Şimdi Ara

Teleservice

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
12.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar geçen sene aldığım Iphone 4 de son 2 haftadır gelen ve giden aramalarda karsı tarafa sesim gitmiyordu ve cihazda donma olayları oluyurdu . 22.02.2012 tarihinde Teleservice teslim ettim . Bugün Teleservice in Web sayfasında cihazin durumunu öğrenmek için imei girdiğime şoke olmuştum bana tam tamına Ücretli onarım bedeli (kdv dahil): 839.99 TL gibi bir fatura çıkarmışlar . Benim anlamadığım kulanıcı hatası yok ve hangi sebepten dolayı garanti kapsamından çıkarıldı ? Şimdi ne yapmam lazım yardımcı olursanız sevenirim . Görüşlerinizi içtenlikle bekliyorum.

Imei/Seri no: -

İş emri numarası: -

Model: IPHONE 4 32GB SIYAH

Müşteri Adı: -

Son Kullanıcı: -

Garanti Durumu: Ücretli Onarım

Arıza açıklaması: DONMA KILITLENME CIHAZ DONUYOR-KARSI TARAFA SES GITMIYOR-Kullanici Bilgilerinin Silinme Riski Kabul Edildi-SES KONUSMA HATASI-SIM KIZAGINDAN IMEI ALINDI

Aksesuarlar: ARKA KAPAKTA CIZIKLER VAR-IPHONE 4 32GB SIYAH-SIM CARD YOK-SIM KART TUTUCU

Yapılan işlemler: -

İşlem geçmişi

01.03.2012 00:00:00: Beklemeye alındı.

01.03.2012 00:00:00: Ücretli onarım bedeli (kdv dahil): 839.99 TL

24.02.2012 16:25:00: Atasehir bölgemizde kaydı alındı.

23.02.2012 16:59:00: Cihazınız transfer edilmiştir: ARVATO TELESERVICE LTD STI

22.02.2012 16:57:00: Ankara bölgemizde kaydı alındı

• sıvı temasından falan mı yaptılar acaba ? arayın telefonla öğrenin ne sebepten böyle bir karara vardıklarını
  • Allah kurtarsın o servisten sizi iyiki araba parasi istememisler.
  • Ben de telefonu alırken iyice araştırmıştım teleservice garanti olmasın diye. Hatta 100 tl daha pahalıya aldım teleservice garantili almayayım diye. Allah kurtarsın valla.
  • Arkadaşlar kesinlikle teleservice denen dolandırıcı şirketten uzak durun. Ki şikayet var sitesine baksanız. Binlerce benim gibi mağdur var ve hala duyarsız pişkin iğrenç bi firma işine devam ediyor. Motorola milestone sahibinden ikinci el aldım. Satanda şerefsiz çıktı. Sorunlu mal gönderdi. Hemşeri hemşeriyi gurbette misali. Her neyse devam edeyim. Tuş takımı sıkıntılıydi ve garantiye verdim ve bundan sonrası skandal. Telefonu yaptık diyerek gönderdiler. Ki zaten bu yapılana kadar müşteri hizmetlerini arıyorum 12. Sıradayım ve 35 dakika sonra ulaştım. Hep böyle. Neyse telefon geldi kapağını tam kapatamamis ve anakart bölümü açıktı biraz yani. Geldikten 2 sonra telefon yine bozuldu yine müşteri hizmetlerini aradım yaklaşık 30 dakikada ulaştım. Bide hatlarda yoğunluk var bahaneleri var. Hep aynı. Palavra. Ve yine garantiye verdim. 4 günde ellerine ulaştı ve 2 günde yaptılar anakartı değiştirdiler. Ben bu kısmada inanmıyorum. Sonra yine müşteri hizmetlerini aradım ama sabah 8 de anca ulaşıyorsun. Müşteri hizmetlerine dedim hemen yollayın zaten kontrol ettiğiniz falan yok dedim. Ki kontrol etseler anakartın olduğu kapağı kapatırlardı. Ve adam aynı dakika telefon son test aşamasını başarıyla bitirmiştir ve kargo departmanına gönderdik diye sisteme girmiş . Ve 4 gündür kargo bekliyor. telefonu aldım anakartı değiştirmişler şimdide tuş takımı ışuğı yanmıyor. bunları yine aradım tekrar garantiye göndermeniz lazım diyor. alçaklar bir yerini yapıp bir yerini bozuyor. her gönderdiğimde en az 10 gün bekliyorum. çıldıracağım. Teleservice gerçekten şer.. Köp... Bi firma. Kesinlikle uzak durun. Ben bazı yerleri kısa kestim. Müşteri memnuniyeti sıfır pişkin köp...ler.

