Şimdi Ara

Teleservice İphone 5 Değişim (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.784
Cevap
13
Favori
113.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yazan kişi bilir ocakta geleceği bilgisinin doğruluğunu.Seçim sizin tabiki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: edi1907

quote:

Orijinalden alıntı: onkuba

quote:

CihaZlar ocak ayında gelecekmis

yuh diyorum başka birşey demiyorum. Ben telefonumu geri alacağım. Bilgi sağlam yerden mi hocam?

Çok sağlam

Hocam bilgi icin tesekkurler. Bilgiyi nereden aldiniz ? Cunku sizin demenizle gittim telefonumu geri aldim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: suvarsahayatvar

quote:

Orijinalden alıntı: farukbekl

quote:

Bu değişen cihaz genpada kutulu jelatinli mi oluyor yada kutusuz mu oluyor? Lütfen bilen varsa bilgilendirsin. Para iadesini nasıl isteyebiliyoruz hangi koşullar altında?

hiç bir zaman kapalı kutu olmaz. sadece cihaz. benim cihaz şu an kargoda değişim yapıldı. cihaz yarın elimde allah izin verirse.
    para iadesi ise 20 iş günü geçerse. hafta tatillerini çıkacan. para iadesi olabilir.

Peki gelen cihazda bi sıkıntı olma ihtimali var mı? Gelen cihazı kuruyolarmı? Sonuçta kutusuz geliyor neidüü belirsiz bi cihaz. Kutusuz gelmesi saçma geliyor bana. Daha ayrıntılı bi bilginiz var mı cevap için sağol

Ya sonuçta elektronik bir alet. şans işi. Ama apple cihazları üretirken hem satış için hemde değişim için ayırdığı cihazlar vardır. Yani birebir. Cihazım yarın gelecek detaylı bilgiyi yazarım buraya. Cihaz teknik servislerin stoklarında yok ise apple merkezden geliyor. sıkıntı olacağını sanmıyorum. İnşaAllah'ta olmaz.
    Selam ve Dua İle İnşaAllah.

• quote:

Orijinalden alıntı: applest

Yazan kişi bilir ocakta geleceği bilgisinin doğruluğunu.Seçim sizin tabiki.

değişim için gelecek olan cihazlar ocak tamı gelecek miş. o kadar uzun sürmez. 20 iş günü nü geçerse para iadesi ister.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Bu değişen cihaz genpada kutulu jelatinli mi oluyor yada kutusuz mu oluyor? Lütfen bilen varsa bilgilendirsin. Para iadesini nasıl isteyebiliyoruz hangi koşullar altında?

hiç bir zaman kapalı kutu olmaz. sadece cihaz. benim cihaz şu an kargoda değişim yapıldı. cihaz yarın elimde allah izin verirse.
    para iadesi ise 20 iş günü geçerse. hafta tatillerini çıkacan. para iadesi olabilir.

Peki gelen cihazda bi sıkıntı olma ihtimali var mı? Gelen cihazı kuruyolarmı? Sonuçta kutusuz geliyor neidüü belirsiz bi cihaz. Kutusuz gelmesi saçma geliyor bana. Daha ayrıntılı bi bilginiz var mı cevap için sağol

Ya sonuçta elektronik bir alet. şans işi. Ama apple cihazları üretirken hem satış için hemde değişim için ayırdığı cihazlar vardır. Yani birebir. Cihazım yarın gelecek detaylı bilgiyi yazarım buraya. Cihaz teknik servislerin stoklarında yok ise apple merkezden geliyor. sıkıntı olacağını sanmıyorum. İnşaAllah'ta olmaz.

Çok sağolun İnşallah istediğim gibi olur. Kamerada siyah lekeler var. Yarın cihaz gelince yorumunuzu bekliyorum teşekkürler
     Teleservice İphone 5 Değişim

• Arkadaşlar kusura bakmayın ama bilgiyi veren arkadaşın ismini burada paylaşamam. Ama Ocaktan önce kimse iPhone beklemesin. Buna iPhone 5 de, 4s de 5s de dahil

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Söylediğin doğru olabilir ama ama ben pek ihtimal vermiyorum. Bu kadar mağdur var ve dediğiniz tarihe kadar bu sayı katlanarak artacaktır. Ve de illa ki tüketici mahkemesine de başvuranlar da artacaktır. Teleservice bu kadar mağdurla uğraşmak ister mi zannetmiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umarım bu kadar gecikme olmaz

• Elbette teleservice bu kadar insanı mağdur etmek istemez ama distrübütör firmanın elinde yoksa ve stoklara ulaşması 3 ay sürecekse onların da elinden hiçbir şey gelmez.Zaten hukuksal yollar ağır aksak işliyor ve bu da onların işine gelir.Aslında biri çıkıp ta bunlara ceza davası açsa,kandırıldığını söylese işte o zaman büyük etkiler yaratılabilir.
  • quote:

Arkadaşlar kusura bakmayın ama bilgiyi veren arkadaşın ismini burada paylaşamam. Ama Ocaktan önce kimse iPhone beklemesin. Buna iPhone 5 de, 4s de 5s de dahil

Anladigim kadariyla onemli bir pozisyonda bu kisi. Zaten cok insan var iphone bekleyen. Bir anormallik oldugu belliydi

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Çok sağolun İnşallah istediğim gibi olur. Kamerada siyah lekeler var. Yarın cihaz gelince yorumunuzu bekliyorum teşekkürler

Telefon Elime Ulaştı iPhone 5 İmei Kontrol Edildi. Hiç bir sıkıntısı yok. mağazadan alınmış gibi. genpa teknik servisten geldi.

