Şimdi Ara

Teleservice İphone 5 Değişim (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.784
Cevap
13
Favori
113.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 27 gün Sonunda kargo işlemime gelebildim...

İş emri: I2791471
    Kargo Giriş Tarihi: 2013-08-29
    Bitiş Tarihi: 2013-09-23
    Tamir Bilgisi: Telefonunuz degistirilmistir.(SWAP)
    Durum: Cihazınız son testleri başarı ile geçmiş kargo için beklemektedir.
  • İş emri: I2791471
    Kargo Giriş Tarihi: 2013-08-29
    Bitiş Tarihi: 2013-09-23
    Tamir Bilgisi: Telefonunuz degistirilmistir.(SWAP)
    Durum: Cihazınız 25.09.13 tarihinde kargoya teslim edilmiştir.
  • İş emri:
    I2813016
    Kargo Giriş Tarihi:
    2013-09-21
    Tamir Bilgisi:
    Degisim cihazi beklemektedir
    Durum:
    Cihazınız servisimizde değişim cihazı için beklemektedir.

Bu hafta 20 iş günü doluyor ama hala bir şey yok. Olacak iş değil.
  • Bana da bugün değişim kararı çıktı; Allah bilir ne zaman gelir?
  • entropiyhl E kullanıcısına yanıt
    eğer ki yetkili servis sizin bulunduğunuz il içerisinde hizmet vermiyorsa, 20 iş günü olan yasal sürenizin başlama tarihi, kargoya verdiğiniz tarihtir. yolda geçen süreler de tamir süresinden sayılır.
  • Müşteri hizmetlerini aramanın da bir yararı yok. 20 iş günü içinde gelir deniyor. Fakat 2 ay süren örneklerde var 1 haftada alanda var. Nasıl bir sistem anlamış değilim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: applest

İş emri:
    I2813016
    Kargo Giriş Tarihi:
    2013-09-21
    Tamir Bilgisi:
    Degisim cihazi beklemektedir
    Durum:
    Cihazınız servisimizde değişim cihazı için beklemektedir.

Bu hafta 20 iş günü doluyor ama hala bir şey yok. Olacak iş değil.

Sizin tam 29 iş günü olmuş; hala gelmedi mi?
    Benim bir diğer merak ettiğim nokta ise telefonlar madem yurtdışından geliyor; Apple iphone 5 üretimini kestiğini açıkladığına göre acaba değişim olan müşterilerine 5s mi gönderecek?
  • edi1907 E kullanıcısına yanıt
    Evet hala gelmedi ve şu an telefonların gümrükte olduğu ve daha oradan çekilip,imei kayıtları yapılıp gönderilecekmiş.İngiltere'den geliyor ve iphone 5 dışında başka bir ürün vermeleri söz konusu bile değilmiş.. Sonuç;1 aydır telefonum yok ve bu gerçekten berbat bir şey.
  • quote:

Evet hala gelmedi ve şu an telefonların gümrükte olduğu ve daha oradan çekilip,imei kayıtları yapılıp gönderilecekmiş.İngiltere'den geliyor ve iphone 5 dışında başka bir ürün vermeleri söz konusu bile değilmiş.. Sonuç;1 aydır telefonum yok ve bu gerçekten berbat bir şey.

bırde 20 ıs gunu demezler mı :) hocam siz gumrukte oldugunu nereden oğrendınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • onkuba kullanıcısına yanıt
    her gün 2 kere teleservice i arayınca,kendileri söyledi ve süreci anlattı.Ellerinde şu an iphone 5 yok.Belirli aralıklarla geliyor ve dağıtım yapılıyor.Onun için de herkesin alma süresi değişkenlik gösteriyor.
  • quote:

Geçen ay bizim kuzenin servise verdiği iphone 4; iphone 4s ile değiştirildi. Hatta beraber gittik almaya; görmesem inanmazdım çünkü
  • edi1907 E kullanıcısına yanıt
    Geçen ay iphone 4 yerine 4s vermeleri normal ama üretimi henüz 1 ay önce biten iphone 5 yerine 5s vereceklerini sanmam. Kaldı ki ellerin de 4s varsa;5 olmaması mümkün bile değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi applest -- 25 Ekim 2013; 18:25:20 >
  • quote:

Geçen ay iphone 4 yerine 4s vermeleri normal ama üretimi henüz 1 ay önce biten iphone 5 yerine 5s vereceklerini sanmam. Kaldı ki ellerin de 4s varsa;5 olmaması mümkün bile değil.

Bencede 5 gelecek hocam ama teknosada gördüğüm 4s kutusunda 4s'in ekranı ios 7 idi. Yani 4s halen üretiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onkuba

quote:

Bencede 5 gelecek hocam ama teknosada gördüğüm 4s kutusunda 4s'in ekranı ios 7 idi. Yani 4s halen üretiliyor.

Onu diyecektim; apple halen 4s üretimine devam ediyor. Bence de 5 gelecek ama 3-4 ay sonra muhtemelen 5s verirler
  • quote:

Orijinalden alıntı: edi1907

quote:

quote:

Onu diyecektim; apple halen 4s üretimine devam ediyor. Bence de 5 gelecek ama 3-4 ay sonra muhtemelen 5s verirler

Bir sorun daha bulup veririz servise 5s alırız o zamanda

• plastik kasa 5c vermesinlerde
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaTRan35

plastik kasa 5c vermesinlerde

hocam hiç aklıma gelmemiştii bari beyazını verseler. Sarı yada pembemsi kırmızı gelmesinde
  • benim telefonumda 20-22 işgünü içinde değişti teleservisten. sıfır cihaz geldi. çizik yoktu.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kaTRan35

plastik kasa 5c vermesinlerde

hocam hiç aklıma gelmemiştii bari beyazını verseler. Sarı yada pembemsi kırmızı gelmesinde

Harbiden ya; bunu hiç düşünmemiştim. iPhone 5s'i eksik kalsın, 5c gelmesin de
  • Ben bi applecare uzmaniyla apple in sitesinden canli destek almistim, iphone 5 in uretimden kalktigini ve degisimin nasil olacagini sordum. Uretimden kalkmis olmadi elimizde iphone 5 olmamasi anlamina gelmez dedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.