Şimdi Ara

TELEVIZYON ALICAM YARDIM EDIN A DOSTLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni evliyim ev diziyorum ve 5000 TL bütçe ile alınabilecek en iyi televizyonu sizin yardımınızla bulacağıma inanıyorum. Tek başıma işin içinden çıkamadım.
    55''-65'' ekran boyutunda fiyat performans ve özellik bakımından en iyi televizyonu bu bütçede almak istiyorum. Hadi gençler bir el atın.

• Berkcan Işık B kullanıcısına yanıt
    LG Webos 4k curve öneririm.
  • Arkadaşlar daha çok marka ve model nosu olarak yardımcı olursanız sevinirim.
  • Kimse cevap vermedi 60KS8000 Samsung S7 hediyeli kampanyasindan 6950 TL ye aldim. Telefon 1 ay icinde elime ulasacak bir arkadasada hic kutusunu acmadan 2050 TL ye satiyorum telefonu. Yani 4900 TL ye bana mal oldu. Emin olamadan aldim yapcak birsey yok.
  • Güzel fiyat

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gençler banada bir yardımcı olun televizyon alıcam bütçem 600 tl falan 32 ekran olsa bana kafi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berkcan Işık

Kimse cevap vermedi 60KS8000 Samsung S7 hediyeli kampanyasindan 6950 TL ye aldim. Telefon 1 ay icinde elime ulasacak bir arkadasada hic kutusunu acmadan 2050 TL ye satiyorum telefonu. Yani 4900 TL ye bana mal oldu. Emin olamadan aldim yapcak birsey yok.

Nereden aldınız ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dostum essek kadar televizyon formu var oradan yardim alin her konuyu buraya acmanin mantigi yok.. orada yuzlerce tavsiye alabilirsiniz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÇöÇan

quote:

Kimse cevap vermedi 60KS8000 Samsung S7 hediyeli kampanyasindan 6950 TL ye aldim. Telefon 1 ay icinde elime ulasacak bir arkadasada hic kutusunu acmadan 2050 TL ye satiyorum telefonu. Yani 4900 TL ye bana mal oldu. Emin olamadan aldim yapcak birsey yok.

Nereden aldınız ?

Dün 6839 Tl den satıldı. Telefon hediyesi ile birlikte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakuza07

quote:

Orijinalden alıntı: ÇöÇan

quote:

Nereden aldınız ?

Dün 6839 Tl den satıldı. Telefon hediyesi ile birlikte.

internet sitelerindede o fiyatta satılıyor ama yer olarak nereden aldınız onu sordum.Satıcı firma kim ?

• ÇöÇan kullanıcısına yanıt
    Mağazada satıldı. Vatanbilgisayar.
  • Arkadaşlar ben Ankaradaki Konya yolu üzerindeki TAURUS AVM nin içindeki Samsung bayisinden aldım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.