Şimdi Ara

Hattımı Nasıl Geri Alabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Abimin işlerinde kullanılmak amacıyla Vodafone'dan bir numara almıştım. Bimcell'e geçirdim ve müşteri temsilciliği WhatsApp hattı olarak kullanıyordu. Daha sonra yükleme yapılması unutulmuş, kontrolüm dışında bazı olaylar yaşandı. Hat benim üzerime kayıtlı. 5 Kasım 2023 tarihinde Bimcell'den sözde Vodafone'a iade edilmiş, ancak üzerinden bir yıl geçmesine rağmen Vodafone hattı ihya edemiyor. Türk Telekom'dan "bize gelmemiş" diyorlar. Müşteri temsilciliği hattı olarak kullanıldığı için hattın tekrar ihya edilmesi çok önemli. Bana yardımcı olabilir misiniz?

• Tanıdık bir Vodafone bayisi varsa, ondan yardım alabilirsinz. Burda kimse bir şey yapamaz malesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caferhan -- 19 Kasım 2024; 9:22:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bahsettiğin kadar önemli olsa zaten yükleme yapmayı unutmazlardı hocam. Mesela elektrik faturasını ödemeyi unutuyor musun? Bunun gibi düşünebilirsin. Abine ticari hayatı için bir ders olmuş bu olay. Dolaylı olarak sana da tabi. Geçmiş olsun.

Konuya gelirsek nasıl geri alabileceğini bilmiyorum ama şöyle bir şey yapılabilir.

tuketici.btk.gov.tr adresinden bir kayıt aç bakalım ne diyecek ilgili operatörler.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Vodafone o numarayı yakında satışa açar. O zaman alırsınız
    Belli süre sonra anonim oluyor isteseniz de alamıyorsunuz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.