Şimdi Ara

Televizyon almak isteyen herkes okusun (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
4.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Helal be arkadaşım sana bu konuda vestelin üstüne yok hemfikiriz
  • öncelikle böyle görüntü yok denildiğine göre başka bir tv görme fırsatı olmayan bir arkadaşımız konu açmış...

iyi veya kötü bir marka beni pek ilgilendirmeyen bir marka. sadece kıyaslayacağınız segmenti iyi seçin.yukrılardan uçmayalım. herkes ederiyle kıyaslansın .

teşekkürler
  • tepki süresi nedir bide ölü piksel garantisi nasıl ?
  • 2 soru sorduk , aradan 2 gün geçti ama hala cevap gelmedi !!
  • Birçok büyük firma hakkındaki şikayetler, sırf reklam verdikleri ve reklamlarını çekerler korkusu ile basında yayınlanamaması nedeni ile bilinmiyor. Ben şikayetimvar.com gibi sitelerin varlığını bir kazanç olarak görüyorum onlar da olmasa veya forumlarda sorunlardan bahsedemesek hiç birimizin haberi olmayacak. Zaten yine güzide bir firmamızda yönetici olarak çalışan bir akrabamdan duyduğuma göre hata nedeni ile geri dönüş oranları çok yüksek ve onlardan da sadece çok dişli olanlarınkini değiştiriyorlarmış. Yani şirket politikaları bu
  • Amacım vesteli kotulemek değil..Tabiki diğer markalarında başka ulkelerde uretimi var mesala philips bursa da da uretiliyor..Soylemek istediğim Vestel e tam bir yerli malı gözüyle bakılmaması..
    quote:

Orjinalden alıntı: onbes

quote:

Orjinalden alıntı: safranboy

Arkadaşlar Vestel Türk malı diye savunmayalım cunku ozde Türk malı değil..Manisa da staj yapan arkadaşımın soylediğine göre urunlerinin yuzde doksandan fazlası burada uretilmiyor..Yurt dışından Kore,Çin gibi..ana parçalar getirilerek Manisa da sadece montaj yapılıyor..Buda bazı sorunları beraberinde getiriyor..Elektronik birazda sans işi..

eniştedeki sony tv ispanya malı,
    halamlardaki malezya,
    arkadaşlardaki UK,

eeeeeeeee nasıl olacak bu iş, sony japon malımı?
    içindeki aksamı tek tek baksak sanırım en az 4-5 ülkenin üretimi vardır.....

vestelde, almış dışardan montajlıyor, ne var bunda..........
    Kalitemi? evet fiyat/kalite oranı bence çok iyi..............

daha önce yazmıştım, eniştenin tv si (sony) bozuldu, tam 6 ay 37 vestel izlediler, çünkü parça bulunamadı...........1300 usd alınmıştı, düz bir 70 tv........
    komşunun vestel tv si bozuldu ertesi gün yenisini verdiler..................1900 ytl alınmıştı, 87 PIP fulll.............

önemli olan bu.......

selamlar

• vestelin mallarından uzak durun derim alıcaksanız sony lcd iyi gider vestelin hiçbir malı para etmez ya adam uydu almıs yazılım atılmıyomus
  • vestel mi ne malı mal ne servisi
  • quote:

Orjinalden alıntı: pupayelken2005

vestel mi ne malı mal ne servisi

aynen katılıyorum
  • Arkadaşlar bu kadar satış yapan bu kadar para kazanan bir firma bu konuda niçin daha profesyonelliğe gitmeyi, işçilikte ve kalitede bir numara olmayı hedeflemiyor peki, yani para kazanmak nasıl olsa Türkiye'de çok kolay, halkımız nasıl olsa önüne sunulan ürünü araştırmadan, eksilerini artılarını öğrenmeden , fiyat cazip diye evine koyuyor. Hiçbirimizin niyeti bir firmayı kötülemek değil fakat, ortada bu kadar muzdarip insan, bu kadar hurda olan ürün varsa, bunda bir kolay yoldan para kazanma var demektir. Sözkonusu markadan hariç olan markalar benim babamın oğlu değil, fakat bu güne kadar kiminle konusu geçse söz konusu markayı kullanıyorum veya kullandım yüzüm güldü diyenle karşılaşmadım. 10 kişiden 7'si evime bile sokmam diyor, kalan 3'ü de eve sokmak konusunda kararsız. Sizce ortada yanlış giden birşey yok mu söz konusu marka ile ilgili. Saygılar