• servise ulasmak 53 dakika sürdü dün
  • Allah korusun herkesi Teleservice'den. Geri isteyin telefonunuzu. Allah bunları bildiği gibi yapsın...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İşin garip tarafı sadece karşı tarafa sesim gitmiyordu o kadar yani telefonda başka bi sorun yok ve forumlara baktığım zaman çoğu kişinin başına gelmiş bi kronik sorun ve 100 Tl civarında bi fiyata tamir ediliyor . Dün aradılar beni telefonuzda sıvı teması var Garanti kapsımına girmiyor ve kabul ediyorsanız 840 TL ödeyip tamir edicez dediler bende kabul etmedim . Umarım cihazı başka sorun çıkarmadan sapa sağlam yollarlar
  • Kesinlikle haklısınız. Aynı sıkıntıyı şu an ben de yaşıyorum. Ve internette aratınca burası gibi yazıların bolluğunu görerekten bu firmanın çok adi bir firma olduğunu anlıyorum. Ama ben bunu yanlarına bırakmıycam. Siz de bırakmayın, en azından servis hizmeti verdikleri markalara mesajlar atıp bu firma ile çalışmamaları için elimden geleni yapıcam. Ve de sosyal medyada imkan bulduğumca bu şerefsizlerin yaptıklarını yazıp kullanıcıların mağdur olmamalarını sağlıycam. KVK kötü diyolar diye bu firmaya bıraktım ürünü. Ama gittiğime pişman oldum. Ne telefon açılıyor (dakikalarca bekletip hattan düşürüyorlar defalarca) ne de dandik web sitelerinden ulaşılıyor. Sonra bu ülkede şiddet var diye şikayet edilir. Ulan isveç yada norveçteki gibi iş ahlakımız mı var ki her işte bir hır gür çıkmasın. Pffff.. çok doluyum çok.. en iyisi ben 'gönder'e basayım (bu teleservice denen yavşakların sülalelerine kalayı bastıktan sonra)

• quote:

Orijinalden alıntı: Anthro

Kesinlikle haklısınız. Aynı sıkıntıyı şu an ben de yaşıyorum. Ve internette aratınca burası gibi yazıların bolluğunu görerekten bu firmanın çok adi bir firma olduğunu anlıyorum. Ama ben bunu yanlarına bırakmıycam. Siz de bırakmayın, en azından servis hizmeti verdikleri markalara mesajlar atıp bu firma ile çalışmamaları için elimden geleni yapıcam. Ve de sosyal medyada imkan bulduğumca bu şerefsizlerin yaptıklarını yazıp kullanıcıların mağdur olmamalarını sağlıycam. KVK kötü diyolar diye bu firmaya bıraktım ürünü. Ama gittiğime pişman oldum. Ne telefon açılıyor (dakikalarca bekletip hattan düşürüyorlar defalarca) ne de dandik web sitelerinden ulaşılıyor. Sonra bu ülkede şiddet var diye şikayet edilir. Ulan isveç yada norveçteki gibi iş ahlakımız mı var ki her işte bir hır gür çıkmasın. Pffff.. çok doluyum çok.. en iyisi ben 'gönder'e basayım (bu teleservice denen yavşakların sülalelerine kalayı bastıktan sonra)

vodafone forumunda ne yazılar var ama sonuc sıfır. almanyada yapsa bu firma benzeri uygulamayı. alman filam demezler kapı dısarı ederler. 80 gündür serviste telefonum. İnsallah batarlar tez zamanda. 1700 sikayet var haklarında sikayetvar sitesinde

• Birkaç ay evvel kız arkadaşım için Sony Ericsson Txt Pro modelini aldım. teleservice garantili telefon alan ellerimi öpeyim(!)

