Şimdi Ara

Televizyon önerisi-süper cahil :))

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    sonunda bende bilgisayar başından kalkıp biraz tv keyfi yaşamaya karar verdim,ama bu konuda neredeyse hiç bir bilgim yok. Foruma birkaç gündür göz atıyorum ama net birşey oluşturamadım kafamda.Sizlerinde tavsiyesini almak istedim. Önemli olduunu anladığım şeyleri yazayım ilk olarak...
    -TV ile mesafem 3.5 metre civarı.
    -Genel amaç DVD ve belki blu-ray filmler izlemek.
    -Eve ayrıca uydu sistemi ve belki Dsmart ve lig tv(baba benim evden çıkmayacak hafta sonu kesin:P) almayı düşünüyorum (muhtemelen alacaım,bununla ilgili tavsiye vereceklere ayrıca teşekkür)
    -bütçe 6.000 ytl civarı,buna alacağım ses sistemi dahil
    -PC bağlamak isteyeceğim muhtemelen oyun için.

Bu arada HD yayınları için extra bir reciever falan lazım gibi birşey okumuştum yanılmıyorsam.Birde DVD ler için bilgisayarımı bağlamak iyi olur yoksa dvd playermı? bilgisayar bağlarsam kesin oyunda oynarım ben :D

Ben genel olarak belli bir boyuttan sonra plazmalar iyi diye biliyordum ama yeni lcdlerde farketmiyormuş artık sanırım.Artı olarak TV'yi sadece akşamları kullanacağım..pazar hariç.Yani bu yansıma olayı falan,gündüz ışığı ile pek bir derdim olmayacak.

Genel olarak bunlar...Bilmediim bir konu ve bazan inanılmaz kararsız olabiliyorum. Yardımlarınıziçin şimdiden saolun.Söz siz araba alacaınız zaman bende size yardım ederim :P

• 1-Toshiba 46zf355 (bimekste uygun fiyat kendin gidip sorman gerek nete bakma)

2- Sony 40x3500 (teknosa da uygun fiyat)
  • Sony x serisi neden bu kadar pahalı v modelinden falan farkı ne acaba? teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sykra -- 5 Eylül 2008; 14:39:32 >
  • 1-x serisinde karasal yayınlar için HD tuner var V serisinde yok

2- x serisinde Motion flow+100 hz var V serisinde yok

3- x serisi 10 bit V serisi 8 bit

4- x serisinde Bravia Engine Pro görüntü işleme var V serisinde Bravia Engine 2

5- x serisinde x.v color(daha doğal renkler) var V serisinde yok

6- x serisinde daha iyi ses için "S-Force Front Surround " var V serisinde yok

Saygılar
  • yani bayağı bi farklılık varmış desenize teşekkürler üniversiteli bilgilerini paylaştığın için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sykra -- 5 Eylül 2008; 15:00:04 >
  • Eyvallah saolun yine bir bakalım electroworlde falana bakalım bir
  • simdi 6000 ytl ye neler alabilirsin diye dusununce...:

TV : Toshiba 46ZF355DG :4000 ytl
    HD reciver : Dreambox DM800 HD : 760 ytl
    Ses Sistemi : Logitech z5500 : 550 ytl
    Ps3 : 650 ytl

TOPLAM : 5960 YTL...

boylelikle her şeyin olmuş olur... slmlar...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: caution

simdi 6000 ytl ye neler alabilirsin diye dusununce...:

sen sistemi süper kurmuşsun be ustat
  • quote:

Orjinalden alıntı: domper

quote:

Orjinalden alıntı: caution

simdi 6000 ytl ye neler alabilirsin diye dusununce...:

sen sistemi süper kurmuşsun be ustat

eyw dostum..hayalimdekileri sıraladım ben 46zf 355 i alarak başladım bakalım artık hayırlısı

• İyi bir sıralama olmuş Toshiba 46ZF355DG,Logitech z5500,Ps3,Digiturk,Tosh EP30, Benimkide bu ,,,,yakında yapmaya başlıcam tv,den memnunmusun ALBANİ üstad çok çok övmüştü gerçi.....Ben tv konusunda kararsızım sonyW ve Samsung6 arasında gidip geliyorum Gerçi 6 serilerinin denildigine göre ilk serileri sorunluymuş hepsi olmasada Ama paneli muhteşem
  • zf serisi zaten iyi,ses sistemi de logitech z5500 hayli hayli yeter.Saygılar
  • Arkadaşlar bu 46zf355 nerede 3900 ben bir türlü göremedim bursadaki bimex lere baktım ellerinde yok zaten fiyatı 5900 bulsam alacam ama bu fiyata satan yer yok bilen varsa yazabilirmi albanez hoca var diyordu şimdi onada ulaşamıyoruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: ismail24

