Şimdi Ara

Teleservice İphone 5 Değişim (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.784
Cevap
13
Favori
113.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam öle 20 gün bekleyim tüketici haklarına verdiğin zaman hemen al paran demiyorlar tam olarak 3 ay da orda bekliosun
  • myakup18 M kullanıcısına yanıt
    Biliyorum dostum. Avukatla gorustum simdiden haberim var. davanin nasil ilerledigini ogrendim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cihazlarını alan eline gelen olursa paylaşırsa sewiniriz arkadaşlar.
  • sametgfb34 S kullanıcısına yanıt
    Merhabalar bu güzel bir haber 90 gün oldu benim de iş günü olarak 42 gün oldu artık bunaldım demediğim laf kalmadı adamlara bu hafta içide gelmezse artık ağızlar bozulucak

iphone 5 16 gb siyah değişim cihazı bekleniyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ömermurat

Merhabalar bu güzel bir haber 90 gün oldu benim de iş günü olarak 42 gün oldu artık bunaldım demediğim laf kalmadı adamlara bu hafta içide gelmezse artık ağızlar bozulucak

iphone 5 16 gb siyah değişim cihazı bekleniyor

Aynen hocam eğer bizimkileri bu haftada göndermezlerse artık her attığım mail küfürlü olacak her telefon görüşmem küfürlü olacak. Siyah iphone 5 16gb

• Ben bugün iphone 5'imi teleserviceye bıraktım. Telefonumda zerre çizik yok. Servis kağıdında çizik var yazılmış, bana bir tane çizik gösterir misin dedim... bana kenar ayrımlarını gösteriyor. DEdim onlar çizik mi, ben full body kaplı kullandım. nasıl yani kenarlarda mı kaplıydı dedi. evet dedim. değiştireyim formu dedi. bende gerek yok dedim. nasıl olsa değişir cihaz dedim. yok artık iphoneları tamir ediyoruz, değişim bitti dedi.
  • benimde 20 iş günlük yasal süre geçen hafta doldu.
    az önce aradım, htc bölümüne bağlandım, bu hafta cihazlarınızın gelmesi bekleniyor dedi.

Model IPHONE 5 16GB SIYAH
    Kargo Giriş Tarihi 25-10-2013 19:28:02
    Geliş Tarihi 29-10-2013 14:23:34
    Tamir Bilgileri
    Degisim cihazi beklemektedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B A R O N -- 25 Kasım 2013; 11:39:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: paradox1453

Ben bugün iphone 5'imi teleserviceye bıraktım. Telefonumda zerre çizik yok. Servis kağıdında çizik var yazılmış, bana bir tane çizik gösterir misin dedim... bana kenar ayrımlarını gösteriyor. DEdim onlar çizik mi, ben full body kaplı kullandım. nasıl yani kenarlarda mı kaplıydı dedi. evet dedim. değiştireyim formu dedi. bende gerek yok dedim. nasıl olsa değişir cihaz dedim. yok artık iphoneları tamir ediyoruz, değişim bitti dedi.

sorun neydi hocam? şimdi ölü pikselleri tamir edebileceklerini hiç zannetmiyorum :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: xaghra

quote:

Ben bugün iphone 5'imi teleserviceye bıraktım. Telefonumda zerre çizik yok. Servis kağıdında çizik var yazılmış, bana bir tane çizik gösterir misin dedim... bana kenar ayrımlarını gösteriyor. DEdim onlar çizik mi, ben full body kaplı kullandım. nasıl yani kenarlarda mı kaplıydı dedi. evet dedim. değiştireyim formu dedi. bende gerek yok dedim. nasıl olsa değişir cihaz dedim. yok artık iphoneları tamir ediyoruz, değişim bitti dedi.

sorun neydi hocam? şimdi ölü pikselleri tamir edebileceklerini hiç zannetmiyorum :))

Hoparlörden ses boğuk gibi çıkıyor dostum... bi iniyor bi çıkıyor ses..

