Şimdi Ara

Teleservice İphone 5 Değişim (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.784
Cevap
13
Favori
113.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hemen kaç burdan seni öldürürler burada 1000 lerce insan var mağdur olan
  • quote:

Orijinalden alıntı: hardmantr

Merhaba

Degişim cihazlarinin yurtdisindan temin edilmesi sebebiyle gelis suresi değişkenlik göstermektedir.Cihazınızın değişimi için üretici firmaya siparişi verilmiş olup, stoklarımıza ulaşması beklenmektedir. Mümkün olan en kısa süre içerisinde değişimi sağlanarak servisimizden çıkışı yapılacaktır

İyi Günler

Kargo Giriş Tarihi:
    2013-09-21
    Tamir Bilgisi:
    Degisim cihazi beklemektedir
    Durum:
    Cihazınız servisimizde değişim cihazı için beklemektedir.

En kısa süre bu oluyor sanırım. Ayın 17 sinde telefonu avea bayisine verdim 2.5 ay oldu baya hızlı bir iş anlayışınız var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: werty45

arkadaşlar merhaba.formu uzun süredir takip ediyorum bir aydır bu işin içine düştüğümden bu yana.Telefon alırsın kullanırsın.hayatında olup biten bir şeydir.ama hepimizde olduğu gibi bu defa bende de böyle olmadı.hergün oturup sitede günde 3-5 defa takip etmekten gına geldi.tc numaramdan sonra ezberlediğim tek uzun numara.çok defa aradım.hep aynı sözler.yurt dışından gelecek.Tamam da kardeşim,bu olayın bir gelişim süreci vardır değil mi?şu aşamada,bu aşamada diye.kimsenin bizi iplediği yok.arkadaşım telecervisten galiba.aynı sözleri sarfediyor.doğru mu?(hardmantr)

Arkadasımız teleserviceden hepimizin sahip olduğu hiç sevmediğimiz maili bize tekrar atmış bende bunu anlamıyorum cuma günü cihazlara değiştirilip kargoya verilenler oldu neden hala biz bekliyorum 27.09.213 tarihinden beri degisim bekliyorum klasik mailin aynısını atmış arkadas bize genpa da yurt dışından cihaz geririyor o nasıl gümrükte bu kadar bekletmeden geçiriyor da biz 3 haftadır cihazlar gümrükte bahanesiyle avutuluyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: hardmantr

Merhaba

Degişim cihazlarinin yurtdisindan temin edilmesi sebebiyle gelis suresi değişkenlik göstermektedir.Cihazınızın değişimi için üretici firmaya siparişi verilmiş olup, stoklarımıza ulaşması beklenmektedir. Mümkün olan en kısa süre içerisinde değişimi sağlanarak servisimizden çıkışı yapılacaktır

İyi Günler

arkadaşlar herhangı bır kurumdan deılım bende magdurum habıre gelen email gelen cvp bu sıkıldım baya zamandır telefonum servıste

Kargo Giriş Tarihi:
    2013-09-11
    Tamir Bilgisi:
    Durum:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardmantr -- 27 Kasım 2013; 9:12:24 >
  • Kargo Giriş Tarihi:
    2013-09-21
    Bitiş Tarihi:
    2013-11-27
    Tamir Bilgisi:
    Telefonunuz degistirilmistir.(SWAP)
    Durum:
    Cihazınız son test aşamasındadır.

Hele şükür sonunda...
  • İş emri
    Kargo Giriş Tarihi:
    2013-11-04
    Tamir Bilgisi:
    Durum:

hala beklemede ama ben artık gelmesini istemiyorum. 5s aldım elimde patlamasın :) birde ben bi servis müdürüyle görüştüm avukatları çok fena onların öle kolay kolay ödeme yapmazlar dedi kafam karıştı istediği kadar iyi olsun kanun belli 20 iş günü yoksa benim ücret iadesi hakkım doğmuş oluyor. bu kadar net bişey olduğu için kazanırım sanırım pazartesi açıcam davayı gelmez inşallah telefon :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan074999 -- 27 Kasım 2013; 10:19:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: raidon

Kargo Giriş Tarihi:
    2013-09-21
    Bitiş Tarihi:
    2013-11-27
    Tamir Bilgisi:
    Durum:
    Cihazınız son test aşamasındadır.

