Evimde üst segment samsung TV'de olan biri olarak yazıyorum. Sunny ve benzeri düşük bütçeli yerli üretim televizyonlarda son derece yeterli. Bir sürü gereksiz özellik için bu paraları ödemek ne kadar anlamlı bilemiyorum. Bana katılmayanlar için" Sanayileşmenin Gizli Tarihi-Ha Joon Chang" adlı kitabı okumalarını öneririm. Sevgiler.
Samsung 85qn95c almak isteyenler sahibinden e baksın.
Hem boyut (85 inch) hem özellik olarak burada incelenen TV lerin hepsini tokatlar. Boş yere fazladan para vermeyin çöp TV lere
Umut hocam videodaki 55inc jvc televizyondan almak istiyorum ancak bir link vb. Birşey bulamadım internette baktığımda da 18 19000 TL aralıklarında gördüm. Yardımcı olabilir misiniz
Tcl alayım dedim onun fiyatları da lg ve samnsungla yarisiyor arada bir fark yok ki. Lg samsung onlarda da tonlarca sikayet var internette. Ne alacamizi sasirdik benik televizyon 14 yıllık arcelik 4k led en ufak bir sey olmadi daha. Yerli arcelik vestel vs kötü mü veya qled şartmi ben magazada baktim qled ile 4k uhd arasinda bir fark goremedim benim gozlerde mi sikinti var acaba millet mi abartiyor anlamadim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme