Şimdi Ara

Teleservice İphone 5 Değişim (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.784
Cevap
13
Favori
113.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler telefon geldi benim. 6.1.4 versiyonu mevcut üzerinde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonbahar1234

nasıl o kadar sıra kısa sürede geldi hayret içindeyim ben 04.12.2013 den beri değişim beklioyrum sizin ayirriyeten yaptığınız bişeyler varmıdır :D bir de modeli neydi

Benim i5 32gb beyaz
    Bugün aldım telefonu. Özel birşey yapmadım. Sanırım telefonların gelmesine denk geldi servise vermem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teleservice`e Allah muhtac etmesin gercekten. En sonunda gidip o servisi baslarina yikacagim pazartesi günü. Buyrun onlara gönderdigim email.

Merhabalar, ayin 18inde iphone 5 siyah renk cihazimi kasadaki soyulmalar ve sarjin %20de bitmesi ve telefonun kapanmasi yüzünden degisim talebiyle maltepe teleservice`e verdim. Oradaki bayan bana telefonun sag alt kösesindeki ufak bir ezilmeyi gösterdi ve bende onun zaten mantiken benden kaynaklandigini fakat soyulmalarin alt tarafin aksine üst tarafta ve arka kapakta oldugunu gösterdim. Oda peki diyerek raporu yazdi ve cihazi gönderdi. Bugun bana internet sitenizden kontrol ettigimde gördügüm sonuc:

Belirtmis oldugunuz kozmetik sorunlar kullanim kaynakli oldugu icin garanti dahilinde cihaz degisimi yapilmamaktadir. Istenildigi takdirde ücretli cihaz degisimi yapilabilir.

Bu nasil sacma bir mantiktir anlamis degilim. Akli basinda olan her insan bu soyulmalarin benden kaynakli olmadigini görür. Kaldi ki iphone 5`lerin neredeyse hepsinde üretimden kaynakli soyulma ve batarya sorunu var. Hayatimda ilk defa size isim düstü ondada böyle bir seyle karsi kalsiya kaldim.

Gereginin yapilmasini rica ediyorum.

Tesekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: Zyprox

Teleservice`e Allah muhtac etmesin gercekten. En sonunda gidip o servisi baslarina yikacagim pazartesi günü. Buyrun onlara gönderdigim email.

Merhabalar, ayin 18inde iphone 5 siyah renk cihazimi kasadaki soyulmalar ve sarjin %20de bitmesi ve telefonun kapanmasi yüzünden degisim talebiyle maltepe teleservice`e verdim. Oradaki bayan bana telefonun sag alt kösesindeki ufak bir ezilmeyi gösterdi ve bende onun zaten mantiken benden kaynaklandigini fakat soyulmalarin alt tarafin aksine üst tarafta ve arka kapakta oldugunu gösterdim. Oda peki diyerek raporu yazdi ve cihazi gönderdi. Bugun bana internet sitenizden kontrol ettigimde gördügüm sonuc:

Belirtmis oldugunuz kozmetik sorunlar kullanim kaynakli oldugu icin garanti dahilinde cihaz degisimi yapilmamaktadir. Istenildigi takdirde ücretli cihaz degisimi yapilabilir.

Bu nasil sacma bir mantiktir anlamis degilim. Akli basinda olan her insan bu soyulmalarin benden kaynakli olmadigini görür. Kaldi ki iphone 5`lerin neredeyse hepsinde üretimden kaynakli soyulma ve batarya sorunu var. Hayatimda ilk defa size isim düstü ondada böyle bir seyle karsi kalsiya kaldim.

Gereginin yapilmasini rica ediyorum.

Tesekkür ederim

bendede ezilme vardı 10 gün içinde degişim aldım ve telefonumu aldım teleserviceye tşkler

• Matherson kullanıcısına yanıt
    Sizin sorun neydi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkhnmr

arkadaşlar i4s imin şarjı çok az gitmeye başladı. üstelik yüzde 15 de kapanıyor. teleservice değişime göndersem kabul ederlermi ? yoksa boşuna telefonsuz mu kalmış olurum ?

bu sorun yüzünden degişim aldım kardeş
  • quote:

Sizin sorun neydi?

sorunum yoktu bahane nedeyli dedim şarjım az gidiyor şebeke sorunum vardı dedim yalandan tabi birde telefonum garantisi 1 ay sonra bitiyordu sıfır cihaz aldım tabi vodafone bayisinden garantili almıştım ios 6 ile geldi 4s
  • quote:

Orijinalden alıntı: Matherson

quote:

Sizin sorun neydi?

