Şimdi Ara

Teleservice hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İzmir'de garantiye teleservice bakıyormuş,Ent İstanbul'daymış.Teleservice'e mi vereyim yoksa İstanbul'a mı göndereyim?

• darkmonstar35 kullanıcısına yanıt
    Tek bildiğim teleservice nin rezelat olduğu,beni çok rezil ettiler,yinede siz bilirsiniz,diğer servise göndermeden önce aramanızı ve tam bilgi almanızı tavsiye ederim
  • Ent'ye gönder bence. Teleservice rezalet.
  • Nokia care yada genpa varsa bu ikisinden birini tercih et.

Nokia care öncelikli olsun çünkü sadec e Nokia ya baktıgı için daha yararlı olur.

Teleservice 10 markaya bakıyor ve her halikarda 20 gunu asıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cambaz_blood

Nokia care yada genpa varsa bu ikisinden birini tercih et.

Nokia care öncelikli olsun çünkü sadec e Nokia ya baktıgı için daha yararlı olur.

Tamamdır,ama Nokia Care kapatılmadı mı?
  • darkmonstar35 kullanıcısına yanıt
    Hayır, kapatılan yerler olabilir ancak bulundugunuz yerde var mı bakmanız lazım. Nokia destek müşteri hizmetleri varsa sorulabilir, internette eski adresleri oluyor genelde ama bakmak lazım.
  • quote:

Hayır, kapatılan yerler olabilir ancak bulundugunuz yerde var mı bakmanız lazım. Nokia destek müşteri hizmetleri varsa sorulabilir, internette eski adresleri oluyor genelde ama bakmak lazım.

Anladım
  • Htc 8 x imi ekran sararmasi bataryanin cabuk bitmesi ve de arka bolumun kararmasi sikayetlerimden dolayi teleservice maltepeye gondermistim. Butun sorunlarimi cozmuslerdi. Kisacasi ben memnun kaldim
  • quote:

Orijinalden alıntı: My House My Rules

Htc 8 x imi ekran sararmasi bataryanin cabuk bitmesi ve de arka bolumun kararmasi sikayetlerimden dolayi teleservice maltepeye gondermistim. Butun sorunlarimi cozmuslerdi. Kisacasi ben memnun kaldim

Kargo bedava imiş o yüzden Ent'ye göndereceğim sanırım bakalım
  • quote:

Nokia care yada genpa varsa bu ikisinden birini tercih et.

benim cihaz değişimi dahil 20 günü hiç aşmadı en az 15 kere gönderdim

rezalet ilgilenmiyorlar haklısın zaten 20 iş günü işinde sonuçlanması lazım

ben pazartesi gönderiyom aynı hafta cuma kargoya verip cumaertesi alıyodum cihazı
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Valla şans işi mi bilmiyorum. Kimi gönderir cihaz değişirler. Ben gönderiyorum 26 günde geliyor.
  • quote:

Valla şans işi mi bilmiyorum. Kimi gönderir cihaz değişirler. Ben gönderiyorum 26 günde geliyor.

yuh yani memnuniyet yeri var
    http://www.teleservice.com.tr/tr/customer-satisfaction-program.html

buradan şikayet oluşturun daha çabuk çözümlenir
    hocam dün lumia 920 telefonumu hepsiburadaya yolladım garanti için.kutu etiketinde netcell yazıyordu garantiye netcell mi bakıyor yoksa teleservice filan mı bakıyor bilgilendirirseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmanenes3

hocam dün lumia 920 telefonumu hepsiburadaya yolladım garanti için.kutu etiketinde netcell yazıyordu garantiye netcell mi bakıyor yoksa teleservice filan mı bakıyor bilgilendirirseniz sevinirim.

Suan en yetkili teleservice onlarda teleservice gondeririler dua edinde yapamaasinlarda 920 yerine 930 alin sizde 😀
    hocam sorunları şunlardı cihazın.2 kamerası da çalışmıyor arkada çalışıyordu ama sonra o da çalışmaz oldu.flaş çalışmıyor,hoparlöre alınca sesim gitmiyor,mikrofon bozum,ekranda titreme mevcut,aydınlık sensörü tozdan dolayı bazen çalışmıyordu.bu sorunlarla hepsiburadaya iade/onarım formu açtım ve dün kargoya verdim.bugün cihaz ellerine ulaşmış.benim 930 da gözüm yok cihazımı sağlam bir şekilde yapıp verseler yeter.ha 930 gelse hayır der miyim
  • Teleservis deme bana Lumia 920 nin içinde edip göndermişlerdi şerefsiz herifler inşallah batarlar
  • quote:

hocam sorunları şunlardı cihazın.2 kamerası da çalışmıyor arkada çalışıyordu ama sonra o da çalışmaz oldu.flaş çalışmıyor,hoparlöre alınca sesim gitmiyor,mikrofon bozum,ekranda titreme mevcut,aydınlık sensörü tozdan dolayı bazen çalışmıyordu.bu sorunlarla hepsiburadaya iade/onarım formu açtım ve dün kargoya verdim.bugün cihaz ellerine ulaşmış.benim 930 da gözüm yok cihazımı sağlam bir şekilde yapıp verseler yeter.ha 930 gelse hayır der miyim

bayağı sorun var aynı şekilde onalra yazmışındır inşallah direk teleservice gönderseydin cihazı keşke artık olan olmuş bence parça bulamayıp yapamıcaklar :)

Flash zaten 920 de genel sorun çalışmaz :(

garanti dışı bırakmasınlar da
  • quote:

garanti dışı bırakmasınlar da

Ederlerse hakkini arasin kuzende vardi oyun acik uyuya kalmis uyurken yanmis sicaktan yatagin arasinda servisten yenisi geldi ankara nokia care den elimle aldim uzun ugraslar sonucunda
  • Arkadaşlar bugün itibariyle garantiye gönderdim telefonu
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.