BloombergHTbloomberght Türkiye'de yaşlı nüfus oranı rekor seviyede https://www.bloomberght.com/turkiye-de-yasli-nufus-orani-rekor-seviyede-2350126 |
Televizyonda Nüfus Azalıyor Diye Yaygara Yapan Tip (2. sayfa)
-
-
Ben medyayi yalanlıyorum sen bana medyadan kaynak atıyorsun
Ne diyim ki ben şimdi:D
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ekosistem ciddi tehlike altında. Okyanuslarda mercan resifleri büyük zarar görüyor. Orda bir kriz bize de yansır. Dünyanın kaderi hala sırf daha fazla büyüyebilmek için üremeyi teşvik eden şirketlerin insafına bırakılmış vaziyette. Sanayi devriminden beri gelecekle ilgili hiçbir projeksiyonları yok. Tek amacı para olan sermayedarlara dünya emanet edildi. Keşke şu aşılarla ilgili komplo gerçek olsa da herkes kısırlaşsa.
-
Nüfus artsın da ekonominin nüfusu destekleyecek hızla büyümesi lazım. Almanya gibi ülkelerde ekonomi ve sanayi nüfustan hızlı büyüdüğü için bu zamana kadar
göçmen alarak işçi açığını kapatmaya çalıştılar. Bizde zaten ekonomi, sanayi ve iş imkanları mevcut nüfus için yetersizdi, üstüne 10 milyon düzensiz göçmen gelince
ve büyük deprem yaşayınca çökme yaşadık. Yani ekonomi kaldırıyorsa amenna ama kaldırmayan bir ülkede boş nüfus fazlası olması sefalet ve işsizlik getirir. Hindistan en büyük örneği.
Nüfusun kalitesi de sayısından önemli. Yani tüm ibrelerin birlikte hareket etmesi gerekiyor, sadece nüfus artıyor da gerisi tıkanıp kaldıysa refah düşer.
-
Son zamanlarda ülkeden çıkan tek güzel haber (ha bir de teçhizatsız gümüş madalya alan atıcı vardı)
90 milyon nüfus ülkeye çok fazla. Göçmenleri gönderip doğum oranımızı düşürürsek kişi başına düşen milli gelirimiz Bulgaristan ve Yunanistanı geçer, bölgenin İsviçresi oluruz
-
Ülkede Kum Gibi Psikopat Genç Var
Her Yer Eli Yüzü Nursuz Genç Adam Kaynıyor
Sokağa Çıkın Ya Keko,Ya Arizona Kertenkelesi Tipli Adamlar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X