< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deneme1 -- 4 Aralık 2024; 8:18:13 > |
Telekomdan 1 hafta içinde türkcelle geçiş
-
-
Faturan kesilmeden Taşınırsan başka taahhütünüz yoksa çıkmaz
Faturanız kesilip te taşınırsanız cayma bedeli ödersiniz
-
taahhüt filan demiyorlar mı
benim paket bitimine 5 gün kaldı tt geçeceğim tekrar turkcelle geçersem 3-5 gün içinde cayma bedeli çıkamayacak mı yani? 12 ay taahhüt veriyoruz sonuçta -
verebilirsiniz kullanıcıda senaryo durumuna göre değişir
Ne paketi kullanıyorsunuz hangi operatörde nereden nereye geçmek istiyorsunuz neredesiniz yazın ona göre yazayım
-
Hocam tt ile taahhüt uzattım 12 ay tıvibu go verdi fatura kesilmeden Turkcell geçersem tivibu gonun parasini istiyorlar mı
-
Bana 24 ay Tivibu Go vermişti,o hattı 12 ay dolunca Turkcell'e taşıdım. Şuan Tivibu Go'yu hala kullanıyorum,üstelik ihtiyacım yok aynı anda Turk Telekom Prime tarifesine diğer hattımı taşıyıp yeni Tivibu Go üyeliği aldığım için. Bu sefer yeni Prime 12 ay verdi ama önceki 24 aydı,hattı Turkcell'e taşımama rağmen kullanıyorum,fatura borç vs yansımıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 4 Aralık 2024; 14:48:54 > -
Bildiğim kadarıyla şifre ile aktif ediyorsunuz sorun olmaz
-
Benim tarifem 15+5 hep hit tarifesi aylık 220 lira tahhütsüz fiyatı 1000 lira, sorum şu henüz fauram kesilmedi ancak bir jaftadır telekomdayım budu duruma Farklı operatöre taşırsam tahhütsüz olarak günlük ücretten mi hesaplanır faturam.
-
Faturanız kesilmeden ve kullanım haklarınızın birinin tamamını bitirmeden Taşınırsanız Taahhütsüz ücretten gün bazlı Faturanız çıkar
-
valla türkcelldeydim tt ye geçtim 1 saat önce, 10 gb 150tl 12 ay sabit fiyat yeni gelmiş bugün
20gb de 195 liraydı
turkcell 480 lira dedi -
Uygulamadan bakın fatura kesim tarihinizden önce cayabilirsiniz .
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X