• Elektronik ürünlerde marka olarak ben de vestele güvenmiyorum.İnsanların sadece fiyat avantajı nedeni ile tercih ettiklerini düşünüyorum.
  • merhaba
    vestelle ılk defa tecrubem oldu 106 xga hd ready aldım ınanılmaz seslı calısan bır alet yenısını getırdıler getırdıklerınde kutu ıcınde değildi ve heryeri cizikti yarın iade edecegım bu plazmayı ve vestel markası benı cok uzun bır sure kaybedecek
  • Arkadaşlar ben 1998 yılında vestel in izmir deki (istenirse verebileceğim)............ bayiisin den 2 adet 1.si (37) ekran 2.si (70) ekran 2 adet tv nin ön ödemeli kampanyasına yazıldım.mayıs teslimi cihazı eylül de kavga döğüş alabildim ama aldığım tv yi eve götürünce baktım 70 ekran tv nin tuş gizleme ön kapağı yok koli 2. defa bantlı yazıldığım model değil garanti belgesi başka model cihazın vesair vesaire...kablosu yağlı kullanılmış bir cihaz çıktı aldığım bayiye telefon açtım fabrika hatası dediler ....ben de İzmir deki cumhuriyet meydanı yakının daki vestel bölge müdürlüğüne gittim.oradaki yetkililere durumu anlattım hatta tv nin aşağıda arabada olduğunu inip görmelerini istedim ama ilgilenmediler bile bana sadece O bayiinin sorunlu bayii olduğunu ve bu tür sorunların kendilerine geldiğini söylediler..ben de Oradaki tabela da SORUNLU VESTEL bayisidir yazmadığını öyle ise iptal etmelerini söyledim onlarda kendilerini aşan bir konu olduğunu ilettiler.sonuç (SIFIR) Ben de Karataş semtindeki sanayii bakanlığının tüketici hakları kısmına müracaat ettim onlardan ALLAH razı olsun O zamanki yetkilisi aslın da tam olarak görevleri kapsamına girmediğini ancak vereceğim dilekçeyi üst yazı ile vestel e göndereceklerini söyleyip ilgilendiler..ve de 1 hafta için de VESTEL in marmara ege bölge müfettişi yanıma damladı..gerisi malum benim tv yazıldığım modeli ile değişti ama O nu da sinirlenip evin salonun da 1 sene kullanmadan koydum durdu ..sonra aklım ca cezası bitin ce çalıştırdım. ama bir gece kuman da dan kapatıp yattık ama gece (02) gibi tv son ses olarak kendi kendine açılıp birde KRAL tv de apartmanı ayağı kaldır dı.birkaç denemeden sonra anladım ki tv sorunlu kendi kendine açılıyor...garantiler o zaman( 1 ) sene idi o da geçti .BİR DAHA VESTEL Mİ TÖVBEEEEE.....

• aman ha. vestelin kibrit çöpünü bile almam. vestel belki yurtdışına kaliteli mal yolluyor ama iç piyasaya sunduğu mallar kalitesiz. niye önem versin ki kaliteye. türkiyede öyle bir sistem var ki hakkını normal yollarla aramaya kalkan sürünüyor resmen.
  • a
    ARKADAŞLAR TELEVİZYONU, ÇAMAŞIR MAKİNASINI, BUZDOLABINI VESTELDEN ALDIM VE 11 YILDIR DAHA BİR TIK YOK HEPSİ TAŞ GİBİ SAĞLAM VE Bİ O KADAR İİ DURUMDA BENCE ŞANS VE MODEL İLİŞKİSİ HER ÜRÜNDE KÖTÜ BİR MODEL VE İŞÇİLİK OLABİLİYOR AMAN HA RASTLAMASIN

SAKIN VESTEL DE ÇALIŞTIĞIMI SANMAYIN
    ÇÜNKİ ÇALIŞMIYORUM SADECE ÜRETTİĞİNİ ALIYORUM.

SAYGILAR..
  • O tv yi çok izledim ama hiçte öyle muhteşem bir görüntüsü yok merak edenler için yazayım tepkime süresi 8ms olan sıradan bir lcd arıza ve sorunlar ise biraz şans işidir her tv de olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi STRONG1 -- 7 Temmuz 2006; 12:54:38 >
  • vestelin 37''lcd milenyum tvsini alalı bir ay oldu gayet güzel goruntüsü ve ses düzeni var renkler yayın iyi ise çok güzel vede fiyatı sehpası dahil 3.700 ytl 22 ay taksitle fiyatta iyi simdi burada yazılanlara bakıyorum herkez birşey söylüyor buz dolabı ile tv ,normal bir tv ile lcd tv .....vs bunlar birbiri ile nasıl kıyaslanır şikayet etmek için evvela şikayet edilen ürünü alıp kullanmak lazım yorum iyi veya kötü ondan sonra yapılmalı derim ben aldım vede şu an için gayette memnunum bir sorunum olursa sizlerle paylaşırım sevgiler...
  • Vestel dunya ucuncusu oldu bunu biliyormusunuz avrupada bir cok tv ici vestel cikiyor adamlara helal olsun bence kaliteside yerinde ara saticilar cizik bozuk kopuk mal verdi ise ara bayii bogazlayin vesteli degil yada fabrikaya bildirin .
  • quote:

Orjinalden alıntı: umut00

Benim önerim 37" Vestel Wireless Tv.Çünkü;
    Görüntü kalitesi daha dünyada hiç bir televizyonda yok.İlk vestel çıkardı.
    37" 96 Ekrana tekabül ediyor ve çok hoş bir görüntüsü var.
    Eğer benim gibi yanında bir de wireless özelliği olan vestel notebook alırsanız wireless(kablosuz bağlantı) özelliğinden faydanalarak televizyonu notebook a bağlayabilirsiniz.Yani müzikleri dinleyebilir,resimleri görüntüleyebilir,videoları oynatabilirsiniz.

Ben bunu odama almıştım deneme amaçlı.Şimdi fabrikamın bütün bölümlerine koymayı düşünüyorum.
    Ve herkese öneririm!!!

Hocam pek vesteli tavsiye etmem TV ile uğraşan biri olarak....

• Paranız coksa Vestel alın
    Başka bi fikir olarak sokagada atabilirsiniz ...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.