çok şerefsiz oluyolar
    yapmayadabilirler
  • quote:

Orjinalden alıntı: lord987

quote:

Orjinalden alıntı: ThisisaNightmare

öncelikle şikayetvar.com a her ne olursa olsun düzgün bir dille yaz

ben düzelteyim

o zaman bunu böyle yazıp yeniden gönder sikayetimvar.com a

sikayetvar'a yazarken Türkçe imla kurallarına da uyman gerekir. yoksa mesajını yayınlamazlar... Buna da dikkat et...

O ergün denen adam da ayıp etmiş, orda ona dersini vermek lazımmış ama neyse...

• quote:

Orjinalden alıntı: end_of_days

arkadaşlar bugün adsl yi iptal etmek için türk telekoma gittim. oradaki vezneyle tartıştım. benim evrakları masanın yanına koydu ve bitti dedi. verdiğim dilekçeyi yapmama hakkı varmı bunun. büyük ihtimal işlemimi yapmadı. yapmamışsa nereye şikayet edebilirim.

merak etme bende adsl açtırırken çok fena tartışmıştım kampanya dışında bırakırlar diye düşünüyordum fakat bir sorun olmadı sendede olmaz
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.