Arkadaşlar bu 46zf355 nerede 3900 ben bir türlü göremedim bursadaki bimex lere baktım ellerinde yok zaten fiyatı 5900 bulsam alacam ama bu fiyata satan yer yok bilen varsa yazabilirmi albanez hoca var diyordu şimdi onada ulaşamıyoruz

kısa süre önce kampanya vardı ve bitti. bursa da olmasa bile diğer büyük şehirleri tel ile ara belki onların stoklarında vardır.yada kendi şehrindeki bayiye sor hangi şehirde stok var öğren.sonra netten o bayilerin telefonun alıp arar fiyat alırsın. Saygılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cannibal Corpse

İyi bir sıralama olmuş Toshiba 46ZF355DG,Logitech z5500,Ps3,Digiturk,Tosh EP30, Benimkide bu ,,,,yakında yapmaya başlıcam tv,den memnunmusun ALBANİ üstad çok çok övmüştü gerçi.....Ben tv konusunda kararsızım sonyW ve Samsung6 arasında gidip geliyorum Gerçi 6 serilerinin denildigine göre ilk serileri sorunluymuş hepsi olmasada Ama paneli muhteşem

dvd performansını begendim bugun altın uclu scart olmadan SD baglantısını ve bunun yanında hdmi to hdmi ile pc baglantısını deneyecegim..panelde ki dikkat çeken şey ONKYO Speaker System leri...ses sistemini aratmıyor neredeyse...
  • quote:

Orjinalden alıntı: universteli

quote:

Orjinalden alıntı: ismail24

Arkadaşlar bu 46zf355 nerede 3900 ben bir türlü göremedim bursadaki bimex lere baktım ellerinde yok zaten fiyatı 5900 bulsam alacam ama bu fiyata satan yer yok bilen varsa yazabilirmi albanez hoca var diyordu şimdi onada ulaşamıyoruz

kısa süre önce kampanya vardı ve bitti. bursa da olmasa bile diğer büyük şehirleri tel ile ara belki onların stoklarında vardır.yada kendi şehrindeki bayiye sor hangi şehirde stok var öğren.sonra netten o bayilerin telefonun alıp arar fiyat alırsın. Saygılar

üniversiteli dostuma katılıyorum bende ist icinde aynı yontemle arattırdım getirdiler...

• Arkadaşlar az önce bimex ile vatana gittim. 46zf355e 3900lira,logitechede yine 700-800 arası bir fiyat. verdiler bimexte. vatanda zf355 yok ama zx yada xz 351 hatırlayamadım bir seri vardı.onda ısrar etti. yazdığınız zf modelinden tek farkı boyut dedi bu 40''. fiyat 2099. aklımda karıştı. sony i geç diyor zaten....

ayrıca dreambox her 2sindede yoktu.akşam electroworld ve teknosaya bakacağım yine.
    ne diyorsunuz tv konusunda?
  • artı olarak Dreambox DM800 için sıkıntı yaşayacak gibiyim Konya'da ikamet olduu için. İnternette birkaç sitede de stokta yok. İstanbul Bursa falan bulma şansı nedir? yada alternatifiniz varmı?
  • panelde aradığın fiyatı buldu şükür.(tek ödeme yapacaksan bulduğun fiyat üzerinden biraz daha bastır.nakit çok şeyi değiştirir) artık sadece almak kaldı dostum. Saygılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yemyeşil

Arkadaşlar az önce bimex ile vatana gittim. 46zf355e 3900lira,logitechede yine 700-800 arası bir fiyat. verdiler bimexte. vatanda zf355 yok ama zx yada xz 351 hatırlayamadım bir seri vardı.onda ısrar etti. yazdığınız zf modelinden tek farkı boyut dedi bu 40''. fiyat 2099. aklımda karıştı. sony i geç diyor zaten....

ayrıca dreambox her 2sindede yoktu.akşam electroworld ve teknosaya bakacağım yine.
    ne diyorsunuz tv konusunda?

soyledikleri xf serisi...ZF nin bir alt serilerinden...farkını anlatırken seni yanıltmış kim soylediyse..ZF355 46" olmasının yanında 10 bit panelli , 100 Hz destegi ,24fps 5:5 pull down yapabilmesi gibi + ozellikleri var...

dreambox ewt su aralar bulunamıyor ilk gelen parti bitti...yeni ve geliştirilmiş receiverlar onumuzdeki haftalarda almanyadan ithal olacakmış...beklemekte yarar var...

birde ist deki bimekslerde logitech z5500 550ytl idi...

• quote:

Orjinalden alıntı: universteli

1-Toshiba 46zf355 (bimekste uygun fiyat kendin gidip sorman gerek nete bakma)

2- Sony 40x3500 (teknosa da uygun fiyat)

teknosada stok yok ama
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.