Şimdi Ara

Teleservice İphone 5 Değişim (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.784
Cevap
13
Favori
113.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu an teleservice ile görüştüm; cihazlar gelmeye başlamış. Önümüzdeki hafta içi cihazlar dağıtılmaya başlanacakmış diyor.
    0216 458 97 97 arayın; önce 5 ardından 3'ü tuşlayın; size de aynı açıklamayı yapacaklar mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: edi1907

Şu an teleservice ile görüştüm; cihazlar gelmeye başlamış. Önümüzdeki hafta içi cihazlar dağıtılmaya başlanacakmış diyor.
    0216 458 97 97 arayın; önce 5 ardından 3'ü tuşlayın; size de aynı açıklamayı yapacaklar mı acaba?

ben az önce görüştüm önümüzdeki hafta tekrar arayın diyolar en kısa sürede sonuçlanacak falan filan dedi cihazlar geldi falan demedi:) önümüzdeki hafta gelir insallah cihazlar.
  • Arkadaşlar sevinçle belirtmek isterim iphone 5 değişimleri başladı. Ben 26 ekimde vatandan aldığım tel i 2 gün sonra ölü pixel nedeniyle teleservice e verdim. Ertesi hafta değişim kararı çıktı. Bugüne kadar bekledim. Forumu takip ettim, ben de geri iade isteyecektim az kalsın ama.. Bugün itibari ile tel değiştirildi. İphone 5 Beyaz 32 gb
  • Sonuç ..
     Teleservice İphone 5 Değişim
  • Asıl sonuç bu nasıl bir mantıkdır 20 gün önce gönderilen cihazı swap cihaz gönderip 60 gün önce göndereni umursamak ben hayatımda bu kadar aptal bir firma görmedim.

Kargo Giriş Tarihi:
    2013-09-21
    Tamir Bilgisi:
    Degisim cihazi beklemektedir
    Durum:
    Cihazınız servisimizde değişim cihazı için beklemektedir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: raidon

Asıl sonuç bu nasıl bir mantıkdır 20 gün önce gönderilen cihazı swap cihaz gönderip 60 gün önce göndereni umursamak ben hayatımda bu kadar aptal bir firma görmedim.

Kargo Giriş Tarihi:
    2013-09-21
    Tamir Bilgisi:
    Degisim cihazi beklemektedir
    Durum:
    Cihazınız servisimizde değişim cihazı için beklemektedir.

:))))))))))))))
  • Gelicek artık heralde şükür
    Kargo Giriş Tarihi:
    2013-09-14
    Bitiş Tarihi:
    2013-11-22
    Tamir Bilgisi:
    Telefonunuz degistirilmistir.(SWAP)
    Durum:
    Cihazınız son test aşamasındadır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim de hemen hemen 15-20 gün içinde elime ulaştı. bu sefer tekrar gönderdim fakat sorgulayınca kayıt bulunamadı diyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aytac84

Gelicek artık heralde şükür
    Kargo Giriş Tarihi:
    2013-09-14
    Bitiş Tarihi:
    2013-11-22
    Tamir Bilgisi:
    Telefonunuz degistirilmistir.(SWAP)
    Durum:
    Cihazınız son test aşamasındadır

Sizin cihaz neydi hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: caglar03

benim de hemen hemen 15-20 gün içinde elime ulaştı. bu sefer tekrar gönderdim fakat sorgulayınca kayıt bulunamadı diyor

niçin tekrar gönderdiniz hocam cihazı yani ne tür bi arızadan dolayısıyla?
  • bu nedir ya benimki neden değişmedi hala ? değişen arkadaşlarımızın gözü aydın darısı bizlerin başına
  • quote:

Asıl sonuç bu nasıl bir mantıkdır 20 gün önce gönderilen cihazı swap cihaz gönderip 60 gün önce göndereni umursamak ben hayatımda bu kadar aptal bir firma görmedim.

Şu açıdan bakın :
    60 gündür bekleyen müşteri zaten mutsuz, onu geri kazanma şansı çok düşük.
    Ama daha kısa süredir bekleyen cihazı erken alınca daha mutlu olur, çevresine Teleservice önerir :)

Bu arada, ben de evdeki yedek 3GS'yi home tuşu arızası ile haftabaşı kargo ile göndermiştim.
    Uyduruk bir onarım yapar gönderirler diyordum, cihazı değiştirmeye karar vermişler. Bakalım ne kadar sürede gelecek.

Eğer cihazlar geldiyse, ben de 5S alıp elimdeki 5'i servise göndereyim o zaman :)
  • arkdaşlar benim birden şarj düşüyordu geç şarj alıyordu şebeke sorunu vardı acaba degişirmi 4 gündür gönderdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: signore

quote:

Şu açıdan bakın :
    60 gündür bekleyen müşteri zaten mutsuz, onu geri kazanma şansı çok düşük.
    Ama daha kısa süredir bekleyen cihazı erken alınca daha mutlu olur, çevresine Teleservice önerir :)

Bu arada, ben de evdeki yedek 3GS'yi home tuşu arızası ile haftabaşı kargo ile göndermiştim.
    Uyduruk bir onarım yapar gönderirler diyordum, cihazı değiştirmeye karar vermişler. Bakalım ne kadar sürede gelecek.

Eğer cihazlar geldiyse, ben de 5S alıp elimdeki 5'i servise göndereyim o zaman :)

hocam ben bunların politikasını ...... :D hocam siz 5s i alın 5 dursun ocak gibi apple store a gönderin benden size tavsiye

• Matherson kullanıcısına yanıt
    büyük bir ihtimal ile değişim kararı çıkar hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bugra4242

hocam bişi soracam normalde ben 10 ay önce degişim almıştım yine gönderdim benim demek istedigim ben yanlışlıkla eski ime yanıma aldım yenisini almayı unuttum garanti belgesinide gönderdim şimdi ben nasıl ögrenecem cihazımın durumunu cevapta vermiyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Matherson

quote:

Orijinalden alıntı: Bugra4242

hocam bişi soracam normalde ben 10 ay önce degişim almıştım yine gönderdim benim demek istedigim ben yanlışlıkla eski ime yanıma aldım yenisini almayı unuttum garanti belgesinide gönderdim şimdi ben nasıl ögrenecem cihazımın durumunu cevapta vermiyorlar

hocam bu biraz zor oldu hocam bakın teleservice i aradığınızda 5 ve ardından 3 ü yada 4 ü tıklayın yani apple markasını seçmeyin sonra nokia yı seçin sonra beni apple a aktarın diyin seri numaramı bilmiyorum deyin isim soyisim alırlar sizden teslim eden kişinin böyle yardımcı olabilirler

• edi1907 E kullanıcısına yanıt
    İphone 5 14.09 da gönderdim bugün değişmiş anca

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tmm tşler
  • hala aynı sonuç
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.