Şimdi Ara

Teleservice İphone 5 Değişim (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.784
Cevap
13
Favori
113.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yok kardeş ne yanlış anlaması doğrı söylüyorsun bu kadar insan mağdur olmuş , çok saçma bir sistemleri var en yakın zamanda sizlerinde cihazları gelir inş.
  • arkadaşlar ben tam olarak 2 ay bekledim en sonunda dün akşam aldım cihazımı iphone 5 16 gb siyah gelen sürüm ios 6.1.4 geldi geyet benim için iyi oldu ios 7 ye hiç alışamamıştım

23.09.2013 tarihide verdim

27.11.2013 tarihinde aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: xaghra

quote:

Orijinalden alıntı: MuratSmyrna

Arkadaşlar bi şey sormak istiyorum. Ben cihazın değiştiğini geçen cuma yazmıştım, daha bugün kargolanmış gerçi bu cuma anca alıcam yani düşünün şirketin hızını
    Diyeceğim şu cihaz değişti swap cihazın imeisini sisteme yazmışlar. Apple sitesinden kontrol ediyorum eski imei aktif yeni imei sistemde değil. Bunu kim değiştirecek ben bişey yapmalı mıyım bu noktada ?

gidip alsanıza hocam eğer yakınsanız sanırım uzaktasınız. telefonunuza mesaj mı geldi teleserviceden yukarıda soruyu sordum ama başka cevap gelmiş arkadaştan :)

Yok hocam aramadılar ama sitede cihazınız çarşamba kargolanmış vermiş olduğunuz ön bürodan alabilirsiniz diyodu.
    Gidip bi yarın şansımı denicem bakalım inş gelmiştir

• quote:

Orijinalden alıntı: Matherson

arkdaşlar cihazınız işlem sırasındadır ne demek

cevap yokmu ??
  • Teleservice kadar saçma sapan bir firma yok. Bugün cihazımı kargoya vermelerine rağmen yine uzun uzun konuştum. Suçu sürekli apple a atıyorlar. Üretici cihaz gelmediği için cihaz gönderemiyoruz diyorlar ama , arkadaş daha 10 gün önce göndermiş bu perhiz bu ne lahana turşusu ! 21.09.213 tarihinde service verdim daha yarın cihazı elime alıcam 2.5 ay neredeyse .

Birde apple a sürekli şikayet ettim geçen haftalarda biz talep edilen cihazların teminini çok hızlı bir biçimde yapıyoruz diyor. Apple teknik servisten Lina hanımla görüşmüştüm bu kadarmı ilgili olunur. Tam tamına 45 dakika telefona görüştü benimle kadın benden daha fazla üzüldü mağduriyetime elinde olsa çıkartıp vericek telefonu , 1 kasımdan önce alınan apple ürünleri hakkında hiç bir işlem yapamadıklarını söyledi vede çok sabırlı ve ilgili bir şekilde benimle ilgilendi o zaman anladımki Apple kalitesi bu olması gerekende gerçekten de bu ama Türkiye'de malesef işle böyle değil. Tam anlamıyla fiziksel apple bayisinin açılmasını dört gözle bekliyorum. Yurt dışında alınan kaliteli hizmeti sanırım sonunda bizde alabileceğiz. Gelen iphone 5 hakkında hala kararsızım kullansammı yada Apple store dan 5s siparişi mi versem ? Direk apple çalışanları ile muhattap olurdum.

• quote:

quote:

cevap yokmu ??

Tam olarak teleservice sayfasında imei arattırdığınızda yazan şeyleri kopyalayıp yapıştırırsanız daha açıklayıcı olur. İmei ve iş kodu hariç diğer bilgileri kopyalayıp yapıştırın buraya. Büyük ihtimal daha yeni gönderdiniz ve hiç bir işlem yapmadılar sırada bekliyor şuan yani tamir yada değişim için işlem sırasında bekliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: raidon

quote:

quote:

cevap yokmu ??

Tam olarak teleservice sayfasında imei arattırdığınızda yazan şeyleri kopyalayıp yapıştırırsanız daha açıklayıcı olur. İmei ve iş kodu hariç diğer bilgileri kopyalayıp yapıştırın buraya. Büyük ihtimal daha yeni gönderdiniz ve hiç bir işlem yapmadılar sırada bekliyor şuan yani tamir yada değişim için işlem sırasında bekliyor.

anladım tşler gayet açıklayıcı olmuş

• Kargo Giriş Tarihi:
    2013-10-26
    Bitiş Tarihi:
    2013-11-28
    Tamir Bilgisi:
    Telefonunuz degistirilmistir.(SWAP)
    Durum:
    Cihazınız son testleri başarı ile geçmiş kargo için beklemektedir.