• Tüketicinin Korunması Hakkında Kanunu'nun son düzenleme metnini nereden bulabiliriz ? Eskiden Google'da bu tür aramalar yapılınca hemen sonuca ulaşılırdı, şimdi gereksiz sitelerden birşey de bulunamıyor.

Bunu sorma sebebim, Tüketici Mahkemesi'ne değil de, Kaymakamlıklar'daki Tüketici Hakem Heyetleri'ne başvuru için ürün bedeli üst sınırnın güncel olarak ne olduğunu bulmak. Eğer sınırlar dahilinde kalıyorsa, Tüketici Mahkemesi'ne başvurmadan buralardan sonuç alınabilir.

Yalnız firmadaki rahatlığa bakın ! Ocak ayı teslim ne oluyormuş ? Forumda bir avukat yok mu, toplasın tüm mağdur olanların belgelerini ve dava açsın. Dilekçe örneği vs. hazır olduktan sonra çok zaman ayrılmadan yapılabilir diye düşünüyorum. Burada amaç tabi ki cihazları erken almak ama, aynı zamanda firmanın canını yakmak.

Türkiye'de tüketicinin bu kadar mağdur edilmesi, hak aramanın zorluğundan kaynaklanıyor. Yoksa Hakem Heyeti'nin kati yetkileri olsa, firmalarda sağlam cezalar yağdırsalar kimse bunlara cesaret edemez. Tabi devlet bunu bilerek yapıyor. Çünkü bu sefer firmalar (yani işverenler) mağdur olacak. 30 tane ithalatçı firma olursa, aynı mahallede 20 bakkal gibi, hiç kimse para da kazanamaz, karşılığında iyi hizmet de veremez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi signore -- 13 Kasım 2013; 12:57:58 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Telefon Elime Ulaştı iPhone 5 İmei Kontrol Edildi. Hiç bir sıkıntısı yok. mağazadan alınmış gibi. genpa teknik servisten geldi.

Teşekkür ederim

• teleservice artık telefonlada ulaşamıyorum yaklaşık yarım saatir arıyorum nasıl bir firmaya bulaşmışık yazıklar olsun insaları mağdur ediyorlar ben 20 iş günü dolduktan sonra tüketici mahkemesine başvurucam bunlar insanları mağdur etmekten alışmışlar artık..teknosayla görüştüm en son cihazı teknosadan almıştım teknosadaki yetkili bana teleserviceden değişim olduğuna dair servis imzalı kaşeli belge getirirsen para iadesi yaparız dedi ancak teleservicede böyle bir belge veremeyiz diyor
  • Arkadaşlar aranızda para iadesi isteyip alan oldumu ? Aldıysa ne zaman aldı hangi işlemlerİ yaptı bana bir yol gösteren olursa 14.09.2013 ten beri bu lanet yerde olan telefonumun para iadesini istemek için işlem başlatıcam bana yardımcı olursanız sevinirim

• Aytaç senin gibi bende Eylül 17 de gönderdim hala bekliyoruz para iadesi için tüketici mahkemesine başvurmak gerekiyor. Mahkeme şehir deki Adliye nin hızına göre değişiyor. Antalya daki Adliye ye sordum minimum 4 ay sürer dediler. Aslında toplu halde dava açmak lazım insanları bu kadar mağdur duruma getirdiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raidon -- 15 Kasım 2013; 9:40:02 >
  • Servisteki yanimdaki adamda 2 aydir 4s bekliyordu. Baya bir tartisti. Kendinizi benim yerime koyun ne yapardiniz ? Dedi. Adam piskin bir sekilde tuketici haklarina giderdim dedi. Madem ocak gibi gelecek. İnsanlari haberdar etseler. Yok yurtdisindan bekliyoruz vs oyalamasalar.

• Abi Ocak gibi gelecekmiş olayı %100 doğru mu? Gerçi ben bırakalı daha 1 hafta oldu sorun değilde yaklaşık 1,5 ay var ve diğer arkadaşlarda o kadar süre beklemiş toplamda 3 ay beklemek nedir ya...
  • ben verdim mahkemeye 2 hafta sonra duruşma var sonuçları burdan yazıp bilgilendirme yaparım
  • Arkadaşlar son aldığım bilgiyi yazıyorum. Teleservice ile Apple arasındaki servis anlaşması iptal olmuş. 3 aydır cihazını alamayıp, cihazı serviste bekleyenler var. Seko044 arkadaşın sonucuna göre biz de mahkemeye gidebiliriz.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.