Şimdi Ara

TELESERVİCE REZALETİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 31 MARTTA başlayan macera daha bitmedi. telefon değişecekti Microsoft sağolsun telefon göndermedi 20 gün dolduğu için Nokia destek yeni adıyla Microsoft destek devreye girdi 4. aramamda
    telefon değiştirelim dedi kutulu 830 gönderecekler. evraklar ben gönderdim boran danışmanlığa telefonu da teleservice gönderecek ne hikmetse hala gönderecek çarşamba gününden beri bugünde telefon tamire alınmış gözüküyor .
    Aradığımda da sistem otomatik atıyor deniliyor gönderileceği için işlemler başlatıldığı için öyle görüyorsunuz diyor .Aradığımda da hep aynı kişi çıkıyor şansıma aynı adamla konuşmaktan bıktım :)
    telefonumada işlemler başlaması için kayıt altına alınmıştır mesajı geldi . ne yapıyorlar anlamadım ki .bi telefonu kargoyla göndermek bu kadar zor mu? 1 ay geçti telefonumu özledim resmen

TELESERVİCE REZALETİ

TELESERVİCE REZALETİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krkmz1666 -- 4 Mayıs 2015; 20:27:27 >

• microsoft desteğe nasıl ulaşıyorsun bende bir deneyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktayakgoz

microsoft desteğe nasıl ulaşıyorsun bende bir deneyim.

4443665 den ulaşabilrsin
  • Hocam cihaz neydi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 830 du

Sonunda kargoya vermişler ama 2 tane kargı çıkışı var acaba ney diğeri

bana gelmicek ama merak ettim şimdi
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    iki cihazıda yolluyolardır belki.

• cihaz boran danismanliktan gelecekte olabilir olu piksel olan cihaz da vardi
    yarin boran danismanliga ulassinda carsambada bana gelir insallah

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BTK REZALETİ
    6 yıl önce açıldı
    Ptt rezaleti
    4 ay önce açıldı
    Superonline rezaleti
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hep derdim teknoloji biraz da şans işi diye. Vallahi sizi Lumia 525 ana konusundan beri takip ediyorum bir kere bile yüzünüz gülmedi. Gerçekten üzüldüm.

• Kaderde gulecekmis ne zaman ne zaman
    8.degistirdim bunuda degistiriyorum bakalim haayirlisi

• Bi ben memnun kaldım galiba

• telefonu dun göndermişler İstanbul'dan istanbul'a gidecek daha ellerine ulaşmamış köpride trafiğe takılmıs yarına kaldı
  • teleservice bu ne bekliyorsun... benim ağzım bundan daha kötü yandı hakem heyetinden karar çıkmasını bekliyorum bir kaç ay sonra para iadesini kaptığım gibi samsung...
  • quote:

Orijinalden alıntı: eofdred

teleservice bu ne bekliyorsun... benim ağzım bundan daha kötü yandı hakem heyetinden karar çıkmasını bekliyorum bir kaç ay sonra para iadesini kaptığım gibi samsung...

Sonunda gönderdi de aldım telefonu kullanıyorum 1aydan fazladır bekletiyordu

• ben de 8 aralıktan beridir bekliyorum. beyefendiler bir ay dört gündür eski telefonumu boran danışmanlığa gönderemediler. dikkat ederseniz tamir edememelerine değinmiyorum dahi. önce tamir edemediler. şimdi de telefonu göndermiyorlar. tamiri geçtim daha göndermeyi bile beceremiyorlar.
  • aagir kullanıcısına yanıt
    bence boran danışmanlık işini düzgün yapmalı. Bu aşamada devreye giriyorlarsa telefon gitmiş gitmemiş önemli değil anında yollamaları lazım. Bu adamlar teleservice in de danışmanlığını yapıyor. Bence onlarda zaman kazanmaya çalışıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.