Arkadaşlar cihazım yola çıkacak.ip ler dağıtıma başladı galiba.darısı başınıza.
  • slm arkadaşlar bende aynı durumdan dolayı mağdurum benimde 1 ayı geçti telefonu vereli ıphone 5 siyahve araştırırken sizlerin yorumlarınızı okudum bidaha teleservisten telefon almakmı bu kadar rezil bir servis anlayışı olurmu 20 iş gününü geçtiği halde bir açıklama bile yapma gereği bile duymuyolar bana 20 iş gününü geçmez dediler ama hala beklemedeyim burda bizden sonra verip bizden önce telefonu alanlar var buda işin enteresan tarafı genpa neden telefonu pahalıya satıyor yada turkcel diyelim belli oldu

Tamir Bilgisi:
    Degisim cihazi beklemektedir
    Durum:
    Cihazınız servisimizde değişim cihazı için beklemektedir.
  • sametgfb34 S kullanıcısına yanıt
    kardeş seninle aynı tarihte vermişiz teli bende yazılılanlara baktım cok büyük haksızlık var
  • quote:

Orijinalden alıntı: halilolmz

iphone 5 16 gb

Kargo Giriş Tarihi : 13-11-2013 08:57:11
    Geliş Tarihi : 16-11-2013 09:22:39
    Bitiş Tarihi : 28-11-2013 14:49:42
    Son Test Tarihi : 28-11-2013 19:52:50

benim umudum yoktu forumdaki yazıları okuyunca , bugün baktim teleservice yanılttı beni.
    kargo ile ne zaman yollarlar bi bilgisi olan ?

son test tarihinin saatı 20'e doğru bu servis 17:00'de kapanmıyor muydu ya?
  • Adamlar akşam saat 9 a kadar çalışıyorlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kargo Giriş Tarihi:
    2013-11-07
    Bitiş Tarihi:
    2013-11-29
    Tamir Bilgisi:
    Durum:
    Cihazınız son test aşamasındadır.
    arkadaşlar benim cihazda gelmiş darısı sizin başınıza inşallah gelen cihazlarda sorun çıkmaz
    elime ulaşınca bilgi veririm.

cihazı alan arkadaşlar teleservice gidip alma şansımız varmı cihazı?
  • Bugra4242 kullanıcısına yanıt
    buğra hocam telefon eline ulaştımı son test aşamasından ne kadar sonra ulaştı_?
  • Kargo Giriş Tarihi:
    2013-10-24
    Tamir Bilgisi:
    Durum:
    Cihazınız servisimizde değişim cihazı için beklemektedir.

• quote:

Orijinalden alıntı: silvestre1905

Kargo Giriş Tarihi:
    2013-11-07
    Bitiş Tarihi:
    2013-11-29
    Tamir Bilgisi:
    Durum:
    Cihazınız son test aşamasındadır.
    arkadaşlar benim cihazda gelmiş darısı sizin başınıza inşallah gelen cihazlarda sorun çıkmaz
    elime ulaşınca bilgi veririm.

cihazı alan arkadaşlar teleservice gidip alma şansımız varmı cihazı?

Hayırlı olsun, cihaz Avea'dan alınma galiba

Tamir Bilgisi:
    Durum:
    Cihazınız servisimizde değişim cihazı için beklemektedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sametgfb34 -- 29 Kasım 2013; 13:02:51 >
  • edi1907 E kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim hocam inşallah en yakın zamanda sizinkilerde değişir,sizinkilerde önümüzdeki hafta değişir çünkü dağıltılmaya devam ediomuş cihazlar.
    ben vatandan aldım cihazı hocam..
  • İş emri:
    I2856085
    Kargo Giriş Tarihi:
    2013-11-21
    Durum:
    Cihazınız işlem sırasındadır. hala bir haber yok arkdaşlar
  • birisi "avea cihazlar gelmiş vodafone haftaya perşembe gelecekmiş pazartesi yada salı kargoya verilecekmiş" demiş.

telefonlarını alabilen arkadaşlar, aranızda vodafone'dan alan var mı acaba?
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.