Şimdi Ara

Teleservice İphone 5 Değişim (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.784
Cevap
13
Favori
113.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aynen olabilir elimize geldikçe teslim ediyoruz dediler bu sefkiyat çok sıkıntılı oldu diyorlar ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bugra4242

I2817342
    Kargo Giriş Tarihi:
    2013-09-27
    Bitiş Tarihi:
    2013-11-27
    Tamir Bilgisi:
    Telefonunuz degistirilmistir.(SWAP)
    Durum:
    Cihazınız son test aşamasındadır

Sonunda artik cihaz iphone 5

Hayırlı olsun kardeşim sevindim adına
  • Arkadaşlar bi şey sormak istiyorum. Ben cihazın değiştiğini geçen cuma yazmıştım, daha bugün kargolanmış gerçi bu cuma anca alıcam yani düşünün şirketin hızını
    Diyeceğim şu cihaz değişti swap cihazın imeisini sisteme yazmışlar. Apple sitesinden kontrol ediyorum eski imei aktif yeni imei sistemde değil. Bunu kim değiştirecek ben bişey yapmalı mıyım bu noktada ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuratSmyrna -- 27 Kasım 2013; 18:24:31 >
  • MuratSmyrna M kullanıcısına yanıt
    Allah razı olsun kardeşim teşekkür ederim :) ve ikinci yorumunuza gelecek olursam hiç bilmiyorum ve telefon geldiği zaman simi takıp onu aktif edeceğiz galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuratSmyrna

Arkadaşlar bi şey sormak istiyorum. Ben cihazın değiştiğini geçen cuma yazmıştım, daha bugün kargolanmış gerçi bu cuma anca alıcam yani düşünün şirketin hızını
    Diyeceğim şu cihaz değişti swap cihazın imeisini sisteme yazmışlar. Apple sitesinden kontrol ediyorum eski imei aktif yeni imei sistemde değil. Bunu kim değiştirecek ben bişey yapmalı mıyım bu noktada ?

gidip alsanıza hocam eğer yakınsanız sanırım uzaktasınız. telefonunuza mesaj mı geldi teleserviceden yukarıda soruyu sordum ama başka cevap gelmiş arkadaştan :)
  • İş emri:
    I2811529
    Kargo Giriş Tarihi:
    2013-09-20
    Tamir Bilgisi:
    Degisim cihazi beklemektedir
    Durum:
    Cihazınız servisimizde değişim cihazı için beklemektedir

daha nekadar bekleyeceğim anlamadım ben .............
  • quote:

Orijinalden alıntı: ömermurat

İş emri:
    I2811529
    Kargo Giriş Tarihi:
    2013-09-20
    Tamir Bilgisi:
    Durum:
    Cihazınız servisimizde değişim cihazı için beklemektedir

daha nekadar bekleyeceğim anlamadım ben .............

Allah yardimcin olsun sanirim fatura baskasinin adina dava acmadigina gore bu kadar zaman beklemissin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba. Bende aranıza katıldım. burda okuduklarımı gördükten sonra 1 tane 5s sipaşi vermeyi düşünüyorum.

İş emri:
    I2855975
    Kargo Giriş Tarihi:
    2013-11-22
    Tamir Bilgisi:
    Durum:
    Cihazınız servisimizde değişim cihazı için beklemektedir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yasin_ON

Merhaba. Bende aranıza katıldım. burda okuduklarımı gördükten sonra 1 tane 5s sipaşi vermeyi düşünüyorum.

