Şimdi Ara

Teleservice İphone 5 Değişim (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.784
Cevap
13
Favori
113.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bak kardeşim sana şöle anlatım burdaki mevzu vatan bilgisayarın oyunu normalde telefon satan büyük şirketler telefon alındıktan sonra kısa sürede oluşan arızalı telefonları değiştirler ama vatan bunu yapmamış servise göndermiş vatanın insafsızlığı yani o yüzden senin yapacağın tek şey beklemek yurt dışı mevzusuda bana mantıklı gelmedi yinede sen bilirsin belki değiştirirler tam bilgim yok o konuda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: edi1907

quote:

Orijinalden alıntı: applest

Evet hala gelmedi ve şu an telefonların gümrükte olduğu ve daha oradan çekilip,imei kayıtları yapılıp gönderilecekmiş.İngiltere'den geliyor ve iphone 5 dışında başka bir ürün vermeleri söz konusu bile değilmiş.. Sonuç;1 aydır telefonum yok ve bu gerçekten berbat bir şey.

Geçen ay bizim kuzenin servise verdiği iphone 4; iphone 4s ile değiştirildi. Hatta beraber gittik almaya; görmesem inanmazdım çünkü

Hocam bendede 4 var şeytan diyo bi sorun aç servise ver :) 4s gelirse negüzel olur.

Birde bişey soracağım telefonu 2. El aldım faturası yok ama irsaliye gibi bişey var alınma tarihi imeisi felan yazıyor cihazın. Garantiye verirken sorun çıkarmı faturasız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: polat4401

bak kardeşim sana şöle anlatım burdaki mevzu vatan bilgisayarın oyunu normalde telefon satan büyük şirketler telefon alındıktan sonra kısa sürede oluşan arızalı telefonları değiştirler ama vatan bunu yapmamış servise göndermiş vatanın insafsızlığı yani o yüzden senin yapacağın tek şey beklemek yurt dışı mevzusuda bana mantıklı gelmedi yinede sen bilirsin belki değiştirirler tam bilgim yok o konuda.

Hocam 26.1.2013 tarihinde alınmış iphone 4 var. Vatandan alınma. Hangi garanti firması ilgileniyor bilginiz varmı

• fatihgaucho kullanıcısına yanıt
    teleservice bakıyo vatan bilgisayardan alınmışsa arızası varsa gönder yenisi gelir ama beklersin baya benden söylemesi.
  • polat4401 kullanıcısına yanıt
    Peki hocam saolun.

Bişey daha sorayım cihazı 2. el aldım ben faturası yoktu ama vatandan alındığına dair kağıt var 2 tane yeşil oluyor ya irsaliye gibi bişey sanırım. İmeisi alınma tarihi felan yazıyor alan kişi başkası ismi soyismi felan var. Garantiye göndermek için fatura şartmı? Çok şükür şuanda bir sorun yok ama olduğunda ne yapacağımı bilmiyorum.

• fatihgaucho kullanıcısına yanıt
    o elindeki fatura yerine geçer sanıyorum sorun etmezler zaten sistemde görünür telefonun.
  • edi1907 E kullanıcısına yanıt
    teleservice nin sitesinde yazan numara +90 216 458 97 97 apple ı tuşlamayın nokia ya da direk htc yi tuşlayın müşteri temsilcisine bağlanıyor ve sorulara cevap veriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: occan_grs

teleservice nin sitesinde yazan numara +90 216 458 97 97 apple ı tuşlamayın nokia ya da direk htc yi tuşlayın müşteri temsilcisine bağlanıyor ve sorulara cevap veriyor.

Aradım; biz nokia temisilcisiyiz, bir şey bilmiyoruz dediler
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: occan_grs

Aradım; biz nokia temisilcisiyiz, bir şey bilmiyoruz dediler

Aynen öyle hocam yolunu bulmuş bu ...... Oyalamaya devam

• haftaya bugün 20 iş günü doluyor benim de. (eğer cumartesiler iş gününden sayılıyorsa yarın doluyor) 20 iş günü dolduğunda nasıl bir yol izlemem gerek? izmirdeki teleservice'e verdim telefonu. ofaturam ve cihazın kutusuyla oraya mı gitmem lazım? yoksa 0 216 458 97 97 numarasını mı aramam lazım ya da tüketici haklarına mı başvurmam lazım? bu arada servis kağıdında benim adım yazıyor fakat fatura annemin üstüne. bir sıkıntı çıkar mı?
  • levot kullanıcısına yanıt
    Tüketici haklarına başvurmalısın eğer fatura annenin üstüneyse annenle beraber başvurmalısın para iadesi 3 ay ı buluyormuş bn tam 2 aydır değişim cihazımı bkliyorum cihazı 2. El aldığım için başvuramıyorum fatura bnim üstüme değil çünki .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tnr1972

T. Hakem heyeti ile mahkemesi konusunda bilgi tazeleyelim.

"2013 yılı için değeri 1191,52-TL. ve üzerindeki uyuşmazlıklarda ise Tüketici Sorunları Hakem Heyetine başvurulabileceği gibi doğrudan Tüketici Mahkemesine de başvurulabilir. Bu değer ve üzerindeki uyuşmazlıklar için Hakem Heyetinin vereceği karar bağlayıcı olmayıp delil niteliği taşıdığından, taraflarca benimsenmemesi halinde yine Tüketici Mahkemesine başvurulması gerekecektir. "

