Şimdi Ara

Teleservice (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
12.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: LeSRiSeL

bu konuyla ilgili japonca bir mail ile direk sony'e mail ile şikayet edilmeli

belliki bu adi garanti firması ile sony türkiye yöneticileri arasında al gülüm ver gülüm muhabeti var.

Eminim Japonyadaki sony yönetiminin bu garanti rezaletinden haberi bile yoktur

Sen ne içtin bilader?
  • Bu teleservice ten şikayet sonucu alabilen var mı?
  • teleservice bir haftada htc one cihazımın kamera ve ses sorununu halledip geri yolladılar. cuma kargoya verdim. bi sonraki cuma telefon elime ulaşti 2 gün kargo+ pazar çalışmıyor bu servis. 4 günde halletmişler. bi de arka kapak çizikti neden anlamadım ama değiştirmişler:)
    iyi şeyleri de yazmak lazım, adamlara helal olsun.

ve sonrası....
    Merhaba Arkadaşlar,
    HTC telefon almak isteyenler okuyun lütfen...
    size son 2 ayda!! başıma gelen olaylardan bahsetmek istiyorum.
    yaklaşık 1 yıl önce HTC one m7 telefon aldım, hiç bir sorun yokken ve telefondan inanılmaz bir şekilde memnunken kamerası arızalandı telefonumun. Teleservice yolladım, tamir edip yolladılar ve ufak çizikleri olan arka kapağımı da değiştirdiler. helal olsun dedim adamlara...

1 hafta sonra telefonumun mikrofonu bozuldu, sesim karşı tarafa gitmiyordu. servise yolladım, telefonu aynen geri yolladılar yaptık diye. servis formunda anakart değişti diye bir ibare var..

geri yolladım bu sefer sağolsunlar yapmışlar ve yolladılar tekrar ama kamerası flu çekiyordu. arkadan baktığımda kamera merkezde bile değildi.

dedim ki telefonumu değiştirin yenisiyle diye yine servise yolladım. yeni gelen sıfır ama lekeli! telefonumdan karşı tarafa sesim ya hiç gitmiyor ya da inanılmaz kısık gidiyor. Teleservice bu yenilenmiş telefonun HTC tarafından onlara yollandığını söyledi.

HTC yi aradım servise yollayın diyor. servise 4 kere yolladım bir daha yollamak istemiyorum diyorum.. prosedür böyle dediler. teleservice aradım telefonu geri yollayın diyorlar. dedim ki ben telefonumla geleyim sizden yeni telefonu kontrol ederek alayım ama böyle bir şansımız yokmuş..

Bu arada ayrıca HTC genel müdürüne tweet attım geri dönmedi.

Bu işlemler devam ederken 2 arkadaşımın telefonu bozuldu, biri iphone5 diğer nexus4.. apple direk telefonu değiştirdi. LG arkadaşımın önünde telefonu tamir etti.

HTC'ye forumlara ve sosyal medyaya bu konuyu anlatacağımı telefonda söylemiştim cevap bile vermediler.

Bundan sonraki hareketim ne olacak inanın bilmiyorum. ya hakem heyeti ya da tekrar servise yollamak..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdarpol -- 16 Mayıs 2014; 9:50:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bandersnatch167

Bu teleservice ten şikayet sonucu alabilen var mı?

Aynı arıza üzerine 7 kere garantiye göndermeme rağmen hala bana cihazın değişime uygun görülmediği söylendi.
    Telefondan yetkili birini istiyorsunuz size yetkili kişi benim diye bir cevap geliyor peki bu telefon neden hala sıfır olarak iade edilmiyor diyorsunuz size efendimo konu hakkında bilgi verme yetkim yok deniyor o zaman yetkili kişiye aktar diyince en yetkili kişi benim diye tekrar bir cevap geliyor ve kısır döngü böyle sürüüp gidiyor (:
    Bi tavsiye vermek gerekirse çok zorlanıyor isen hiç uğraşma ben direk tüketici hakları koruma derneğine sadece bir dilekçe ile başvurdum ürünün sıfırının işime yaramayacağını fatura fiyatının iadesi üzerine bir dilekçe yazdım 3 hafta sonra fatura fiyatı tarafıma iade edildi telefonu tekrar firmaya gönderdim. Ne kadar uğraşırsan boş adamlar ne kadar oyalasak kardır diye sen dava açıp birşeyler söyleyene kadar süründürüyorlar seni

• herkes kötülemiş teleservisi ama ben 2 kez değişim cihazı aldım hem de 3 hafta içinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aorhan2 -- 7 Eylül 2014; 1:08:03 >
  • Arkadaşlar ben izmirden teslim ettim arızalı telefonumu sitesinden ne de telefondan cihaz takibi yapamıyorum? İmei istiyor yazıyorm ama yanlış imei yada kayıtlı değil sistemde diyor :S bu saçmalık nedir
  • Teleserviden kesinlikle uzun durun 3 kere telefonu yapmadan yolladılar halada yapılmış değil hiçbir şekilde muhatttap yok.Merdicen altı telefincular bu firmaya 1000 bin basar.Buraya vereceğinize çöpe atın en azından manevi zarara uğramazsınız.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.