Şimdi Ara

Teleservice İphone 5 Değişim (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.784
Cevap
13
Favori
113.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: silvestre1905

aldığın yerin ismi yokmu oraya veremiosan telecervice yolla diyecem ama baya beklersin onu göz alıyosan yolla he ocak-şubatı beklerim dersen apple store açılınca oradan değiştir.

teşekkürler bilgi için
  • myakup18 M kullanıcısına yanıt
    abi sen cihazı kendinmi gidip aldın değişimi olduğu gün daha kargoya teslim edilmeden nasıl aldın?
  • MuratSmyrna M kullanıcısına yanıt
    murat cihaz ne zaman eline ulaştı?
  • Valla ben pazartesi ankara teleserviceye verdim. Çarşamba istanbulda teslim aldılar. Hala işlem sırasında. 20 gün geçsin. Kesin dava açacağım uğraşamam artık..
  • bende yeni imei numarası girilmiş değişim cihazı hala bekleniyor yazıyor ama
  • silvestre1905 S kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam benim oturdugum yer istanbul teleservicenin ana merkez binasının yanında hemen gittim aldım direk cihazlar ilk oraya geldiği için ordan aldım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • B A R O N B kullanıcısına yanıt
    Benim vodafone ,Bugün konuştum daha bu gün gelmiş vodefone lar ama daha başlayamamışlar siteye işlemeye pazartesiden itibaren başlanacakmış dağıtımlar @B A R O N
  • sametgfb34 S kullanıcısına yanıt
    evet önce yeni İmei yazıyor ardından bi gün sonra falan cihazınız değiştirilmiştir.diyo
  • Kargo Giriş Tarihi:
    2013-11-08
    Bitiş Tarihi:
    2013-11-28
    Tamir Bilgisi:
    Telefonunuz degistirilmistir.(SWAP)
    Durum:
    Cihazınız son testleri başarı ile geçmiş kargo için beklemektedir.

İphone 5 16GB BEYAZ AVEA,
    Arkadaşlar benimki değişti Nişanlımınkini de aynı gün göndermiştik onun vodefone, yeni imei belli oldu yarın falan değişir diye umuyorum ,size tavsiyem bol bol mail atın benden bezdiler gönderelim dediler heralde .darısı başınıza
  • bende yeni imei numarası girilmiş değişim cihazı hala bekleniyor diyor pazartesiye kaldı artık telefon
  • sıkıldım artık

Kargo Giriş Tarihi:
    2013-11-13
    Tamir Bilgisi:
    Degisim cihazi beklemektedir
    Durum:
    Cihazınız servisimizde değişim cihazı için beklemektedir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: errorman62

quote:

Orijinalden alıntı: Matherson

quote:

Orijinalden alıntı: errorman62

arkadaşlar iphone 5 cihazımın home tuşu basmamaya başladı. çok sert basınca anca işliyor. ve çıt diye ses geliyor her bastığımda. servise göndersem ne olur sizce. göndermeli miyim değer mi?

çıt sesi gelmesi normal bendede vardı biraz kolanya ile hal oluyor sert ise ona bişi diyemem

kardeş aynı zamanda sertlik var. yukarıya yakın bi yerden basınca çıt sesi geliyor aşağı yakın bi yerden basınca normal ama ortatan hiç işlemiyor. kolonyayla nasıl oluyor ki ?

kolanyayla öyle güzel oluyorki telefonun kapat home tuşun üzerine 1 damla at güzel bir ovala tmm sürekli yaparım sonra yag gibi basılıyor cıt seside keser sana garanti ederim

• silvestre1905 S kullanıcısına yanıt
    hayırlı aksamlar hocam 1 saat önce vatana gittim benim cihaz gelmiş burada verin artık teleservice aradı cihaz vatanbilgisayara ulaşmıştır falan dedi (salladım baya) sonra bayan depoya gitti baya aradı ve buldu geldi kusura bakmayın girişi yapılmamış falan dedi neyse kısa kesiyorum cihazda çok şükür bir sorun yok gibi ve ios 6 ile geldi 7 değil bu sürümde kalacağım 7.1 çıkana kadar soracagınız sorularda yardımcı olabilirim :)
  • Benim de sorguladığımda yeni imei girilmiş ama hala değişim cihazı bekleniyor yazıyor. Sanırım cihazlar geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fbhakanb

Benim de sorguladığımda yeni imei girilmiş ama hala değişim cihazı bekleniyor yazıyor. Sanırım cihazlar geldi.

aynen bende de öyle diyor hocam. YENI IMEI Yazmışlar fakat telefon bekleniliyo bi de bende SWAP ibaresi yok :)) değişince mi SWAP Gelecek acaba?
  • Şükürler olsun; sonunda...

Kargo Giriş Tarihi:
    2013-10-24
    Bitiş Tarihi:
    2013-11-29
    Tamir Bilgisi:
    Telefonunuz degistirilmistir.(SWAP)
    Durum:
    Cihazınız son test aşamasındadır

Ben imei sorgulatınca kayıtlı çıkıyor ama apple sayfasından sorgulatınca böyle bir telefon bulunmamaktadır diyor. Yanlış imei mi girdiler acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edi1907 -- 29 Kasım 2013; 21:51:57 >
  • edi1907 E kullanıcısına yanıt
    Siz hattı taktığınız anda o imei devreye giriyo o yüzden şuan imei bulmaması doğal.onda korkulacak bişey yok
    hayırlı uğurlu mübarek olsun hocam iyi günlerde kullanın inşaallah :) darısı diğer arkadaşlarımızın başına
  • Değişim cihazı beklenmektedir diyo ya, şimdi ben kargoyla yollamadım kendim teslim ettim, kargoya falan vermesinler cingar çıkartırım :D
    Hocam gadi hayırlı olsun :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.