Şimdi Ara

Televizyon önerisi-süper cahil :)) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • o zaman kötü,tek bir alternatif kalıyor geriye.onun da kampanya ya girmesini beklemek gerekecek yada uygun fiyat bulunabilrse hemen alınacak. Saygılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: ogameci

quote:

Orjinalden alıntı: universteli

1-Toshiba 46zf355 (bimekste uygun fiyat kendin gidip sorman gerek nete bakma)

2- Sony 40x3500 (teknosa da uygun fiyat)

teknosada stok yok ama

46zf için konya bimekste pazartesi en geç salı teslim ederiz demişlerdi.GErçi sanırım oradaki kampanyada dün bitti :S 5800tl lerden bahsetti oradaki çocuk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yemyeşil -- 8 Eylül 2008; 9:49:11 >

• quote:

Orjinalden alıntı: caution

quote:

Orjinalden alıntı: Yemyeşil

Arkadaşlar az önce bimex ile vatana gittim. 46zf355e 3900lira,logitechede yine 700-800 arası bir fiyat. verdiler bimexte. vatanda zf355 yok ama zx yada xz 351 hatırlayamadım bir seri vardı.onda ısrar etti. yazdığınız zf modelinden tek farkı boyut dedi bu 40''. fiyat 2099. aklımda karıştı. sony i geç diyor zaten....

ayrıca dreambox her 2sindede yoktu.akşam electroworld ve teknosaya bakacağım yine.
    ne diyorsunuz tv konusunda?

soyledikleri xf serisi...ZF nin bir alt serilerinden...farkını anlatırken seni yanıltmış kim soylediyse..ZF355 46" olmasının yanında 10 bit panelli , 100 Hz destegi ,24fps 5:5 pull down yapabilmesi gibi + ozellikleri var...

dreambox ewt su aralar bulunamıyor ilk gelen parti bitti...yeni ve geliştirilmiş receiverlar onumuzdeki haftalarda almanyadan ithal olacakmış...beklemekte yarar var...

birde ist deki bimekslerde logitech z5500 550ytl idi...

valla dedim ya bunlarla ilgili teknik bir bilgim hiç yok...Hatta 4 senedir tv izleyişim 40 saati geçmemiştir...oda ya habelerlere yada milli maçlar falan...iş deişti tabi biraz şimdi.

z5500 belki burdada aynı fiyattı hatırlamıyorum tv ye odaklandığım için.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.