Şimdi Ara

Teleservice degisimden tamire döndu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Teleservise yolladigim 5s im piksel ölmeleri vardi degisim olur diye bekliyodum önce degisim yapilcak dendi ardindan tamire alindi dedi bunlar benle tasakmi geciyolar tam anlamadim 6 gundur degisim olucak diye yeni telefonu bekliyodum tamiri gorunce sok oldum bide tamir olmasini beklicem gunlerce simdi buda degisirmi yoksa tamir olupmu gelicek elime , boyle bi sorunla karsilasan varsa nasil sonuclandigini soylerse cok iyi olur ?

Tarihçe
    Aksiyon Kullanıcı Tarih
    Kargo giriş yapıldı (Maltepe) KIPM001 08.06.2015 09:23
    Kayıt alındı TELESERVICE 09.06.2015 10:22
    Değişim cihazı bekliyor TELESERVICE 11.06.2015 13:42
    Cihaz tamire alındı TELESERVICE 17.06.2015 09:13

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bordoberet -- 17 Haziran 2015; 12:15:57 >

• Tamam beyler sorunu cozdum ayni seyler karsilasacak arkadaslar icin cihaz tamire alindı yazisi yeni gelen telefonun surumunu guncellerken yaziyolarmis 2 saat sonrada kapatildi yazdi cihazi kargoya verip yollicaklar telefon elimize 0 geliyomus heyecana gerek yok
  • Böylesine önemli bir konuda Heyecanlanmamak eldemi yahu az daha kalpten gidiyorduk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bordoberet

Tamam beyler sorunu cozdum ayni seyler karsilasacak arkadaslar icin cihaz tamire alindı yazisi yeni gelen telefonun surumunu guncellerken yaziyolarmis 2 saat sonrada kapatildi yazdi cihazi kargoya verip yollicaklar telefon elimize 0 geliyomus heyecana gerek yok

Kendi sormuş kendi yanıtlamış birde heyecanlanmayın diyo bize

• Başlığı değiştirin bari

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teleservice benden uzak olsun.
  • Kesinlikle Teleservice ile çalışan bir firmanın telefonunu almayın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.