Şimdi Ara

Teleserviceden telefonumu nasıl geri alabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 13 Şubatta kulaklık girişi bozuk telefonumu teleservice ön bürodan garantiden yapılması için verdim.16 Şubattan beri parça bekliyor telefonum.1 haftadan beri internet sayfaları ve müşteri hizmetleri çalışmıyor.Cihaz kaydı yoktur diyor.Her gün sinir stres yaşıyorum bunlar yüzünden.Artık telefonun yapılmasından vazgeçtim tamir yapılmadan geri istiyorum telefonumu.Mail attım telefonunuz parça bekliyor dediler.Htc yi aradım teleservicenin sistemi bakımda deyip çıkıyorlar işin içinden.Telefonumu geri istiyorum tamirinden vazgeçtim bunlara ulaşmanın yolu var mı?

Edit:Bugün sistemleri düzeldi.Bugün Telefonomu tamire almışlar.Tamir bilgilerinde anakart değişimi yazıyor.İnşallah sorunsuz gelir telefonum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-390090328 -- 8 Mart 2017; 15:53:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• teleservis en rezil servislerden biridir.. bende geçen sene telefonumu vermiştim yapılması için.. 20 iş günü geçti hala yedek parçayı temin edemediler.. bende yeni telefon göndermelerini talep etmiştim 20 iş günü içerisinde yapamadıklarından dolayı... biraz uğraştım ama yeni telefonu almıştım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vitekop -- 5 Mart 2017; 19:20:26 >
  • hocam teleservice türkiyeye mail at valla 1 saate dönüyor çakallar tavsiyemdir ben öyle çözdüm işi
  • kardesim sırf teleservice yüzünden htc den vazgeçtim huuawei aldim brick oldi cihazim gönderdim (sali kargoya verdim) carsamba tamirini yapmislar (anakart degisimi) persembe kargoya verdiler cuma günü de elimdeydi cihaz allah razi olsunlar 4 gunde hallettiler ve cihazsiz kalmadim

• teleservice'den ben çok çektim. önbüro'ya gidip, cihazınızı almak istediğini söylerseniz belki bir ihtimal alabilirsiniz. mail ile yollamazlar. öyle olsa bu sistem suistimal edilirdi. başkası başka birinin telefonunu tanir etmeden geri yollatırdı. ki belki büro bile vermeyebilir, benimkini vermemişlerdi. gerçi benimki hukuki bir süreçti, sanırım ondan dolayı verilmedi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün sistemleri düzeldi.Bugün Telefonomu

tamire almışlar.Tamir bilgilerinde anakart

değişimi yazıyor.İnşallah sorunsuz gelir

telefonum.

• Crazy Goat kullanıcısına yanıt
    benim telefonunda anakartını değiştiriyolar şu an.Değişim sonrası IMEI numarası da değişiyor mu?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aynı dertten bende müzdaripim. 24 şubatta aldıkları cihaza 27 şubatta parça bekleniyor diye not düşmüşler ve hala parça bekliyorlar. sözde lenovo distribütör garantili telefon aldık. bundan sonra ithalatçı telefonda alırım. bütün servisler rezalet sonuçta. bugün kafam bozuldu aradım şikayet düşün dedi müşteri hizmetleri. internet sitelerinden şikayet edip tamir süresi 10 iş gününü geçtiği için muadili telefon istedim. şikayetin iletilip iletilmediğine dair herhangi bir bildirim olmadığı için birde maille yolladım. çamursa çamur madem bekletiyorlar yollasınlar bir telefon. kullanmayacağım ama yine de istedim. bakalım ne olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamdd

Aynı dertten bende müzdaripim. 24 şubatta aldıkları cihaza 27 şubatta parça bekleniyor diye not düşmüşler ve hala parça bekliyorlar. sözde lenovo distribütör garantili telefon aldık. bundan sonra ithalatçı telefonda alırım. bütün servisler rezalet sonuçta. bugün kafam bozuldu aradım şikayet düşün dedi müşteri hizmetleri. internet sitelerinden şikayet edip tamir süresi 10 iş gününü geçtiği için muadili telefon istedim. şikayetin iletilip iletilmediğine dair herhangi bir bildirim olmadığı için birde maille yolladım. çamursa çamur madem bekletiyorlar yollasınlar bir telefon. kullanmayacağım ama yine de istedim. bakalım ne olacak.

Ben 19. İs günunde aldım telefonumu.Sistemleri bozulmustu 1 hafta kadar telefondan haber alamadım.Telefonu verdiğim yere gittim beklemekten başka çare yok dediler.Maalesef 20 iş günü beklemekten başka çare yok.

• Cumartesileride sayarsak bugun 18. Gun bakalim ne olacak. Adam gibi yapsinlar bir tarafini kirmadan saglam geri yollasinlar da ben beklemeye raziyim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.