Hele şükür sonunda...

kardeşim gözün aydın
  • Eyvallah hakan cumartesi günleride iş gününden sayılıyor unutma 20 günü hesaplarken. Birde iş günü geçtikden sonra geçici cihaz talep et mahkemeye vermeden önce vermeyecekler zaten bunuda belirtirsin. 10 iş gününden sonra geçici cihaz talep ettim bunu karşılamadılar 20 iş gününden sonra paramı talep ediyorum diye adliyeye dilekçe verirsin. Ben mahkeme tarafını çok geç araştırmaya başladım zaten 2 ay bekledim biraz daha beklerim diye düşündüm. Böyle olacağını bilsem 20 iş gününün sonunda direk davamı açardım.
  • Benim cihazım 4S ve 06.11.2013 tarihinden itibaren değişim cihazı bekliyorum. Telefonu gelen arkadaşlar cihazları iphone 5 mi? 4S cihazı serviste olup da gelen varmı?

• I2817342
    Kargo Giriş Tarihi:
    2013-09-27
    Bitiş Tarihi:
    2013-11-27
    Tamir Bilgisi:
    Durum:
    Cihazınız son test aşamasındadır

Sonunda artik cihaz iphone 5

• hayırlı olsun arkadaşlar darısı bişim başımıza.
  • Cihazını alan arkadaşlara hayırlı olsun. Biz hala beklemedeyiz. Sıkıldım artık illa mahkemeye vermek lazım yoksa olmayacak.

• puplicenemies48 siz ne zaman verdiniz hangi tarihte?
  • Bundan sonra verilen cihazlarda tamir yapacağız değişim yok denmişti. Bakalım benim cihaz ne olacak? Normalde Ankara'dan verdiğimde 1 haftada işlem sırasına giriyordu. 25'inde teslim ettim Ankara'dan bu gün işlem sırasına girdi.. Bakalım tamir mi edecekler, swap mı diyecekler?
  • quote:

Orijinalden alıntı: silvestre1905

puplicenemies48 siz ne zaman verdiniz hangi tarihte?

Ben ekim 25'te vatan'a teslim etmiştim. Teleservice'e 1'inde giriş yapmış. Hala bekliyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: raidon

Eyvallah hakan cumartesi günleride iş gününden sayılıyor unutma 20 günü hesaplarken. Birde iş günü geçtikden sonra geçici cihaz talep et mahkemeye vermeden önce vermeyecekler zaten bunuda belirtirsin. 10 iş gününden sonra geçici cihaz talep ettim bunu karşılamadılar 20 iş gününden sonra paramı talep ediyorum diye adliyeye dilekçe verirsin. Ben mahkeme tarafını çok geç araştırmaya başladım zaten 2 ay bekledim biraz daha beklerim diye düşündüm. Böyle olacağını bilsem 20 iş gününün sonunda direk davamı açardım.

kardeşim cumartesi günleri iş günü saymıyorlar sayılsa bile ben beklicem savunmalarında bunu kullanabilirler onlara bunu veremem kaldı 2 gün zaten kargoya verseler 2 günde gelir ben dilekçemi hazırlıyım yavaştan. dediğin gibi cihaz talep ediyim ses kaydı yapıp müşteri hizmetlerini bi arıyım cuma günü ,,ordanda açık bulurlar ,bizden cihaz isteseydi biz verirdik derler mahkemede, o açığıda kapadıkmı kaçıcak yerleri kalmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan074999 -- 27 Kasım 2013; 16:14:20 >

Bitiş Tarihi: 2013-11-27
    Tamir Bilgisi: Telefonunuz degistirilmistir.(SWAP)
    Durum: Cihazınız son testleri başarı ile geçmiş kargo için beklemektedir.

arkadaşlar herkese iyi forumlar teleservice değişim cihazlarını dağıtmaya başladı
    bn 23.09.2013 ten bugüne yani tam 2 aydır bekliyorum cihazımı bugün teslim aldım.

inşallah cihazı gelmiyen arkadaşlarımızın en kısa zaman da gelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myakup18 -- 27 Kasım 2013; 17:26:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: myakup18

arkadaşlar herkese iyi forumlar teleservice değişim cihazlarını dağıtmaya başladı
    bn 23.09.2013 ten bugüne yani tam 2 aydır bekliyorum cihazımı bugün teslim aldım.

telefona mesaj atıyorlar mı? günde 2.5 milyon kez kontrol ediyorum da :)
  • telefona mesaj atmıyorlar ben internetten takip ediyordum bugün öğlenden sonra gelmiş akşam gidip aldım ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: xaghra

quote:

Orijinalden alıntı: myakup18

telefona mesaj atıyorlar mı? günde 2.5 milyon kez kontrol ediyorum da :)

Değişen cihazların hepsi eylülde verilen cihazlar sanırım. Daha Ekim cihazlarına sıra gelmemiş

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.