Şimdi Ara

Televizyon almayı düşünüyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle merhaba televizyon almayı düşünüyorum ama kafama takılan bir şey var marka konusunda

http://www.vatanbilgisayar.com/philips-42pfk6309-42-107-cm-fhd-3d-smart-led-tv-200hz-dahili-uydu-alici.html#genel-bakis

bunu almayı düşünüyordum bir gün oğluma gampad için almaya gitmiştim. neyse konu bu değil. orada bakınırken onlarada danışıyım dedim bunu önermediler 2 bin tl'lik samsung markalı bi televizyon önerdiler Farkları ise 109 cmydi tek sayfalarında bulamadım.

ben uzun zamandır philips kullanıyorum memnunumda. hatta 20 senedir kullandığım tüplü televizyon var hala tüpü dahi bitmedi. kenarlarında morarma dahi yok :D

sizlerede danışmak istedim marka konusunda ne önerirsiniz ? ve yukarıda linkini verdiğim televizyon nasıldır.

ve bütçe 2000TL bu fiyata önerebilceğiniz televizyonlar var mı ? sakın LG önermeyin hiç güvenmediğim bi marka

yorumlarınızı eksik etmeyiniz :)

• samsung markası nasıldır önerir misinz ?

philipsten daha mı iyidir ?

bu önerdiğiniz televizyonlar uyguna benziyor ve indirimi ne zaman kadardır ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4everking -- 14 Mayıs 2015; 17:33:06 >
  • güncel
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4everking

samsung markası nasıldır önerir misinz ?

philipsten daha mı iyidir ?

bu önerdiğiniz televizyonlar uyguna benziyor ve indirimi ne zaman kadardır ?

Philips tavsiye etmiyorum bende samsung 40h6270 var tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.