Şimdi Ara

Televizyona ev sinema sistemi bağlama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba dün LG marka tv ve ev sinema sistemi aldım ancak sinema sistemini sadece dvd player ve film de aktif edebiliyorum ancak ben normal tv yi de bunlara bağlamak istiyorum ayarlardan ses sistemini seçmeme rağmen ses alamıyorum sebebi ne olabilir veya bi kablo vs bişeyler mi lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yardım edebilecek kimse yok mu

• Hem tvnin hem ses sisteminin model numaralarını yazmalısın ezbere kablo önerilemez

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hem tvnin hem ses sisteminin model numaralarını yazmalısın ezbere kablo önerilemez

• quote:

Orijinalden alıntı: sadays

Hem tvnin hem ses sisteminin model numaralarını yazmalısın ezbere kablo önerilemez

Ses sinema sistemi LG DH4430P

Televizyon LG 42LB73 model hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadays

Hem tvnin hem ses sisteminin model numaralarını yazmalısın ezbere kablo önerilemez

Ses sinema sistemi LG DH4430P

Televizyon LG 42LB73 model hocam
  • Güncel

• Maalesef ses sisteminiz çok gelişmiş bir şey değil hdmi çıkışının arc desteği görünmüyor ama denemek için hdmi kabloyu tvnizin 1nci hdmi girişine yani üzerinde arc yazana takıp öyle deneyin ama muhtemelen yine de ses alamayacaksınız bu durumda aşağıdaki kabloyu alın hemen hemen her tv tamircisinde vs bulunur
    tekli kısmını tvnin out bölümüne takın çiftli olanı ses sisteminin aux in yazan beyaz kırmızı girişe takın sonra ses alırsınız

•  Televizyona ev sinema sistemi bağlama

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.