Alıntıdır. Kaynak ;
    http://m.haberturk.com/ekonomi/galeri/425684-tuketici-mahkemesine-nasil-basvurulur/1/2
    ------------

Cağrı merkezi çalışanlarına bende emekçiler diyorum. Sermayeyi elinde tutanların dışında herkes emekçidir .. ve bunlara bağırılmaz :)
    Bunların yapabilecekleri hiçbir şey yok. ( Konumuzla ilgili )
    ve bunların bilgiside yok .
    Telefon ellerinde yok bunu bizde zamanla öğrendik zaten :) kendilerinin söylemesine gerek kalmadı.
    Onun için diyorum , herkes kişisel kararını verecek böyle durumlara.
    Bu rezil durumda. Beklemekse beklemek , mahkeme ise mahkemedir. Çağrı elemanı ile benim işim olmaz.

Kalitesiz bir yer olduğu ortada..
    Kanun 20 işgünü der. Telefonun olup olmaması biz tüketiciyi ilgilendirmez.
    Yapamayacaksan Apple ürünlerine bakmayacaksın , dükkanı kapat bu işi yapabilecek birileri yapsın derler adama.

bugün tüketici mahkemesi yazı işlerine gittim.dava açmak için 280 tl masraf çıkardılar ve bayii mi servisimi dava edeceksin karar ver dediler.ikisine birden açarsan birine kaybedersen kaybettiğin tarafın bütün masraflarını ödersin dediler.al bide burdan yak.hani ücret ödemiyorduk tüketi mahkemelerine başvurken.ve bu harç değilmiş o zaman geri de alamayız 280 tl yi.bu şartlar altında ne yapabiliriz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: suvarsahayatvar

20 işgünü dolar dolmaz dava açacağım. beklemeye hiç niyetim yok. o parayı iade etmek zorundalar. benimki genpa gerçi. tamir mi olacak değişim mi o karar bile çıkmadı 1 haftadır

20 iş günü doldu benim ve cumartesi günleride kesin iş günü sayılıyor,teleservisin çalışıp çalışmamasına bakmaksızın.hakem heyetini aşıyor iphone 5 in ücreti ve tüketici mahkemesine başvuruyorsun 280 tl de masrafı var.işin içinden çıkamadım.
  • devilghost kullanıcısına yanıt
    aynen kardeşim benimde öyle 20 iş günü doldu ve bende hakem heyetine gittim maalesef fatura tutarı 1900 tl civarina kadar ürünlerde aldıkları kararın bağlıyıcı olduğunu söyediler ve mahkemeye başvurmam gerektiğini söylediler.teleservicede bu işi biliyo milletin uğraşmayacağını bildiği için git başvur diyip rahat takılıyor bende mahkemeye başvurmakla başvurmamak arasında kararsızım telefonu falan geçtim ben artık telefon çalındı der unuturum ama şu servisin yaptığının yanına kar kalmasını hazmedemiyorum allahtan bulsunlar diyorum ama içinden de yanlarına bırakma diyor 20 iş gününde cihaz veremiyosan ozman insanların parasını ver parayıda cihazıda vermiyosan 20 iş günü yasal sürenin ne önemi var? veya sen bu cihazları getiremiyosan git patates sat böyle bir firmaya apple alıp para kazandırdığım içinde pişmanım
  • Bu işi basına yaymamız lazım; ancak o şekilde telefonları alabiliriz
  • quote:

Bu işi basına yaymamız lazım; ancak o şekilde telefonları alabiliriz

Arkadaşlar teleservice'nin hakkından Apple geliyor. Apple sitesine gidin support bölümünden ingilizce olarak derdinizi anlatın. Amerikadan arayıp size seri numarası ve hangi şirketin sizi mağdur ettiğini soracaklar. Sizde anlatacaksınız. 3 gün içinde telefonunuz sizde. Denendi onaylandı.. Yakında bir daha garantiye götürcem, götürmeden önce tabi ki Apple'a mail atacağım..
  • edi1907 nin söylediği gibi arkadaşlar bu işi basına duyurmamız lazım ama tanıdık birileri olması lazım bizi dinlemeleri için o zaman ses getirirsek cihazların parasını bile öderler.
  • polat4401 kullanıcısına yanıt
    İş emri:
    I2845001
    Kargo Giriş Tarihi:
    2013-11-06
    Bitiş Tarihi:
    2013-11-22
    Tamir Bilgisi:
    Telefonunuz degistirilmistir.(SWAP)
    Durum:
    Cihazınız son test aşamasındadır.
    BENİM TELEFON GELMİŞ ARKADAŞLAR DARISI SİZİN BAŞINIZA.
  • ben ulaşamıyorum nasıl yapacagız arkdaşlar ime numarasınada almadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: polat4401

İş emri:
    I2845001
    Kargo Giriş Tarihi:
    2013-11-06
    Bitiş Tarihi:
    2013-11-22
    Tamir Bilgisi:
    Telefonunuz degistirilmistir.(SWAP)
    Durum:
    Cihazınız son test aşamasındadır.
    BENİM TELEFON GELMİŞ ARKADAŞLAR DARISI SİZİN BAŞINIZA.

hayırlı olsun kardeşim cihaz iphone 5 mi?
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.