Şimdi Ara

Teleservice İphone 5 Değişim (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.784
Cevap
13
Favori
113.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: polat4401

FATURADAN SAYILMAZ KARDEŞİM KREDİ KARTI SLİBİNLE ALDIĞIN YERE GİDERSEN Bİ FATURA KOPYASINI VERİRLER SAYGILAR...

tamamdır çok sağolun :)) İnşallah gelir de bu tarz şeylere gerek kalmaz. :/
  • xaghra kullanıcısına yanıt
    BENİM ÜMİDİM TÜKENİYO AMA HADİ HAYIRLISI BENİM TELEFON GİDELİDE 20 GÜN OLDU AMA SES YOK DAHA GERİ ALMAYIDA DÜŞÜNMÜYO DEĞİLİM.
  • polat4401 kullanıcısına yanıt
    aynen hocam benimde ümidim kalmadı böyle firma olmaz olsun
    APPLE STORE İLE GÖRÜŞTÜM AMA ONLARDA BİŞE YAPAMIYOLAR KONUŞTUĞUM KIZLA KANKA OLDUM BİRAZ BEKLE GELİR İNŞALLAH DİYO :D
    SWAP CİHAZIN TANIMINI DA YAPTI .BİZİM CİHAZLAR GİDİYOMUŞ YERİNE KUTUSUZ SIFIR CİHAZ GELİYOMUŞ AMA BİZİM CİHAZLARIN SERİ NUMARASI YENİ GELEN CİHAZA YÜKLENİYOMUŞ YANİ CİHAZ FARKLI SERİ NUMARASI AYNI...
  • quote:

SWAP CİHAZIN TANIMINI DA YAPTI .BİZİM CİHAZLAR GİDİYOMUŞ YERİNE KUTUSUZ SIFIR CİHAZ GELİYOMUŞ AMA BİZİM CİHAZLARIN SERİ NUMARASI YENİ GELEN CİHAZA YÜKLENİYOMUŞ YANİ CİHAZ FARKLI SERİ NUMARASI AYNI...

O kız yalan atıyor. Farklı imei gelecek. Sorun serviste değil, Apple cihaz vermiyor. Adamlar ne yapsın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edi1907 -- 19 Kasım 2013; 16:54:08 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende iphone 4s göndermiştim power tuşu arızasından dolayı.
    Swap cihaz ile değiştirmişler.
    Kargo Giriş Tarihi: 2013-11-07
    Bitiş Tarihi:2013-11-19
    Tamir Bilgisi:Telefonunuz degistirilmistir.(SWAP)
    Durum:Cihazınız son test aşamasındadır.
  • baskan023 kullanıcısına yanıt
    SENİN CİHAZ HEMEN GELMİŞ BİZİMKİLER NİYE BÖLE GECİKTİ Kİ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: baskan023

Bende iphone 4s göndermiştim power tuşu arızasından dolayı.
    Swap cihaz ile değiştirmişler.
    Kargo Giriş Tarihi: 2013-11-07
    Bitiş Tarihi:2013-11-19
    Tamir Bilgisi:Telefonunuz degistirilmistir.(SWAP)
    Durum:Cihazınız son test aşamasındadır.

Seninki teleservice mi dostum ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: edi1907

quote:

O kız yalan atıyor. Farklı imei gelecek. Sorun serviste değil, Apple cihaz vermiyor. Adamlar ne yapsın?

Seri numarasiyla imei ayni sey degil hocam.

• Kargo Giriş Tarihi:
    2013-11-06
    Tamir Bilgisi:
    Degisim cihazi beklemektedir
    Durum:
    Cihazınız servisimizde değişim cihazı için beklemektedir.

Cihazım 4S
  • Bugra4242 kullanıcısına yanıt
    Evet teleservice. Bende umudu kesmiştim ama erken geldi bende şaşırdım.
  • baskan023 kullanıcısına yanıt
    çok şaşırdım açıkçası hocam gözünüz aydın darısı bizlerin başına diyoruz artık ah teleservice ah
  • Bugra4242 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. İnşallah bir an önce gelir telefonlarınız. Tamam benim telefonum erken geldi ama bir daha teleservice in yanından bile geçmem.
  • Geçen haftalarda işyeri arkadaşımının 4s i değişim oldu. İzmir teleservisden . Ki bura dada yazmışdım. iPhone 5 de sorun var görünen bu..
    İyi günlerde kullanın.
    Darısı başımıza :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Tnr1972

Geçen haftalarda işyeri arkadaşımının 4s i değişim oldu. İzmir teleservisden . Ki bura dada yazmışdım. iPhone 5 de sorun var görünen bu..
    İyi günlerde kullanın.
    Darısı başımıza :)

yalan oldu hocam bizim cihazlar :D
  • Ben bugün aradım ve görüştüm aradıktan sonra apple seçtiğinizde direk imeı numarasını istiyor fakat başka markayı seçerseniz bağlanıyorsunuz iphone 5 gelecek gibi gözükmüyor hiç birşey söylemiyorlar ve bende tüketici hakem heyetine başvuracağımı söyledim onlarda en doğal hakkınız faturanızla başvurabilirsiniz dediler müşteri hizmetlerindekiler bile bıkmış artık bu işten inşallah paramı geri alırım ne diyim artık ya İnsanı iphone dan soğutuyolar böyle yaparak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar benim iphone 5 doa kapsamında ilk 30 gün içinde ayıplı kağsamında değişim onayı verildi 20 iş günü dolduğu anda cihazım gelmezse aldığım mağazadan vatan bilgisayar bana yeni sıfır ürün vermek zorundamıdır beni bilgilendirirmisiniz?
  • silvestre1905 S kullanıcısına yanıt
    senin cihaz servise gittiyse muhattabın artık servis vatan bilgisayar hiç bi şey yapamaz yapmaz yani sen de bizim gibi bekleyecen artık aramıza hoşgeldin...
  • pekala cihazımı almanya ya yollsam oradki storeden değiştirirlermi?
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.