Şimdi Ara

Teleservice İphone 5 Değişim (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.784
Cevap
13
Favori
113.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam benim cihaz daha kargoda gözüküyor nasıl diyeyim 27.11.2013 de değiştirildi cihaz 28.11.2013 de ise kargoya verildi ve ben hala bekliyorum cihaz elime ulaştığı zaman sizi bilgilendiririm. İnşaallah cihazlarını bekleyen arkadaşlar en kısa zamanda cihazlarına kavuşurlar. Allah kimseyi teleservice e muhtaç etmesin... benim değişim kararım 27.09.2013 de çıkmıştı bu arada
  • MuratSmyrna M kullanıcısına yanıt
    murat cihazını ayın kaçında teslim aldın ? kaç günde gönderdiler son test aşamasından itibaren?
  • Bugra4242 kullanıcısına yanıt
    hocam cihazlar elimize geldiğinde bildirelim burda inşallah diğer arkadaşlarında hemen değişir.
  • arkadaşlar iphone 5 cihazımın home tuşu basmamaya başladı. çok sert basınca anca işliyor. ve çıt diye ses geliyor her bastığımda. servise göndersem ne olur sizce. göndermeli miyim değer mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: errorman62

arkadaşlar iphone 5 cihazımın home tuşu basmamaya başladı. çok sert basınca anca işliyor. ve çıt diye ses geliyor her bastığımda. servise göndersem ne olur sizce. göndermeli miyim değer mi?

çıt sesi gelmesi normal bendede vardı biraz kolanya ile hal oluyor sert ise ona bişi diyemem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Matherson

quote:

arkadaşlar iphone 5 cihazımın home tuşu basmamaya başladı. çok sert basınca anca işliyor. ve çıt diye ses geliyor her bastığımda. servise göndersem ne olur sizce. göndermeli miyim değer mi?

çıt sesi gelmesi normal bendede vardı biraz kolanya ile hal oluyor sert ise ona bişi diyemem

kardeş aynı zamanda sertlik var. yukarıya yakın bi yerden basınca çıt sesi geliyor aşağı yakın bi yerden basınca normal ama ortatan hiç işlemiyor. kolonyayla nasıl oluyor ki ?
  • quote:

hocam benim ilk gönderişimde yapıp gönderdiler sonra tekrar bozuldu değişim kararı çıktı aynı sizin sorundu benimki de
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bugra4242

quote:

hocam benim ilk gönderişimde yapıp gönderdiler sonra tekrar bozuldu değişim kararı çıktı aynı sizin sorundu benimki de

eyvallah kardeş. ben göndereyim ozaman da nasıl gönderecem. servis nerede var en yakın. ? kargoyla mı gönderiyorum?
  • errorman62 kullanıcısına yanıt
    valla ben vatanbilgisayar ile almıştım hocam oraya verdim onlar telefonun servisi olan teleservice e yolladı
    hocam 2. yollamayıdamı vatama bıraktın?senin cihaz kargoya verilmiş dün daha almadın cihazı?
  • silvestre1905 S kullanıcısına yanıt
    evet hocam onu da vatana bıraktım. Kargoya verilmiş hocam sabah 9.30 da dün ama hala gelen giden yok arıyorum vatanı onlarda gelmedi diyip duruyor
    hocam bu teleservice rezil bir firma ama avatan bunlardanda rezil adamlar sattığı üründe sorun çıkarsa hiç ilgilenmiyolar bidaha vatanmı allah korusun..
  • arkadaşlar şimdi ben home tuşu arızalı iphone 5 cihazımı teleservice mi göndermeliyim yardım lütfen. ??
  • silvestre1905 S kullanıcısına yanıt
    aynen hocam vatanbilgisayar ürünü satarken çok ilgili vay be adamlara bak diyoruz ürünü garantiye gönderince adamlarda ilgi 000000 yok ilgi yok onlar da benim cihazın peşine düşselerdi bu cihaz daha erken gelirdi teleservice beni mi dinler yoksa anlaşma yaptığı kocaman vatanbilgisayarımı ? iki firmaya da tüküreyim
  • nereden aldın cihazı hangi firmadan oraya yolla ordan yollasınlar .
  • quote:

Orijinalden alıntı: silvestre1905

nereden aldın cihazı hangi firmadan oraya yolla ordan yollasınlar .

istanbuldan aldım şu an aldığım yere götürmem imkansız.
    aynen haklısın şu cihazım kazasız belasız gelsin inşallah sorun çıkmaz daha sonra vatan bilgisayarı dava edecem.
    ürünü eşimin kredi kartıyla aldım şifreyi 2 sefer yanlış girdim 3,de şifresiz işlem yaptı kimlik sormadan müşteri temsilcisini aradım şifresiz işlemlerde kimlik sormadan işlem yapması suçtur die bende cihaz gelsin dava acacam ceza alsınlarda adam akıllı yapsınlar işlerini.
  • errorman62 kullanıcısına yanıt
    aldığın yerin ismi yokmu oraya veremiosan telecervice yolla diyecem ama baya beklersin onu göz alıyosan yolla he ocak-şubatı beklerim dersen apple store açılınca oradan değiştir.
  • en iyisini yaparsınız hocam ders olsun bunlara bende anlamıyorum zaten bu durumu şifreyi laf olsun diye mi koydular o karta. neyse hocam Allah yardımcınız olsun insallah en kısa zamanda gelir ürünleriniz görüşmek üzere sizleri buradan bilgilendireceğim ürünü aldığım zaman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bugra4242 -- 29 Kasım 2013; 16:14:36 >
    tamam hocam buradan bilgilendiririz iyi günler.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.