• İş emri:
    Kargo Giriş Tarihi:
    2013-11-04
    Tamir Bilgisi:
    Durum:
    Cihazınız servisimizde değişim cihazı için beklemektedir.

arkadaşlar iphone 5 marka cihazım sizler gibi hala değişim bekliyor.
    yarın 20. iş günü doluyor (cumartesi iş günü sayarsak) 280 tl masrafıda ödicem gidip dava açıcam (bu arada 20. gün dava açabiliyormuyuz 21. gün mü açayım?) ,,bu durumda dava açan arkadaşlar yada kapıdan dönenler var ne gibi bi yol izlememiz gerekiyo söylerseniz ve kazanma şansımız ne olur acaba benim faturam 2250 tl kesin kazanıcaksam eğer 280 de öderim 2000 civarı bişi kalır gider 2149 tl ye 5s alıcam telefonsuz kafayı yedim. 6300 kullanıyorum :) lütfen bana bi yol gösterin ayrıca şöle bi durum var benim faturamda emei numarası yazmıyo iphone 5 telefon 2250 lira yazıyo aldığım yere gidip emei numarasını yazdırıp kaşeletsemmi acaba?
    cevap veren vermeyen herkeze teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan074999 -- 27 Kasım 2013; 10:22:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hakan074999

İş emri:
    I2841600
    Kargo Giriş Tarihi:
    2013-11-04
    Tamir Bilgisi:
    Durum:

yarın 20. iş günü doluyor (cumartesi iş günü sayarsak) 280 tl masrafıda ödicem gidip dava açıcam (bu arada 20. gün dava açabiliyormuyuz 21. gün mü açayım?) ,,bu durumda dava açan arkadaşlar yada kapıdan dönenler var ne gibi bi yol izlememiz gerekiyo söylerseniz ve kazanma şansımız ne olur acaba benim faturam 2250 tl kesin kazanıcaksam eğer 280 de öderim 2000 civarı bişi kalır gider 2149 tl ye 5s alıcam telefonsuz kafayı yedim. 6300 kullanıyorum :) lütfen bana bi yol gösterin ayrıca şöle bi durum var benim faturamda emei numarası yazmıyo iphone 5 telefon 2250 lira yazıyo aldığım yere gidip emei numarasını yazdırıp kaşeletsemmi acaba?

Haha hocam durum aynı aynı bende 6300 kullanıyorum ve artık telefonsuzluk canıma tak etti bu haftayı bekleyin cünkü degisim yapacakları hafta bende teleserviceden bir kaç kişiyle görüştüm dağıtımlar başlandı devam ediyor bu hafta. dava açarsanız onun sonucu 3 ay para iadesi 1,2 ay derken gene telefonsuz kalacaksınız benden size beklemeye tavsiyesi haftaya gelmezse dava acın 20 is günü de garantilenmiş olur ben 27 Eylül'den beri bekliyorum düşünün artık. Ve is günü süresinde Cumartesi sayılmayabilir o yüzden garanti olsun haftaya

• quote:

quote:

aynen bende de ölü piksel var ve garantiye yollamayı düşünüyorum.. telefonu açıp yan sanayi ekran takmaya kalkacaklarsa ben ölü pikselimle devam ederim sorun yok :)

• quote:

Orijinalden alıntı: kaTRan35

quote:

quote:

aynen bende de ölü piksel var ve garantiye yollamayı düşünüyorum.. telefonu açıp yan sanayi ekran takmaya kalkacaklarsa ben ölü pikselimle devam ederim sorun yok :)

ölü pikseli tamir edemez mecbur değiştirecek cihazı..

