Şimdi Ara

Televizyonda Nüfus Azalıyor Diye Yaygara Yapan Tip (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    BloombergHTbloomberght
    Türkiye'de yaşlı nüfus oranı rekor seviyede
    https://www.bloomberght.com/turkiye-de-yasli-nufus-orani-rekor-seviyede-2350126
  • sniper23 kullanıcısına yanıt
    Ben medyayi yalanlıyorum sen bana medyadan kaynak atıyorsun

Ne diyim ki ben şimdi:D

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ekosistem ciddi tehlike altında. Okyanuslarda mercan resifleri büyük zarar görüyor. Orda bir kriz bize de yansır. Dünyanın kaderi hala sırf daha fazla büyüyebilmek için üremeyi teşvik eden şirketlerin insafına bırakılmış vaziyette. Sanayi devriminden beri gelecekle ilgili hiçbir projeksiyonları yok. Tek amacı para olan sermayedarlara dünya emanet edildi. Keşke şu aşılarla ilgili komplo gerçek olsa da herkes kısırlaşsa.

• Nüfus artsın da ekonominin nüfusu destekleyecek hızla büyümesi lazım. Almanya gibi ülkelerde ekonomi ve sanayi nüfustan hızlı büyüdüğü için bu zamana kadar

göçmen alarak işçi açığını kapatmaya çalıştılar. Bizde zaten ekonomi, sanayi ve iş imkanları mevcut nüfus için yetersizdi, üstüne 10 milyon düzensiz göçmen gelince

ve büyük deprem yaşayınca çökme yaşadık. Yani ekonomi kaldırıyorsa amenna ama kaldırmayan bir ülkede boş nüfus fazlası olması sefalet ve işsizlik getirir. Hindistan en büyük örneği.

Nüfusun kalitesi de sayısından önemli. Yani tüm ibrelerin birlikte hareket etmesi gerekiyor, sadece nüfus artıyor da gerisi tıkanıp kaldıysa refah düşer.

• Son zamanlarda ülkeden çıkan tek güzel haber (ha bir de teçhizatsız gümüş madalya alan atıcı vardı)

90 milyon nüfus ülkeye çok fazla. Göçmenleri gönderip doğum oranımızı düşürürsek kişi başına düşen milli gelirimiz Bulgaristan ve Yunanistanı geçer, bölgenin İsviçresi oluruz

• Ülkede Kum Gibi Psikopat Genç Var

Her Yer Eli Yüzü Nursuz Genç Adam Kaynıyor 

Sokağa Çıkın Ya Keko,Ya Arizona Kertenkelesi Tipli Adamlar 

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.