İzmir'de garantiye teleservice bakıyormuş,Ent İstanbul'daymış.Teleservice'e mi vereyim yoksa İstanbul'a mı göndereyim?
darkmonstar35
kullanıcısına yanıt
Tek bildiğim teleservice nin rezelat olduğu,beni çok rezil ettiler,yinede siz bilirsiniz,diğer servise göndermeden önce aramanızı ve tam bilgi almanızı tavsiye ederim
Ent'ye gönder bence. Teleservice rezalet.
Nokia care yada genpa varsa bu ikisinden birini tercih et.
Nokia care öncelikli olsun çünkü sadec e Nokia ya baktıgı için daha yararlı olur.
Teleservice 10 markaya bakıyor ve her halikarda 20 gunu asıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: cambaz_blood
Nokia care öncelikli olsun çünkü sadec e Nokia ya baktıgı için daha yararlı olur.
Tamamdır,ama Nokia Care kapatılmadı mı?
darkmonstar35
kullanıcısına yanıt
Hayır, kapatılan yerler olabilir ancak bulundugunuz yerde var mı bakmanız lazım. Nokia destek müşteri hizmetleri varsa sorulabilir, internette eski adresleri oluyor genelde ama bakmak lazım.
quote:
Hayır, kapatılan yerler olabilir ancak bulundugunuz yerde var mı bakmanız lazım. Nokia destek müşteri hizmetleri varsa sorulabilir, internette eski adresleri oluyor genelde ama bakmak lazım.
Anladım
Htc 8 x imi ekran sararmasi bataryanin cabuk bitmesi ve de arka bolumun kararmasi sikayetlerimden dolayi teleservice maltepeye gondermistim. Butun sorunlarimi cozmuslerdi. Kisacasi ben memnun kaldim
quote:
Orijinalden alıntı: My House My Rules
Htc 8 x imi ekran sararmasi bataryanin cabuk bitmesi ve de arka bolumun kararmasi sikayetlerimden dolayi teleservice maltepeye gondermistim. Butun sorunlarimi cozmuslerdi. Kisacasi ben memnun kaldim
Kargo bedava imiş o yüzden Ent'ye göndereceğim sanırım bakalım
quote:
benim cihaz değişimi dahil 20 günü hiç aşmadı en az 15 kere gönderdim
rezalet ilgilenmiyorlar haklısın zaten 20 iş günü işinde sonuçlanması lazım
ben pazartesi gönderiyom aynı hafta cuma kargoya verip cumaertesi alıyodum cihazı
krkmz1666
kullanıcısına yanıt
Valla şans işi mi bilmiyorum. Kimi gönderir cihaz değişirler. Ben gönderiyorum 26 günde geliyor.
quote:
Valla şans işi mi bilmiyorum. Kimi gönderir cihaz değişirler. Ben gönderiyorum 26 günde geliyor.
Suan en yetkili teleservice onlarda teleservice gondeririler dua edinde yapamaasinlarda 920 yerine 930 alin sizde 😀
krkmz1666
kullanıcısına yanıt
hocam sorunları şunlardı cihazın.2 kamerası da çalışmıyor arkada çalışıyordu ama sonra o da çalışmaz oldu.flaş çalışmıyor,hoparlöre alınca sesim gitmiyor,mikrofon bozum,ekranda titreme mevcut,aydınlık sensörü tozdan dolayı bazen çalışmıyordu.bu sorunlarla hepsiburadaya iade/onarım formu açtım ve dün kargoya verdim.bugün cihaz ellerine ulaşmış.benim 930 da gözüm yok cihazımı sağlam bir şekilde yapıp verseler yeter.ha 930 gelse hayır der miyim
Teleservis deme bana Lumia 920 nin içinde edip göndermişlerdi şerefsiz herifler inşallah batarlar
quote:
Orijinalden alıntı: osmanenes3
hocam sorunları şunlardı cihazın.2 kamerası da çalışmıyor arkada çalışıyordu ama sonra o da çalışmaz oldu.flaş çalışmıyor,hoparlöre alınca sesim gitmiyor,mikrofon bozum,ekranda titreme mevcut,aydınlık sensörü tozdan dolayı bazen çalışmıyordu.bu sorunlarla hepsiburadaya iade/onarım formu açtım ve dün kargoya verdim.bugün cihaz ellerine ulaşmış.benim 930 da gözüm yok cihazımı sağlam bir şekilde yapıp verseler yeter.ha 930 gelse hayır der miyim
bayağı sorun var aynı şekilde onalra yazmışındır inşallah direk teleservice gönderseydin cihazı keşke artık olan olmuş bence parça bulamayıp yapamıcaklar :)
Flash zaten 920 de genel sorun çalışmaz :(
krkmz1666
kullanıcısına yanıt
garanti dışı bırakmasınlar da
quote:
Orijinalden alıntı: osmanenes3
garanti dışı bırakmasınlar da
Ederlerse hakkini arasin kuzende vardi oyun acik uyuya kalmis uyurken yanmis sicaktan yatagin arasinda servisten yenisi geldi ankara nokia care den elimle aldim uzun ugraslar sonucunda
Arkadaşlar bugün itibariyle garantiye gönderdim telefonu