Şimdi Ara

Televizyonum açılmıyor :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 1 yıl kadar önce aldığım 47PFL6057k12 televizyonum bugün çalışmaktayken birden bire kapandı. Önce kendi kendine açılmaya çalışır gibi oldu (ekrana ışık geldiğini görebiliyordum ama görüntü gelmedi) sonrasında tamamen kapandı. Açmaya çalıştım açılmadı. Fişi çektim tekrar taktım stand-by konumundaki kırmızı ışığı yanmadı ama kumandayı algıladığını fark ettim. Aradan 4-5 saniye geçti kumandayı da algılamaz oldu. Sorun ne olabilir? Direk yetkili servisi mi aramalıyım? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

• power board'ı arızalanmıştır muhtemelen, servisi arayın gelip cihazı alacaklar, 3-5 gün içerisinde power board gelir takıp getirirler cihazınızı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cCc_Reis_cCc

power board'ı arızalanmıştır muhtemelen, servisi arayın gelip cihazı alacaklar, 3-5 gün içerisinde power board gelir takıp getirirler cihazınızı.

peki bu arıza garanti kapsamında, değil mi? sonuçta kullanıcı hatası doğuracak bir durum yok, durup dururken arızalandı
  • evet garanti kapsamında, siz servisi arayın cihazı alacaklar 1 hafta içerisinde power board'ı değiştirip geri getiriyorlar.
    Tv'niz geri geldiğinde dikkat edin görüntü parlaklığında azalma ekranda matlaşma varsa güç ayarları ile ilgili bir durum oluyor, servise söylerseniz ayarlayacaklardır. (bu durum nadiren yaşanmaktadır)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cCc_Reis_cCc

evet garanti kapsamında, siz servisi arayın cihazı alacaklar 1 hafta içerisinde power board'ı değiştirip geri getiriyorlar.
    Tv'niz geri geldiğinde dikkat edin görüntü parlaklığında azalma ekranda matlaşma varsa güç ayarları ile ilgili bir durum oluyor, servise söylerseniz ayarlayacaklardır. (bu durum nadiren yaşanmaktadır)

Anladım, çok teşekkür ederim. Gelip aldılar, muhtemelen bir hafta içinde gelir dediler ya bakalım pekj güvenemiyorum yetkili servislere.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.