• quote:

İş emri:
    I2841600
    Kargo Giriş Tarihi:
    2013-11-04
    Tamir Bilgisi:
    Durum:

Dava açın.. Hakkınızı arayın. Zaman yüzünden kendinizi kısıtlamayın. 3-4 ay sürsün yeter ki onlar yola gelsin. Yasal süre 20 iş günü ve cumartesiler teleservice ne kadar çalışmasa da iş gününden sayılıyor. Benim telefonu inşallah 19 aralık'a kadar göndermezler de bende dava açarım. Aldığım paraya da gider iphone 5s alırım. Genpa garantili tabi ki. Bir daha teleservice mi tövbe! Ayrıca burada mı okudum hatırlamıyorum ama eğer kontratlı almış olsanız bile para iadenizi alırsınız. Sonuçta faturası kesiliyor. Fatura elinizde var. Birşey değişmiyor yani. Avukatımla görüşmeye başladım ben, artık 20 iş günü dolmasını bekliyoruz. Anında dava.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bugra4242

quote:

İş emri:
    Kargo Giriş Tarihi:
    2013-11-04
    Tamir Bilgisi:
    Durum:

Haha hocam durum aynı aynı bende 6300 kullanıyorum ve artık telefonsuzluk canıma tak etti bu haftayı bekleyin cünkü degisim yapacakları hafta bende teleserviceden bir kaç kişiyle görüştüm dağıtımlar başlandı devam ediyor bu hafta. dava açarsanız onun sonucu 3 ay para iadesi 1,2 ay derken gene telefonsuz kalacaksınız benden size beklemeye tavsiyesi haftaya gelmezse dava acın 20 is günü de garantilenmiş olur ben 27 Eylül'den beri bekliyorum düşünün artık. Ve is günü süresinde Cumartesi sayılmayabilir o yüzden garanti olsun haftaya

kardesim bende tuketici hakem heyetini aradim ozellikle sordum cumartesi is gunu sayiliyor dedi ama tanidigim buyuk bi firma var telefon firmasi aradim yanlis bilgilendiriyor onlar kesinliklr cumartesi is gunu degil dedi . kafam karisti bole olunca yarin dolucak 20 gunum cuma gunu doluyor. benim icin 3 ay sonra param gelse olur ama kesin olsa sorun degil ,gider simdi bi iphone 5s alirim kullanirim ama onu alinca 5 gelirse sikinti olur bana zaten applestore dan alicam oda 1-2 hafta teslimat diyo bide onu beklicem :)) artik cumada olsun haftaya pazartesi haber cikmazsa dava acicam garanti olsun pazartesiyi beklicem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan074999 -- 27 Kasım 2013; 10:23:23 >

• arkadaşlar teleservicenin telefonun içini açmaya hakkı varmı
  • BU CUMA SON ARTIK HADDİNİ GEREĞİNDEN FAZLA AŞTILAR APPLE A LAF GEÇİRİP CİHAZ GETİRTEMİYORSAN BU İŞİ YAPMICAKSIN NE BU LAYLAYLOM ÇALIŞMA ŞEKLİ YA BEZDİRDİLER KAÇ İNSAN MADUR OLDU AYLARCA TERBİYESİZLER

İPHONE 5 16 GB SİYAH
  • raidon R kullanıcısına yanıt
    HAHAHAH İNANAMIYORUM YAA İNANAMIYORUM AŞŞAĞILIK HERİFLER YAHU BEN 3 AYDIR BEKLİYORUM YA 3 AY 3 AY AYI @raidon P BE AYIP
  • İphone 5 siyahlarda sıkıntı hala devam ediyor. Sanırım beyazlar dağıtılmaya başlandı siyahlar bekliyor. Teleservice den ırkcı bir hareket :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: raidon

İphone 5 siyahlarda sıkıntı hala devam ediyor. Sanırım beyazlar dağıtılmaya başlandı siyahlar bekliyor. Teleservice den ırkcı bir hareket :)

Hocam forumdan arkadasımızın biri siyah iphone 5 16 gb degisim cihazını aldı teleservicein bize gıcıklıgı var :)

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.