sorunum yoktu bahane nedeyli dedim şarjım az gidiyor şebeke sorunum vardı dedim yalandan tabi birde telefonum garantisi 1 ay sonra bitiyordu sıfır cihaz aldım tabi vodafone bayisinden garantili almıştım ios 6 ile geldi 4s

Cok garip gercekten ben neden degisim alamadiysam
  • quote:

Orijinalden alıntı: ConCarnage

quote:

Orijinalden alıntı: yusufbenzil

12.12.2013
    Bitiş Tarihi:
    17.12.2013
    Tamir Bilgisi:
    Degisim cihazi beklemektedir
    Durum:
    Beklemede (Değişim cihazı bekliyor)
    hayırlı olsunn, artık ne kadar beklersek :)

hocam arıza neydi ? cihaz ne ?

birde genel bir soru sorayım bilen cevaplarsa sevinirim. kulaklığım arızalandı. değişim imkanı varmı ?

ve ip5 in power tuşu arızalandı. sol tarafı basıyor sağ tarafı basmıyor. cihaz 10 aylık. değişim şansı varmı ?

telefon iphone 4s, cihazın ahize hoparlöründen ses çok az geliyor. sanırım kronik arızalardan, çünkü benim telefonum da 2 aylıkken aynı arızadan servise gidip değişmişti.
    Kargo Giriş Tarihi:
    12.12.2013
    Bitiş Tarihi:
    17.12.2013
    Tamir Bilgisi:
    Telefonunuz degistirilmistir.(SWAP)
    Durum:
    Kapalı (Kapatıldı)
    SON DURUM BU BEYLER :) AYLARDIR BEKLEYENLER NEDEN BEKLETİLİYOR ANLAYAMADIM HALA :)

• quote:

Orijinalden alıntı: berkay.57

Kargo Giriş Tarihi:
    12.12.2013
    Tamir Bilgisi:
    Degisim cihazi beklemektedir
    Durum:
    Beklemede (Değişim cihazı bekliyor) benımkide aynı böle acaba ne zaman gelecek cihazlar

BENM CİHAZ DEĞİŞİMİ BUGÜN YAPILMIŞ, KARGOLARLAR HERALDE
    Kargo Giriş Tarihi:
    12.12.2013
    Bitiş Tarihi:
    17.12.2013
    Tamir Bilgisi:
    Telefonunuz degistirilmistir.(SWAP)
    Durum:
    Kapalı (Kapatıldı)
  • yusufbenzil Y kullanıcısına yanıt
    sizinki siyahmı beyazmı bide hafızası neydi acaba
  • berkay.57 B kullanıcısına yanıt
    benimkide beyaz 16 gb bu ayın 4 ünden beri değişim ciihazı bkleniyor diyor iphone 5 beyaz bide 16 gb ysa galiba daha çok bekliycez :D
  • 5S gönderenler ve değişim kararı verilenlerin cihaz değişim durumları nedir acaba ? Ben 18/12/2013 de Gold'a verdim. Gold Merkezi aradığımda Teleservice'de görünüyor dediler, Teleservice cihaz takip dediğimde kayıt yok, sanırım pazartesiden sonra girerler.
  • berkay.57 B kullanıcısına yanıt
    siyah 4s 16gb, ama kargoya veremediler bu seferde :/
  • Benim cihazımda geldi 6.1.4..
  • bize gelmicek sanırsam.
  • ben5s imi yellow tint sarı ekran sorunu için verdim
    hafta içi . dünde değişimi onaylandı umarım benimkide önümüzdeki hafta gelir daha değişim cihazı bekleniyor yazıyor
  • ya benim siyah 5`imde kasada soyulmalar ve %20 de kapanma sorunu var ona ragmen degistirmediler. Nasil oluyor bu is anlamis degilim. Ayriyetten aciklama kismina sarj problemimle ilgili en ufak bir sey yazmamislar sadece. Soyulmalar kullanici hatasi gibi sacma sapan seyler yazmislar
  • Zyprox Z kullanıcısına yanıt
    garip bir durum ben hiç umutlu değildim çok hafif sarılık var benim ekranda dışarda farkedemezsin anca başka bir cihazla karşılaştırırsan çok çok hafif daha sarı benimki ama uzun kullanımlarda göz alıştıgı için baya sarı geliyor o şekilde gönderdim değişim cihazı bekleniyor yazıyor şu an ama benimki 5s
  • ysr.bulut Y kullanıcısına yanıt
    pazartesi kafalarina aticam telefonu zaten. Madem böyle seyler icin telefon degisimi olmuyor, degistirmeleri icin cihazin basina ne gelmesi lazim anlamadim. O zaman ne diye fazla para verip garantili telefon aliyoruz
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.