İş emri:
    I2855975
    Kargo Giriş Tarihi:
    2013-11-22
    Tamir Bilgisi:
    Durum:

Sizin cihazdaki sıkıntı neydi hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuratSmyrna

Arkadaşlar bi şey sormak istiyorum. Ben cihazın değiştiğini geçen cuma yazmıştım, daha bugün kargolanmış gerçi bu cuma anca alıcam yani düşünün şirketin hızını

Hattı taktığın an aktif olacak hocam. O konuda sıkıntı yapma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: myakup18

Bitiş Tarihi: 2013-11-27
    Tamir Bilgisi: Telefonunuz degistirilmistir.(SWAP)
    Durum: Cihazınız son testleri başarı ile geçmiş kargo için beklemektedir.

arkadaşlar herkese iyi forumlar teleservice değişim cihazlarını dağıtmaya başladı
    bn 23.09.2013 ten bugüne yani tam 2 aydır bekliyorum cihazımı bugün teslim aldım.

inşallah cihazı gelmiyen arkadaşlarımızın en kısa zaman da gelir

Benimkide gelmişmidir aynı seninki gibi kargo için beklenmektedir diyor. O yüzden hiç telefon açmadım ben telefonu aldığım avea bayisine vermiştim. Kimsede telefonun geldi al diye telefonda açmadı.
  • Aynen hocam bi arayın yarın kesin sonuç alırsınız diye düşünüyorum

• arkadaşlar bende genpadan değişim bekliyorumda genpayla iligili bi bilgisi olan varmı. veya bu yakınlarda swap cıhazını teslım alan birileri varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: paradox1453

quote:

Orijinalden alıntı: Yasin_ON

Merhaba. Bende aranıza katıldım. burda okuduklarımı gördükten sonra 1 tane 5s sipaşi vermeyi düşünüyorum.

İş emri:
    I2855975
    Kargo Giriş Tarihi:
    2013-11-22
    Tamir Bilgisi:
    Durum:

Sizin cihazdaki sıkıntı neydi hocam?

Proximity sensör hatası vardı. Konuşma esnasında ekran dokunmatiği devreye giriyordu

• quote:

Orijinalden alıntı: signore
    Bu arada, ben de evdeki yedek 3GS'yi home tuşu arızası ile haftabaşı kargo ile göndermiştim.
    Uyduruk bir onarım yapar gönderirler diyordum, cihazı değiştirmeye karar vermişler. Bakalım ne kadar sürede gelecek.

Bir 3GS cihazı 19 Kasım'da home tuşu arızası ile Teleservice'e göndermiştim, 2 günde değişim kararı çıktı, bugün de yeni cihaz kargo ile adresime teslim edildi.

Anlaşılan Teleservice çalışıyor da, ellerinde cihaz olmayınca birşey yapamıyorlar.
  • Telefonu gelmeyenlerin telefonu bugün de gelmezse bir hafta daha teper diye düşünüyorum. Ben telefonu ekimde verdim; zaten benim umudum yok. Bari eylülde verenleri bitirseler de sıra bize geldi
  • 2 ay önce tüketici mahkemesine açtığım davayı tek celsede kazandım. 20 iş gününü geçirdiği için para iadesine karar verildi, yalnız karşı taraf temyize giderse paramı 3 ay sonra, temyize gitmezse parayı 2-3 hafta içinde alacağım. Alacağım para yasal faiziyle (yaptığım masraflar dahil) 2800-2900 gibi bi rakam olacak. Ödemeyi yaptıklarında da 5s siparişi vereceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: seko044

2 ay önce tüketici mahkemesine açtığım davayı tek celsede kazandım. 20 iş gününü geçirdiği için para iadesine karar verildi, yalnız karşı taraf temyize giderse paramı 3 ay sonra, temyize gitmezse parayı 2-3 hafta içinde alacağım. Alacağım para yasal faiziyle (yaptığım masraflar dahil) 2800-2900 gibi bi rakam olacak. Ödemeyi yaptıklarında da 5s siparişi vereceğim.

Fatura benim adıma olsaydı hiç düşünmeden ben de dava açardım. Hayırlı olsun; acaba davayı apple a mı açtınız, yoksa teleservice mi? Onlardan kimse geldi mi?
  • seko044 davayı açarken hangi evrakları topladın nasıl bir süreçgeçirdin bize açıklarsan bizde ona göre yol izleyelim.
  • Swap iphone 5 alanlar, cihazlar hangi versiyon ile geliyor bilgi verebilir misiniz acaba? İos7 ios6 ???

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.