Şimdi Ara

Teleservice IMEI DEĞİŞTİRME

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • geçen hafta gönderdiğim 13 günlük telefonumun takip koduyla girdiğimde bilgilerine ulaşamıyorum. htc,ile görüştüğümde imeinin değiştiğini işlemin sonlandırıldığını söylüyor. ben değişim istemiştim ama telefonumun ne durumda olduğunu bilmiyorum? doa kapsamında onaylandı mı onaylanmadı mı imei değişmesi ne anlama geliyor?

• up
  • eğer imei değiştiyse anakartı değiştimişlerdir ürün sater yerli cihaz isi kayıtlıdır ama yurtdışı cihaz ise size ulaşıp pasopart olarak kimin üzerine kayıtlıysa bilgilerini istiyorlar haberiniz olsun
  • hikmaster kullanıcısına yanıt
    13 günlük telefon idi cihazın açılmasını istemedim,doa kapsamında değişim istedim ve htc değişim numarası girildiğini de söyledi diğer temsilci iste imei'nin değiştiğini büyük ihtimal değişim sağlandığını söyledi. ana kart değişimi söz konusu ise ne yapmalıyım? öyle bir şey istemedim çünkü
  • abzurtmen kullanıcısına yanıt
    hocam doa kapsamında ne oluyor bilmiyorum benim cihaz 1 yıl sonra sıkıntı cıkarttı işlemler dediğim gibi ilerliyor doa olayında maalesef yardımcı olamıcam ..
  • hikmaster kullanıcısına yanıt
    çok sağol dostum ilgilendiğin için,teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: hikmaster

hocam doa kapsamında ne oluyor bilmiyorum benim cihaz 1 yıl sonra sıkıntı cıkarttı işlemler dediğim gibi ilerliyor doa olayında maalesef yardımcı olamıcam ..

arkadaşlar 04.07.2014 tel telefon aldım geldiğinde zouk şebeke yok iade işlemi için teknik servise göndermeliymişim gönderdik fakat servis raporu değişim iptal için uygun değilmiş neyse iş uzadı da uzadıgarantiden geldi telefon yine bozuk bu sefer yine yolladım üst servise tranfer cihaz değişim varmişler(anakart), 1 kez daha bozulursa birebir kutulu verebileceklermiş.15 iş günü oldu telefon geldi diyelim yine bozuk ya da arıza çıkardı.Birebir kutlu ürün yerine üzerine para verip daha üst bir model alınabiliyor mu nokıadan teleseviceden cevaplar için şimdidenteşekkürler...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İMEİ KAYDI
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ceonaksoy C kullanıcısına yanıt
    teleserviceden bi bok olmaz. 4 kere servise gönderdim 2 kere değişim geldi gelen değişim cihazlarıda hatalı çıktı şimdi son 2 gönderdiğimde hata yok diyorlar. istanbulda yaşasam gidip gözlerine sokarım bu telefonu. orada çalışan servis elemanlarını çoığu boş beleş insan olsa gerek,video çekip koydum hala göremediler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: abzurtmen

teleserviceden bi bok olmaz. 4 kere servise gönderdim 2 kere değişim geldi gelen değişim cihazlarıda hatalı çıktı şimdi son 2 gönderdiğimde hata yok diyorlar. istanbulda yaşasam gidip gözlerine sokarım bu telefonu. orada çalışan servis elemanlarını çoığu boş beleş insan olsa gerek,video çekip koydum hala göremediler.

Değil mi aldık başımıza işi uğraşıp duruyoruz, Nokıa bari destek çıksa onlarda bi ayrı kafa da
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.