buradan herhangi birinin gözüne batıyosa ne mutlu; TELESERVİCE SAHTEKARLIĞINDAN UZAK DURUN.

neyse, telefon 1 ay sonra mesaj gönderip, iletildi deyip, ama karşıya iletmemeye başladı.
    fabrika ayarlarına döndüm düzeldi.
    1 hafta sonra yine aynı sorun... servise(!) götürdüm. bir hafta sonra telefonu aldığımda sorunun devam ettiğini gördüm.
    hatta aynı zamanda, arada bir gönderebildiği mesajların sonuna kendince karakterler ekliyordu telefon, servisten geldikten sonra.
    yine servise verdim.
    bir hafta sonra servisten aldığımda sorun yine çözülmemişti, telefon aynı sorunların üzerine bir de durduk yere donuyordu artık.
    hatta ve hatta servis(!) telefonun sanırım içini açarken orta tuşunu kırmış (home tuşu) onu öylece göndermişler bir de.
    tuş basıyor ama yamuk duruyor bildiğin altı görünecek neredeyse.

yani bu teleservise göndermeden önceki sorunum:
    -telefonun mesaj gönderip, iletildi deyip, iletmemesi.

teleservise gönderdikten sonraki sorunlarım:
    -telefonun donması
    -mesaj göndermemesi
    -gönderebildiği mesajların sonuna da kendince yazılar eklemesi
    -orta tuşun kırılmış olması

yani resmen 70 yaşında evde birşeyler tamir etmeye çalışıp daha da bozan emekli amcalara gönderiyolar heralde bu gönderdiğimiz telefonları.

ya da yapamayacaklarını anladılar, tuşunu da kırıp kullanıcı hatası diyerek gönderip, zaten tuşu da kırıktı falan deyip daha ucuz bir telefon vermek için bahane üretmiş de olabilirler. paranoyak oldum artık bilmiyorum.

şimdi 3. kez götürdüm ve değişim talep ettim, bilmiyorum artık ne olacak. genelde değerinden düşük telefonlar verdiklerini okudum zaten internetten.
    habire işyerimden izin alıp servisin yolunu tuttuğum zamanım da, o izinlerin ücreti de, bütün benden çaldıkları haklarım da gözlerine dizlerine dursun. ahirette iki elim yakanızda hanginiz yetkili olup da bunlara izin veriyosa. harlayın diyecem harlayın kebap olsunlar mk.

edit: evet telefonu değiştirmeyip yaptık parça değiştirdik deyip geri yolladırlar ve tek bir sorun düzelmemiş ve artık telefonla normal görüşme de yapılamıyor. telefon çalıyo ama açılamyo şaka gibi lan. yatacak yeriniz yok tekrar veriyorum geri bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tr.teknikressam -- 17 Temmuz 2012; 11:44:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Anthro

Kesinlikle haklısınız. Aynı sıkıntıyı şu an ben de yaşıyorum. Ve internette aratınca burası gibi yazıların bolluğunu görerekten bu firmanın çok adi bir firma olduğunu anlıyorum. Ama ben bunu yanlarına bırakmıycam. Siz de bırakmayın, en azından servis hizmeti verdikleri markalara mesajlar atıp bu firma ile çalışmamaları için elimden geleni yapıcam. Ve de sosyal medyada imkan bulduğumca bu şerefsizlerin yaptıklarını yazıp kullanıcıların mağdur olmamalarını sağlıycam. KVK kötü diyolar diye bu firmaya bıraktım ürünü. Ama gittiğime pişman oldum. Ne telefon açılıyor (dakikalarca bekletip hattan düşürüyorlar defalarca) ne de dandik web sitelerinden ulaşılıyor. Sonra bu ülkede şiddet var diye şikayet edilir. Ulan isveç yada norveçteki gibi iş ahlakımız mı var ki her işte bir hır gür çıkmasın. Pffff.. çok doluyum çok.. en iyisi ben 'gönder'e basayım (bu teleservice denen yavşakların sülalelerine kalayı bastıktan sonra)

