Şimdi Ara

Teleservice hakkında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben cihazımı telservice gönderdim onlarda tutmuş dmarkete göndermişler dmarket geri göndermeyince bizim yasal süre aşıldı. tüketici hakem heyetine gittim. başvuru yapıldı ama sanırım 1 seneyi buluyormuş altı ay kadar oldu zaten. bu arada ben nokia ile görüşsem acaba insafa gelip yardımcı olurlar mı. benim zamanımda ne nokiaya ulaşabiliyorduk nede microsoft yardımcı oluyordu. burada servis sıkıntısı çeken arkadaşlar yardımı kimden alıyor. nokia dan mı microsofttan mı
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Benim hepsiburada'dan aldığım lumia'da netcell yazıyor.

Garanti için hepsiburada ya mı göndereceğiz? Yoksa istediğimiz servise yollayabilir miyiz?
  • bien kullanıcısına yanıt
    İmkanınız varsa elden genpa yada nokiacare e verin. Bunlar yoksa teleservice elden verin. Araya hepsiburadayı katarsanız fazladan gün kaydedersiniz. Faturanın aslı sizde kalıcak sakın unutmayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cambaz_blood

İmkanınız varsa elden genpa yada nokiacare e verin. Bunlar yoksa teleservice elden verin. Araya hepsiburadayı katarsanız fazladan gün kaydedersiniz. Faturanın aslı sizde kalıcak sakın unutmayın.

Teşekkürler, İstanbulda olduğum için tüm servislere ulaşabilirim.
    İstediğimiz servise verebiliyor olmamız güzelmiş.
  • Ent servisi bayrampaşaya yolla. Herkes aynı yere teleserviceye gönderince cihaza çöp muamelesi yapıyorlar. Benim cihazı kırdılar ama nokia sahip çıkmadı mesela.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bien

Benim hepsiburada'dan aldığım lumia'da netcell yazıyor.

Garanti için hepsiburada ya mı göndereceğiz? Yoksa istediğimiz servise yollayabilir miyiz?

istediğiniz servise yollamakta özgürsünüz
  • Benim 920 de onarıma girmiş bakalım sonuç ne olacak.sonucu yazarım buraya 15,20 gün sonra

• Arkadaşlar cihazım yapılmış sanırım gönderiliyormuş kargoya verilmiş

• darkmonstar35 kullanıcısına yanıt
    Çabuk halletmişler sorununuz neydi ki?

• quote:

Orijinalden alıntı: emre_fan_club

USB girişinde sorun vardı

• quote:

Orijinalden alıntı: darkmonstar35

quote:

Orijinalden alıntı: emre_fan_club

USB girişinde sorun vardı

Anladım geçmiş olsun. Ben de bugün yarın servise göndermeyi düşünüyorum da o yüzden sormak istedim.

• L735 telefonumun açma kapama düğmesi arızalandıhttp://www.anadoluyakasiservis.com/ nasıldır arkadaşlar?
    İstanbul Anadolu yakasında nereye vermemi tavsiye edersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bien -- 16 Mayıs 2015; 18:57:49 >
  • Hangi yakada olduğunu bilmem ama ben bayrampaşadaki entservise gönderdim. Yazılım sorunlarından dolayı ama adamlar sağolsunlar bizzat düşürüp çizdiğim ekranı bile onarmışlar.

Haberdar etmemişim pardon...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Estonya Feribotu -- 16 Mayıs 2015; 19:24:29 >
  • Teşekkürler, yukarıda bir arkadaş daha entservis demiş. Bayrampaşa Avrupa yakasında. Telefonu elden teslim etmek istiyorum, gidiş dönüş bana yaklaşık 35-40 km.

nokiacare servis de iyi demişler o bana daha yakın. bakalım pazartesiye kadar düşüneyim.:)
  • bien kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam hakkınızda hayırlısı olsun artık.

• Benim telefonum 4. Kez servise gitti (l925)anakart değişimi yaptilar telefon değiştirildi yazıyor(batarya vs ayni). daha öncesinde hepsiburadaya başvuruda bulunmuştum telefonum 4 kere garantiye gitti para iadesi istiyorum diye bu gün göndereceğim bakalım para iadesi yapacaklar mi

• quote:

Orijinalden alıntı: babasayfa

Ent servisi bayrampaşaya yolla. Herkes aynı yere teleserviceye gönderince cihaza çöp muamelesi yapıyorlar. Benim cihazı kırdılar ama nokia sahip çıkmadı mesela.

Ben Teleservice'e Bir motorola tablet, bir blackbery ve bir HTC gönderdim.

Motorola tablet ekranında çatlak vardı ama dokunmatiğinde sorun yoktu. AdamLar ekran değişimine 500,-TL istediler. Dokunmatiği sorunsuz çalıştığı için yaptırmadım.

Blackberry'de sim kart yuvası arılanmıştı. Komple kasayı değiştirip göndermişlerdi. Fakat kasa değişimi sonucu bu seferde ekran sensörü çalışmıyordu, ikinci defa sensör için gönderdim. İkinci de ancak düzelttiler.

HTC'de de sim kart yuvası arızlanmıştı. Onda da anakart değişimi oldu. Anakartın IMEI numarasını kaydettirmemişler, ikinci defa göndermek zorunda kaldım.

Sonuç olarak;
    Teleservice'e gönderdiğim cihazları 2. defa göndermek zorunda kalıyorum.

• ewwliya kullanıcısına yanıt
    Hocam bende de cihaz takibindeki işlemlerde yedek parça bekleniyor diye yazmışlar ama "Tamir Bilgileri" bölümünde cihaz değişimi yazıyor.Şimdi size sıfır cihazmı geldi yoksa anakartı komple değiştirilmiş şeklinde mi ?
  • Anakart on taraf ve arka kapak değişti sadece..

• quote:

Orijinalden alıntı: RKeles93

Hocam bende de cihaz takibindeki işlemlerde yedek parça bekleniyor diye yazmışlar ama "Tamir Bilgileri" bölümünde cihaz değişimi yazıyor.Şimdi size sıfır cihazmı geldi yoksa anakartı komple değiştirilmiş şeklinde mi ?

cihaz değişimden kasıtları anakart değişimi oluyor .
    anakart değişimi olan cihaz 1 ay içerisinde serviste onarım görürse kapalı kutu cihaz veriyorlar
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.