Şimdi Ara

telekomdaki vezneyle tartıştım. işlemimi yaparmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bugün adsl yi iptal etmek için türk telekoma gittim. oradaki vezneyle tartıştım. benim evrakları masanın yanına koydu ve bitti dedi. verdiğim dilekçeyi yapmama hakkı varmı bunun. büyük ihtimal işlemimi yapmadı. yapmamışsa nereye şikayet edebilirim.

• bende aynı şekilde tartıştım kapattırırken
    herhalde telefon sizin adınıza değil diye olay çıktı
    benimkini yapmışlardı ama tanıdık vardı yapmama ihtimali var böyle bi durumda
  • dilkeçeni vermişsin bitmiş.dilekçen ilgili birime gider işleme koyarlar.yarın bir gün adsl sinyalin gelmezse veznedardan özür dile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Graindor

dilkeçeni vermişsin bitmiş.dilekçen ilgili birime gider işleme koyarlar.yarın bir gün adsl sinyalin gelmezse veznedardan özür dile.
    Dilekçeyi verdiysen iş bitmiştir...!

Hesabını kapattırdığın birde makbuz vermeleri lazım dı sana..!

ben kapattırırken hafadan 13 YTL kapattırma parası bayıldım ama helal etmedim; haram ettim

O makbuzu aldıysan sorun Yok..!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Efsane48

Dilekçeyi verdiysen iş bitmiştir...!

Hesabını kapattırdığın birde makbuz vermeleri lazım dı sana..!

ben kapattırırken hafadan 13 YTL kapattırma parası bayıldım ama helal etmedim; haram ettim

O makbuzu aldıysan sorun Yok..!

Alıntıları Göster
    Dilekçe süresi 30 iş günüdür. Bu süre içinde herhangi bir işlem yapılmamışsa ilgili kuruma dilekçeniz hakkında bilgi istersiniz. Dilekçe verdiğinize dair elinizde bir evrak varsa, ilgili birimin şefliğine, müdürlüğüne söz konusu şikayetinizi yapabilirsiniz.

Evraklarınızı kabul eden kişinin,işleminizi yapmam gibi bir hakkı da yoktur. Mutlaka yapacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kıdemli Yarbay

Dilekçe süresi 30 iş günüdür. Bu süre içinde herhangi bir işlem yapılmamışsa ilgili kuruma dilekçeniz hakkında bilgi istersiniz. Dilekçe verdiğinize dair elinizde bir evrak varsa, ilgili birimin şefliğine, müdürlüğüne söz konusu şikayetinizi yapabilirsiniz.

Evraklarınızı kabul eden kişinin,işleminizi yapmam gibi bir hakkı da yoktur. Mutlaka yapacaktır.

Alıntıları Göster
    tartışma nedeni bana neden ellerin cebinde diye çıkıştı bende sinirlendim bağırdım. ne yani onların karşısında hazır oldamı duracaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kıdemli Yarbay

Alıntıları Göster
    yapmak zorundalar.

• quote:

Orijinalden alıntı: end_of_days

tartışma nedeni bana neden ellerin cebinde diye çıkıştı bende sinirlendim bağırdım. ne yani onların karşısında hazır oldamı duracaz.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: end_of_days

O kim oluyormuşta elini cebinden çıkar diyormuş? Başbakan mı var karşında? Özel bi kurum orası istediğim şekilde dururum. İsterse karşısında yatar, sakız çiğnerim!

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Vayyy pişkinliğinde bu kadarına PES...!

Şu na bak ya bide onlara mı soracaz nası duracağımızı..!

Telekoma öfkem 10 kat daha arttı.

hem bu kadar para bayıl hemde saygı gösterip el pençe adamların karşısında bekle...!

Ulaan telekom küfür etmek yasak olmasaydı ben sana söliceğimi biliyodum ya boşver..!

İnsanlık bizde kalsın

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Bu kadarına da pes artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: Glyph

quote:

Alıntıları Göster
    inşallah p.tesiye kadar adsl ve tel hattım kapatılır yoksa oraya gidecem müdüre kadar çıkacam. özelleşti bunlar yine adam olmadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Glyph

quote:

Alıntıları Göster
    Böylelerini ses kaydına alıp birde mahkeme tamamdır zaten senin ugraşmana da gerek tüketicibirligi yapıyor herşeyi

• quote:

Orijinalden alıntı: EstrEmO

Böylelerini ses kaydına alıp birde mahkeme tamamdır zaten senin ugraşmana da gerek tüketicibirligi yapıyor herşeyi

Alıntıları Göster
    Yaparda Bir iki Gün İşlemini geciktirebilir.
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Bence git müdüre şikayet et ne demek ya ellerin cebindeymiş böyle bir şey için sana zerre kadar laf edemez

• quote:

Orijinalden alıntı: Oblomòv

quote:

