Bildirim
Teleservice kargo bilgisi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: SonerimSoner
telefonumu teleservice göndermiştim cihaz takipte kargo çıkışı yapıldı yazıyor (bu arada servisten kargoya verildi) merak ettiğim teleservice kargo takip numarası vermiyor mu ? ve umarım yrn elimde olur birçok arkdaş sorun yaşamış :(
Vermesi gerek ama almıyorlardır nasıl olsa ulaşacak mantığıyla , siz verdikleri kargoyu arayarak adınıza kargo var mı sorgulayın , size takip numarası verecektir kargo şirketi. -
quote:
Orijinalden alıntı: Marquis-de-Sade`
quote:
Orijinalden alıntı: SonerimSoner
telefonumu teleservice göndermiştim cihaz takipte kargo çıkışı yapıldı yazıyor (bu arada servisten kargoya verildi) merak ettiğim teleservice kargo takip numarası vermiyor mu ? ve umarım yrn elimde olur birçok arkdaş sorun yaşamış :(
Vermesi gerek ama almıyorlardır nasıl olsa ulaşacak mantığıyla , siz verdikleri kargoyu arayarak adınıza kargo var mı sorgulayın , size takip numarası verecektir kargo şirketi.
cevabın için teşekkür ederim baktım vermiş kargo takip no o takip sayfasından :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X