Cihazlar kvk da toplaniyor sonra yine tekeserviceye goturuluyor.. kvk sadece araci.. samsung ta boyle degil.. teleservicenin berbat oldugunu anlayinca anlasmalarini fes etmisler ama samsungun kendi yerinde de aksilikler oluyormus...kisacasi ya almayacaksin ya da ugrasacaksin.....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• La adamlar bana bi haftada verdiler yeni cihaz :/ çokmu şanslıyım yani ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim de HTC Desire HD telefonumda düşürmediğim halde ekranda alt tarafta ufak bi çatlak meydana geldi.Neyse idare ederim bu haliyle derken çatlak uzadı ve ekranın rtasına kadar geldi ertesi gün. Teleservice ye gönderdim. Netten sitesine girip imei numarasıyla cihazımın durumuna baktım.Açıklamada TRANSFER EDİLDİ yazıyo. Arkadaşlar bu ne demek telefonumu nereye transfer etmiş bunlar? Ayrıca kargoyu gönderirken yazı yazdım adamlara eğer garanti kapsamına girmez ve yüksek tutarlı bi masrafı varsa tamirat yapılmasın dedim. Hala belliyoruz bakalım. 800 ü bırakın 200 tl bile bir onarım tutarı çok fazla.Yeni bi telefon alırım daha iyi.Zaten epeydir aklımda var bi Samsung Galaxy S3.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diary Of a MadMan

La adamlar bana bi haftada verdiler yeni cihaz :/ çokmu şanslıyım yani ?

6. günde sıfır (SWAP) cihazı teslim ettiler.
  • bugün netten baktım.Cihaz garanti kapsamında olmadan onarım yapılabilirmiş.260 TL yazmışlar onarıma. Netten baktım teknosada htc desire hd 899 TL neredeyse 4 te 1 oranında fiyat.Bana pahalı geldi şahsen. Yaptırmiycam. Aynen geri iade etsinler.Evde pc remote kumandası olarak kullanırım. Yerine de bi Galaxy s 3 siparişi veririm artık 1400 tl ye buldum bi siteden. Ya da akşam 20:00 de iphone 5 tanıtımı yapılcal bakarsınız ona niyetlenirim :)
  • Var Ya....
    Elden telefon aldım adamları aradım adresim değişti dedim. Arıza bildirim formunun yanında yeni adresinizi belirtin ve gönderin dedi bunun üzerine yeni adresi formda belirttim ve garantiye gönderdim. Fakat şimdi aradım ve bana söyledikleri şey eski adrese gönderileceği.
    Telefonun içinde bildirim formunda adresimi istediniz ben de yazdım ve gönderdim bunun üzerine fakat kargoyu hala başka bir adrese göndereceğinizi söylüyorsunuz dedim. Garantiye bir kere giren telefonun adresi kalır diğer adrese gönderemeyiz gibi bir söz söyledi. KArgo bilgileri imei içinde yazdıgım telefon tc sine kadar söylemememe rağmen hala telefonun fatura adresine gönderileceğini söylüyorlar.
  • Telefonumun sim kart yerini kırdım kullanıcı hatası oldugunu bildigim halde dedim ki siz yapın ben parasını vericem . Dediler ki : Garanti kapsamından çıktı. Ulan adı üstünde servis bu ben parasını vericem sen yap telefonu. Yarın telefonu alıp telefoncuda yaptırıcam allahlarından bulsunlar ne diim bulaştık halt ettik daha da yanaşmam ...
  • Iphone 4 ilk çıkan seri. Telefonumda konuşurken karşı tarafa aşırı cızırtı gidiyor. Teleservice gönderiyordum şimdi kargolamak için internetten adresini bulayım diye girdim yazıları okudum. Peki burası bukadar kötüyse ben nerde tamir ettirebilirim telefonumu. Bu ilk çıkan serilerde fabrika hatası varmı bilen varmı?
  • bu konuyla ilgili japonca bir mail ile direk sony'e mail ile şikayet edilmeli

belliki bu adi garanti firması ile sony türkiye yöneticileri arasında al gülüm ver gülüm muhabeti var.

Eminim Japonyadaki sony yönetiminin bu garanti rezaletinden haberi bile yoktur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeSRiSeL -- 17 Eylül 2013; 11:06:50 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.