Bence git müdüre şikayet et ne demek ya ellerin cebindeymiş böyle bir şey için sana zerre kadar laf edemez

Alıntıları Göster
    Haklısısnz öyle yapın olmadıwww.sikayetvar.com sitesine yazın sonuç alırsınız
    quote:

Orjinalden alıntı: drgladius

quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: AERN

Haklısısnz öyle yapın olmadıwww.sikayetvar.com sitesine yazın sonuç alırsınız
    quote:

Orjinalden alıntı: drgladius

quote:

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bana bunun için bir dilekçe yazabilirmisiniz. dilekçe yazmayı pek beceremem. o dilekçeyi türk telekom müdürlüğüne vericem. şikayetim var sitesine aşağıdaki gibi yazdım bunu nasıl dilekçe şekline çevirebilirim. ve türk telekomdaki muahatabım kim olacak. hepsi aynı zaten dilekçeyi kime vermeliyim.

türk telekom küçükköy şubesine adsl ve telefon hattımı iptal etmek için gittim işlemlerimi yaptıktan sonra dilekçeyi vermem gereken yere gittim. evrak işlerinde duran ergün adlı şahsın yanına gidip evrakları nereye vereceğimi sordum ve cevap alamadım bunun üzerine önümdeki adamın işleminin bitmesini bekledim önümdeki adamın işlemi bitince ergün denen görevli sen ne bekliyorsun ver evraklarını diye bağırdı.bende ne bağıyorsun diye yanıt verdim bunun üzerine bana herkesin ortasında bağırmaya başlayarak ne biçim sırada duruyorsun ellerin niye cebinde duruyor diye bağırmaya başladı. bende ona karşılık oarak 'ne yani senin karşında hazır oldamı duralım' dedim. biraz tartıştıktan sonra benim evrakları masasının kenarını attı ve bitti dedi. herkesin evraklarıyla bilgisayardan işlem yaparken benimkine bakmadan masasına attı. ve bunun üzerine herkes hattının kapatıldığına dahil fatura alırken benimkiyle ilgilenilmedi. bunun üzerine şahsın ismini güvenlik görevlisinden alarak orada uzaklaştım. ben bu adamdan hakkımı aramak istiyorum. ve işlemlerimin yapılıp yapılmadığını öğrenmek istiyorum.

yer:

• quote:

arkadaşlar bana bunun için bir dilekçe yazabilirmisiniz. dilekçe yazmayı pek beceremem. o dilekçeyi türk telekom müdürlüğüne vericem. şikayetim var sitesine aşağıdaki gibi yazdım bunu nasıl dilekçe şekline çevirebilirim. ve türk telekomdaki muahatabım kim olacak. hepsi aynı zaten dilekçeyi kime vermeliyim.

türk telekom küçükköy şubesine adsl ve telefon hattımı iptal etmek için gittim işlemlerimi yaptıktan sonra dilekçeyi vermem gereken yere gittim. evrak işlerinde duran ergün adlı şahsın yanına gidip evrakları nereye vereceğimi sordum ve cevap alamadım bunun üzerine önümdeki adamın işleminin bitmesini bekledim önümdeki adamın işlemi bitince ergün denen görevli sen ne bekliyorsun ver evraklarını diye bağırdı.bende ne bağıyorsun diye yanıt verdim bunun üzerine bana herkesin ortasında bağırmaya başlayarak ne biçim sırada duruyorsun ellerin niye cebinde duruyor diye bağırmaya başladı. bende ona karşılık oarak 'ne yani senin karşında hazır oldamı duralım' dedim. biraz tartıştıktan sonra benim evrakları masasının kenarını attı ve bitti dedi. herkesin evraklarıyla bilgisayardan işlem yaparken benimkine bakmadan masasına attı. ve bunun üzerine herkes hattının kapatıldığına dahil fatura alırken benimkiyle ilgilenilmedi. bunun üzerine şahsın ismini güvenlik görevlisinden alarak orada uzaklaştım. ben bu adamdan hakkımı aramak istiyorum. ve işlemlerimin yapılıp yapılmadığını öğrenmek istiyorum.

yer:

Alıntıları Göster
    vay şerefiz ya, dostum takma kafana kıytırık memur işte

• quote:

Orijinalden alıntı: Nicotinell

vay şerefiz ya, dostum takma kafana kıytırık memur işte

Alıntıları Göster
    Ohı bilmem ama yapmak zorumda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Augias

Ohı bilmem ama yapmak zorumda

Alıntıları Göster
    türktelekomdan başka nerelere şikayet edebilir arkadaş?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lord987 -- 6 Temmuz 2007; 22:56:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lord987

türktelekomdan başka nerelere şikayet edebilir arkadaş?

Alıntıları Göster
    başka hiçbiyere şikayet şikayet edemezsin ampul kafaılar sattı tlkm u artık özel şirket oldu devlet bünyesindeyken o terbiyesizliği bir müşteriye yapamazdı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.