Şimdi Ara

Teleservice İphone 5 Değişim (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.784
Cevap
13
Favori
113.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar oncelikle hepinize gecmis olsun umarim en kisa surede hak yerini bulir sizde magdur olmazsiniz bende hafta sonu hediye amacli genpa cihaz aldim 18 ay daha garantili cok temiz ve guvenilir birisiydi ama fatura kayipti bende sorun etmedim Allah korusun birsey olsa genpaya gondersek fatura isterlermi genpanin sitesinde garanti kapsaminda cikiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sindirgi -- 19 Aralık 2013; 2:09:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sindirgi S kullanıcısına yanıt
    Fatura olmaması sorun değil servise gittiğinde imei numarasından çıkıyor garantisi satış tarihi vs ama keşke faturasız almasaydın senin dediğin gibi genpanın sitesinde görünür garantisi ama sen cihazı kontrol ettirdinmi tamir görmüşmü diye eğer tamir görmüşse yarın öbür gün bi sorun olduğunda genpaya gittiğinde cihaz yetkisiz işlem görmüş diye garanti dışı bırakırlar bu arada fatura yoksa 18 ay daha garantisi olduğunu nerden biliyorsun ayrıca ben bu olayı anlamıyorum adam telefon satıyor kutusu herşeyi iğnesine kadar tam ama fatura soruyorsun kayıp diyor böyle bi saçmalık varmı kutusundan tut iğnesine kadar herşeyi duruyor kaybolmuyor ama koskoca fatura kayboluyor böyle bişey yok abi...

• Cihazlarıhttps://selfsolve.apple.com/agreementWarrantyDynamic.do da görünmeyen arkadaşlar bekleyin görünecek benimde sorgulattığımda görünmüyordu ama teleservicedeki kadının sonradan görünecek dediği gibi dün itibari ile görünmeye başladı eski telefonlarımızın satış tarihi garanti vs aynı şekilde yeni telefonlarımıza geçirilip öyle görünüyor ayrıca eski imeiyi sorgulattığımda değiştirilmiş imei ne yazıkki bulunamıyor diyor

• nkfvas1905 N kullanıcısına yanıt
    Applenin sitesinden bakinca 1 yillik uluslar arasi garantiden 6 kalmis gozukuyor.Ordan kontrol ettim hocam ama genpayi aramadim tabikide dedigin gibi hersey tam takır ama fatura yok .

• Geliş Tarihi 12-12-2013 14:37:08
    Bitiş Tarihi 18-12-2013 13:26:33
    Tamir Bilgileri
    Telefonunuz degistirilmistir.(SWAP)
    Durumu Kapalı

ama aradığımda henüz telefonunuz teslim edilmeye hazır değil dendi
  • arkadaşlar i4s imin şarjı çok az gitmeye başladı. üstelik yüzde 15 de kapanıyor. teleservice değişime göndersem kabul ederlermi ? yoksa boşuna telefonsuz mu kalmış olurum ?

• sonbahar1234 S kullanıcısına yanıt
    Selam Bugün cihazım kargoya verilmiş. Yarın bende olur.Öyle zırt pırt aramadım :) Sadece sitelerinde cihazımın durumunu günde 5 defa düzenli kontrol ettim :) Okadar.

Belki değişim cihaz ve modeliyle alakalıdır.Bendeki İphone 5 32 gb Beyaz

Umarım sizin cihazınızda en kısa sürede gelir.
  • Garantiye verdiğimiz cihaz değişim kararı geldiğinde hepsi swap cihaz mı oluyor ? Yoksa sıfır kutusundan yeni çıkmış hiç açılmamış cihaz mı ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hazs kullanıcısına yanıt
    sağolun benimki 16 gb beyaz phone 5 16 gb lar galiba zor geliyor inşallah gelir
  • malumatfuruş kullanıcısına yanıt
    nasıl o kadar sıra kısa sürede geldi hayret içindeyim ben 04.12.2013 den beri değişim beklioyrum sizin ayirriyeten yaptığınız bişeyler varmıdır :D bir de modeli neydi
  • 12.12.2013
    Bitiş Tarihi:
    17.12.2013
    Tamir Bilgisi:
    Degisim cihazi beklemektedir
    Durum:
    Beklemede (Değişim cihazı bekliyor)
    hayırlı olsunn, artık ne kadar beklersek :)
  • yusufbenzil Y kullanıcısına yanıt
    Kargo Giriş Tarihi:
    12.12.2013
    Tamir Bilgisi:
    Durum:
    Beklemede (Değişim cihazı bekliyor) benımkide aynı böle acaba ne zaman gelecek cihazlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufbenzil

12.12.2013
    Bitiş Tarihi:
    17.12.2013
    Tamir Bilgisi:
    Durum:

hocam arıza neydi ? cihaz ne ?

birde genel bir soru sorayım bilen cevaplarsa sevinirim. kulaklığım arızalandı. değişim imkanı varmı ?

ve ip5 in power tuşu arızalandı. sol tarafı basıyor sağ tarafı basmıyor. cihaz 10 aylık. değişim şansı varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ConCarnage

quote:

12.12.2013
    Bitiş Tarihi:
    17.12.2013
    Tamir Bilgisi:
    Durum:

birde genel bir soru sorayım bilen cevaplarsa sevinirim. kulaklığım arızalandı. değişim imkanı varmı ?

ve ip5 in power tuşu arızalandı. sol tarafı basıyor sağ tarafı basmıyor. cihaz 10 aylık. değişim şansı varmı ?

teleservice telefonlara tamir yapamıyor onun için değişim oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkay.57

quote:

Orijinalden alıntı: ConCarnage

quote:

12.12.2013
    Bitiş Tarihi:
    17.12.2013
    Tamir Bilgisi:
    Durum:

teleservice telefonlara tamir yapamıyor onun için değişim oluyor

anladım hocam. peki garantiye yollarken belgeler gereklimi ? fatura garanti belgesi vs ? yoksa direk gönderebilirmiyim ?

• ConCarnage kullanıcısına yanıt
    Ben bugun siyah iphone 5`imi kasadaki soyulmalar yüzünden teleservice`e verdim. Sadece kenarinda benden kaynaklanan minik bir göcük vardi ama zaten soyulmalar göcükle alakasiz yerlerdeydi, umarim degisim yapilir. Bu arada fatura vs herhangi birsey istemiyorlar hocam imei numarasi yetiyor. Benden kutusunu bile almadilar degisim talebime ragmen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zyprox

Ben bugun siyah iphone 5`imi kasadaki soyulmalar yüzünden teleservice`e verdim. Sadece kenarinda benden kaynaklanan minik bir göcük vardi ama zaten soyulmalar göcükle alakasiz yerlerdeydi, umarim degisim yapilir. Bu arada fatura vs herhangi birsey istemiyorlar hocam imei numarasi yetiyor. Benden kutusunu bile almadilar degisim talebime ragmen.

Teşekkürler hocam ilginiz için. Bendede soyulmalar var ve power tuşunun sol tarafı basıyor sadece ve kulaklığımda bozuldu ikiside 5 gün içinde oldu. Telefondan soğudum. En kısa zamanda bende yollayacağım

• ConCarnage kullanıcısına yanıt
    iphone`larda degisimde cok sikinti olmuyor gördügüm kadariyla. Cunku forumda bir cok kisinin telefonlarinin yenisini vermisler soyulmalar yüzünden. Umarim sizinkinide degistirirler
  • ula adamlara mail atıp soru soruyosun telefonlar elınıze ne zaman ulaşır die adamın attıgı cevap bu ''Degisim siparisiniz icin aciliyeti takip eden ilgili birimlerimiz cihazinizin stoklarimiza ulasmasi halinde oncelikli cikis islemleri konusunda aksiyon almiştir.'' alakasız cevaplar sankı karsıda makina var 3 kere maıl attım farklı bıseyler sordum 3undede aynı bu mesaj geldı
  • adamlara dün kasadaki soyulmalar yüzünden iphone 5`imi verdim. Kadinin aciklama kismina yazdigi sey: Cihazda Kullanima Bagli Kozmetik Deformasyonlar Mevcuttur. KASADA SOYULMALAR VAR DEGISIMI ISTENIYOR.

Bu nasil is anlamadim. Sadece sag alt kösede ufak bir ezik var, onun disinda benden kaynaklanan hicbir sey yok ve telefonun cevresi boylu boyunca soyuldu. Umarim degisim olur. Olmazsa benden cekecekleri var
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.