Şimdi Ara

Teleservice İphone 5 Değişim (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.784
Cevap
13
Favori
113.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hayırlı uğurlu ve mübarek olsun hocam güzel günlerde kullanın :) gözünüz aydın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bugra4242

hayırlı uğurlu ve mübarek olsun hocam güzel günlerde kullanın :) gözünüz aydın

eyvallah kardeşim darısı diğer bekleyen arkadaşlara ey teleservice bizi ne hallere düşürdün gör...:) teleservice pişmanlıktır..:)
  • Gelen cihazlar İOS 6 ile mi geliyor acaba. Özellikle 4S ler.
  • ARKADAŞLAR DÜN KARGOYA VERİLMİŞ BUGÜN CUMARTESİ ELİME ULAŞIRMI YOKSA PAZARTESİ Mİ GELİR KARGO ŞİRKETİ KİM TELESERVİCE İN BİLGİSİ OLAN VARMI ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ömermurat

ARKADAŞLAR DÜN KARGOYA VERİLMİŞ BUGÜN CUMARTESİ ELİME ULAŞIRMI YOKSA PAZARTESİ Mİ GELİR KARGO ŞİRKETİ KİM TELESERVİCE İN BİLGİSİ OLAN VARMI ?

yurtiçi sanırım
  • ömermurat Ö kullanıcısına yanıt
    ömermurat senin cihazın hangi tarihte değişti?
  • Hergün 3 öğün seni anıyorum teleservice insanları mağdur etmen dün gece az daha hiciv yazıcaktım beni şair yapamazsın diye iddaa ediyorum uğraşma benle. geçen evde çekmecemde i phone'un kabı takıldı gözüme silikon bi kap sonra i phone'umun olduğu aklıma geldi insan bu kada olamaz ya unuttum resmen telefonumun varlığını unuttum neyse bugünlük bu kadar teleservice'e şiirlerimi mail olarak göndericem maillere bakan çalışanlar onları toplasın kitap haline dönüştürsün son isteğim budur

Kargo Giriş Tarihi:
    2013-10-09
    Tamir Bilgisi:
    Degisim cihazi beklemektedir
    Durum:
    Cihazınız servisimizde değişim cihazı için beklemektedir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yasin_ON

quote:

Orijinalden alıntı: Yasin_ON

Merhaba. Bende aranıza katıldım. burda okuduklarımı gördükten sonra 1 tane 5s sipaşi vermeyi düşünüyorum.

İş emri:
    I2855975
    Kargo Giriş Tarihi:
    2013-11-22
    Tamir Bilgisi:
    Degisim cihazi beklemektedir
    Durum:
    Cihazınız servisimizde değişim cihazı için beklemektedir.

Bende yeni imei girilmiş ve değişim cihazı beklemektedir diyor. Kontrol ettim imei kaydı var. Yakında gelir galiba

Telefonunuz degistirilmistir.(SWAP) ibaresi çıktı

• Yasin_ON kullanıcısına yanıt
    1 haftada değiştimi cihaz?
  • Hele şükür
     Teleservice İphone 5 Değişim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: silvestre1905

1 haftada değiştimi cihaz?

20 Kasımda Ankara dan teslim ettim. 30 kasım ve değişmiş. Ne zaman elime ulaşır bilmiyorum. Telefon 64GB lık beyaz IP5. Bence telefonlar rastgele geliyo. En çok 16 lık olduğu için hemen bitiyo ve ellerinde kalmadığı için sıkıntı oluyor.
  • 10 gün oldu halen işleme almadı yav
  • Durum:
    Cihazınız son test aşamasındadır. ne zaman alabiliriz acaba? ben kargoyla vermedim acaba gitsem mi :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Matherson

quote:

Orijinalden alıntı: errorman62

quote:

quote:

arkadaşlar iphone 5 cihazımın home tuşu basmamaya başladı. çok sert basınca anca işliyor. ve çıt diye ses geliyor her bastığımda. servise göndersem ne olur sizce. göndermeli miyim değer mi?

çıt sesi gelmesi normal bendede vardı biraz kolanya ile hal oluyor sert ise ona bişi diyemem

kardeş aynı zamanda sertlik var. yukarıya yakın bi yerden basınca çıt sesi geliyor aşağı yakın bi yerden basınca normal ama ortatan hiç işlemiyor. kolonyayla nasıl oluyor ki ?

kolanyayla öyle güzel oluyorki telefonun kapat home tuşun üzerine 1 damla at güzel bir ovala tmm sürekli yaparım sonra yag gibi basılıyor cıt seside keser sana garanti ederim

cihazını direk garanti dışı bırakmışsın farkında değilsin bi arkadaşın başına gelmişti, denedi fayda etmedi garantiye gönderdi direk sıvı teması dediler, tuşun altında sıvı değdiği zaman renk değiştiren kağıt var

• quote:

Orijinalden alıntı: ErKaN-23

quote:

quote:

quote:

quote:

arkadaşlar iphone 5 cihazımın home tuşu basmamaya başladı. çok sert basınca anca işliyor. ve çıt diye ses geliyor her bastığımda. servise göndersem ne olur sizce. göndermeli miyim değer mi?

çıt sesi gelmesi normal bendede vardı biraz kolanya ile hal oluyor sert ise ona bişi diyemem

kardeş aynı zamanda sertlik var. yukarıya yakın bi yerden basınca çıt sesi geliyor aşağı yakın bi yerden basınca normal ama ortatan hiç işlemiyor. kolonyayla nasıl oluyor ki ?

kolanyayla öyle güzel oluyorki telefonun kapat home tuşun üzerine 1 damla at güzel bir ovala tmm sürekli yaparım sonra yag gibi basılıyor cıt seside keser sana garanti ederim

cihazını direk garanti dışı bırakmışsın farkında değilsin bi arkadaşın başına gelmişti, denedi fayda etmedi garantiye gönderdi direk sıvı teması dediler, tuşun altında sıvı değdiği zaman renk değiştiren kağıt var

Ben de yapmadım zaten:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

sıkıntım yok çok şükür 1 ay sonra garanti bitiyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

sıkıntım yok çok şükür 1 ay sonra garanti bitiyor

sıkıntı sende yok, ama yeni cihaz alanlar var garantilerini boşa çıkarmayalım.

• arkadaşlar Cihazınız son test aşamasındadır diyor cumadan beri acaba pazartesi gidip yani yarın alsammı test aşaması bitmeden alan varmı acaba giden varsa yardımcı olabilirmi
  • Arkadaşlar yeni telefonlarınız hayırlı olsun. Ben de TeleService'e telefonumu verdiğimden biliyorum. Kargo ile size gelmesini istemediğiniz halde sistemde kargo departmanında bekliyor gibi bir ibare çıktığında telefonlarınızı alabiliyordunuz en son yazın verdiğimde. Gitmeden bir arayın derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Special Moment -- 2 Aralık 2013; 7:09:34 >
  • arkadaşlar bende ip 5' imi teleservise gönderecem kargoyla. telefonun dışında ne koymam gerekiyor. aldığımda ne var ne yok hepsini gönderecek miyim.?
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.