Şimdi Ara

Teleservice İphone 5 Değişim (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.784
Cevap
13
Favori
113.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • imei değişmiş, son test aşamasında şükür.
    bu hafta alcaz heralde.
  • errorman62 kullanıcısına yanıt
    garantiliyse herhangi bir şey eklemene gerek yok.
    imei numarandan kaydını buluyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: B A R O N

garantiliyse herhangi bir şey eklemene gerek yok.
    imei numarandan kaydını buluyorlar.

evet garantili. fatura vs herhangi bi evrak koymayayımmı yanına?
  • arkadaşlar sıfır iphone 5 var satılık siyah 16 gb :D ya dava açacam ya satacam cihaz bugün gönderiliyor. Almak isteyen varsa arada kaldım şu an
  • benim 4s'e de 1 ayın sonunda 'telefon değiştirilmiştir" bilgisi geldi. burda yazılanları okuyunca 1 sene beklerim diyodum 5s aldım artık satıcam bunu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • _illegal_ kullanıcısına yanıt
    bende 5s aldım almak isteyen varsa satıcam yoksa bi arkadaşım var 1500 lira veriyo ona vericem 1600 lira verene vercem bilginize...
  • Kargo Giriş Tarihi:
    2013-11-02
    Bitiş Tarihi:
    2013-11-30
    Tamir Bilgisi:
    Telefonunuz degistirilmistir.(SWAP)
    Durum:
    Cihazınız son test aşamasındadır.

Sonunda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar benim cihaz 29 kasımdan beri son test aşamasındadır diyor acaba 29 yada 30 da değişipte kargolanan var?
  • hakan074999 H kullanıcısına yanıt
    hakan senin cihaz ne zaman değişti hangi tarihte bugün geliyor demişsin bugünmü kargolamışlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan074999

bende 5s aldım almak isteyen varsa satıcam yoksa bi arkadaşım var 1500 lira veriyo ona vericem 1600 lira verene vercem bilginize...

O fiyata nası satabiliyosun garantisi kaç ay kaldı kaç gb. Benimkinin garantisi martta bitiyo 16 gb. 1250 düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _illegal_

quote:

O fiyata nası satabiliyosun garantisi kaç ay kaldı kaç gb. Benimkinin garantisi martta bitiyo 16 gb. 1250 düşünüyorum.

4s mi hocam cihaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • edi1907 E kullanıcısına yanıt
    edi telefon eline ulaştımı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: levot

quote:

Orijinalden alıntı: _illegal_

quote:

4s mi hocam cihaz

evet 4s
  • quote:

Orijinalden alıntı: silvestre1905

edi telefon eline ulaştımı?

Hayır. Sanırım bugün kargoya verecekler; yarın Ankara'da olur diye düşünüyorum, gidip teleservice den alırım yarın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: silvestre1905

hakan senin cihaz ne zaman değişti hangi tarihte bugün geliyor demişsin bugünmü kargolamışlar?

aradım teleservisi, bugun göndericez yarın elinizde olur diyo ama hala dava açma kanaatindeyim ben 04.11.2013 giriş tarihi 01.12.2013 de sisteme girdiğimde cihazınız değiştirildi yazdı bugunde aradım işte 16 gb siyah iphone 5 benim cihaz
  • 16 gb ve garantisine daha 15 ay var bitmesine
  • arkadaşlar birşey daha sorucam bu değişim alan iphone 5 sahibi arkadaşlar ben bi telefoncuyla konuştum ana bayi bana dedi ki swap cihazların %90 ı anakartı değişip geliyo dışı aynı dedi o şekilde gelen varmı acaba?
  • arkadaşlar ben cihazımı bugün aldım :)) Jelatinli, her iki tarafı da sıfır cihazı ilk aldığımızda nasılsa bunda da öyle fakat kurulumu yaptıktan sonra kulanım süresine baktım 1 saat 13 dk diyor :)) normalde 0 olması gerekmiyor mu o sürenin acaba test aşamasında mı cihazı kullandılar? bu arada ios 6 kurulu 7'e geçsem mi ? :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: xaghra

arkadaşlar ben cihazımı bugün aldım :)) Jelatinli, her iki tarafı da sıfır cihazı ilk aldığımızda nasılsa bunda da öyle fakat kurulumu yaptıktan sonra kulanım süresine baktım 1 saat 13 dk diyor :)) normalde 0 olması gerekmiyor mu o sürenin acaba test aşamasında mı cihazı kullandılar? bu arada ios 6 kurulu 7'e geçsem mi ? :))

senin arıza neydi ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: xaghra

arkadaşlar ben cihazımı bugün aldım :)) Jelatinli, her iki tarafı da sıfır cihazı ilk aldığımızda nasılsa bunda da öyle fakat kurulumu yaptıktan sonra kulanım süresine baktım 1 saat 13 dk diyor :)) normalde 0 olması gerekmiyor mu o sürenin acaba test aşamasında mı cihazı kullandılar? bu arada ios 6 kurulu 7'e geçsem mi ? :))

senin arıza neydi ?

ölü piksel
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.