Şimdi Ara

Teleservice

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu teleservice i çok duymaya başladım nedir bu teleservice artık nokia cihazlarını bu servisemi yolluyoruz ?
    Şikayet eden çok kişi olduğundan bende daha yeni Nokia bir cihaz aldığımdan dolayı korkmaya başladım ellerine düşermiyim diye.

Elimde KVK çıkışlı c6-01 model bir telefon var ben bu cihaz sorun yaparsa KVK yamı yollayacağım teleservice emi ?

• Nokia,Iphone vs..Samsung'lada anlaşma sağlamaya çalışıyorlardı durum ne oldu bilmiyorum..Bu markaların teknik servis işlerine bakıyorlar..Herkes şikayetçi geç teslim etmelerinden dolayı ve kargoda anlaştığı Firma kişilerin ellerine geç ulaştırıyorlar..
    ---Bende servisten telefonumu yeni aldım NokiaShop mağasına telim etmek daha mantıklı Nokia bayilerinin işlerine öncelik tanıdıklarını düşünüyorum..Garanti kapsamındaki cihazımı Nokia Shop a teslim ederek 10 gün içinde teslim ettiler..Teleservicenin internet sayfasında teslim alıntığı tarih ve onarım süresi 2 gün içinde onarmayı başardıklarını takip edebildim (Geriye kalan 8 günde Kargo)..Ama kimisi 20 gün 30 gün Hatta 1 ay geçtikden sonra alanlarıda duydum..Duyduklarımda Kimisi kvk ya kimisi Genpaya Teslim ettiklerini okumuştum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atacan- -- 4 Aralık 2011; 1:28:52 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.