Şimdi Ara

Teleservice' den parça satın alınabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Elimde bir tane lumia 1320 var. 2 defa çin malı şarj soketi ile değişim yaptım ama olmadı. Birinde mikrofon hiç çalışmadı geri gönderdim. Diğerinde mikrofon çalıştı ama aşırı çızırtılı. Kendi orjinal şarj soketinde sorun yok mikrofon çalışıyor ama çok zor şarj ediyorum lanet olası telefonu. USB arızalı.

Bu çin malı usb soketleri taktığınızda bir de alt bölümünde şaseye temas eden anten çentikleri var. Onlar da yok. Sadece board üzerinde yerini yapmış bırakmış elin çinlisi. Orjinalinde çentik var. Bu muadillerde Çentik olmayınca bu kez çekim gücü sıfıra düşüyor neredeyse.

Yani orjinal şarj soketi satın almam gerekli. Bu teleservice' den bir parça satın almak mümkün mü? Telefonu göndersem 100-150 tl den aşağıya yapmazlar basit bir şarj soketi için.

• Ara sor hocam sitelerinde numaraları var ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanmıyorum ama sormakta fayda var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yandex

Ara sor hocam sitelerinde numaraları var ?

Arasam beni ciddiye alacaklarını sanmıyorum. Büyük şehirlerden birinde olsam direk gider konuşurum.

Adamlar telefonları vermişler takip için arıyorlar saatlerce beklemişler. 40 tl lik malzeme için beni sallamazlar bu adamlar. O yüzden aramak istemiyorum açıkcası.
  • kaanrevan kullanıcısına yanıt
    MS sanırım telecervice ile olan anlaşmayı bitirdi.. Destek ekibiyle goruşme uygulamasına girdiğinizde BX2 (yada buna benzer) başka bir firmaya yonlendiriyorlar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.