olmaz bu saçları farklı tarıyor, ayrıca sakalları daha gür, ayrıca biraz da esmer. Bence bu fred değil ferdi
quote:
Orjinalden alıntı: yy2
doğrudur barnide var orda ama bizim 26 yıllık bikupa alamamışlığımız yokki tamam diyelim yani haksızmıyım
quote:
Orjinalden alıntı: tedoa®
tas devri zamanında telif hakkımı vardı Galatasaraylı yoneticelerin gunahını almayınn
ayrıca fred biz oluyorsak barni moloztaş kim oluyor acıkca bellı oldu
15 yıl şampiyon olamamışlığınız var, belki daha fazla.
İşte Rouvax o kadarına senin kafa çalışmıyor demek ki.
Ben resimde bir Fred göremiyorum.Mahallenin başka bir sakini olabilir, amcasının oğlu olabilir.Ama Fred'le uzaktan yakından ilgisi yok.Telif konusunda bir problemde olamaz zaten.Gerekli cevap sitede verilmiş zaten daha sizinle uğraşmayacağım.26. seneniz kutlu olsun diyip kaçıyorum.
Ben resimde bir Fred göremiyorum.Mahallenin başka bir sakini olabilir, amcasının oğlu olabilir.Ama Fred'le uzaktan yakından ilgisi yok.Telif konusunda bir problemde olamaz zaten.Gerekli cevap sitede verilmiş zaten daha sizinle uğraşmayacağım.26. seneniz kutlu olsun diyip kaçıyorum.
Haberin yok mu Emmi oğlu bu, müslüman oldu geçenlerde adı ferdi işte
/>
quote:
Orjinalden alıntı: Erwin
Bak benim yukarıda verdiğim linkte ne yazıyor Google tarafından 18 Mar 2008 05:34:36 GMT tarihinde kaydedilmiş önbellek görüntüsüdür. Yani bu ürün 18 MART 2008 tarihine kadar Hepsiburada bu ürünü GS TAŞ DEVRİ T-SHIRT olarak satıyormuş. Haberden sonra Hepsiburada sayfası değişmiş ürün kaldırılmış. Yani GS size bunu Fred Çakmaktaş olarak satıyormuş.
gsstore.org da da ürün öyle geçiyormuş. Taş Devri T-Shirtleri . Ürünün adı değişmiş ama banner'ı değiştirmeyi unutmuşlar. http://img178.imageshack.us/img178/7853/tadevriea2.jpg
quote:
Orjinalden alıntı: YoK
quote:
Orjinalden alıntı: Erwin
Bak benim yukarıda verdiğim linkte ne yazıyor Google tarafından 18 Mar 2008 05:34:36 GMT tarihinde kaydedilmiş önbellek görüntüsüdür. Yani bu ürün 18 MART 2008 tarihine kadar Hepsiburada bu ürünü GS TAŞ DEVRİ T-SHIRT olarak satıyormuş. Haberden sonra Hepsiburada sayfası değişmiş ürün kaldırılmış. Yani GS size bunu Fred Çakmaktaş olarak satıyormuş.
gsstore.org da da ürün öyle geçiyormuş. Taş Devri T-Shirtleri . Ürünün adı değişmiş ama banner'ı değiştirmeyi unutmuşlar. http://img178.imageshack.us/img178/7853/tadevriea2.jpg
Yapma bunu!!
quote:
Orjinalden alıntı: tedoa®
bu tişort basma olaylarıda taraftarlara gazı verip paralarını akmaktan baska bişey degil mactan sonra hangi takım olursa olsun hemen basıyor 2 milyonluk penyelere baskıyı satıyorlar 10 15 milyona bizde olayın macın gazıyla hemen saldırıyoruz
yoksa macın hatırası olayın anısı felan hikaye
Hocam böle hatıramı olur ama bu sefer zarar edeceğimiz garanti :D
quote:
Orjinalden alıntı: ShaLer
Koskoca warner bros Galatasaray'ın ürünlerini takip ediyorsa demek ki zamanında adımızı iyi duyurmuşuz.
Ulan süper kupa ile uefa yaktı bizi :D
Zorunlu Açıklama
Dün Hürriyet Gazetesi’nin spor eki Hürriyet Spor’da, bugün de Fanatik Gazetesi’nde çıkan, Amerikan Warner Bros. Şirketi'nin, Galatasaray Store’larda satışta olduğu varsayılan Taş Devri (Flintstones) tasarımlı tişörtleri avukatları aracılığı ile toplattığı yönündeki haberler gerçek dışıdır.
Flintstones karakteri kullanılarak herhangi bir üretim gerçekleştirilmediği için haberlerde sözkonusu edilen gelişmeler tamamen hayal mahsuludur.
Galatasaray Store'un, Galatasaray taraftarının Fenerbahçe kupa maçında gerçekleştirdiği tribün koreografisinden esinlenerek profesyonel bir çizere hazırlattığı çalışmalar satıştadır ve taraftarlarımızdan büyük ilgi görmektedir.
Haberi yapan gazeteleri kamuoyunu doğru bilgilendirmeye davet ediyoruz.
Ya kardeşim bir işi de doğru düzgün becerseniz var ya dişimi kıracağım. Hadi makara geçmek için fred pankartı açtınız, bari adam gibi parasını ödeyip de t-shirtini yapın. Onu da becerememişler. Abuk sabuk bir adam şekli yapıp akılları sıra dalga geçmişler. Siz şimdi içinize sinerek bu t-shirti alıp giyecek misiniz ? Bir Fenerbahçeli çıkıp da iyi de kardeşim bu pankarttaki değil derse utanmayacak mısınız ? Paranız olmadığını biliyoruz bari böyle bir işe kalkışmayın. GS yönetimi 10 senedir olduğu gibi yine sınıfta kalmıştır.
Gerçi kazandıkları kupanın maketini ve cd sini 5 sene sonra çıkaran bir zihniyetten de başka bir şey beklenmezdi.
Ha unutmadan bir de koskoca GS başkanı olmaya aday birisinin üyelik aidatını bile ödememiş olduğu da vardı. Unuttum pardon. !!!
erwin bu başlık sana logar kapağı oldu..
Valla ne diyim Türkiye kupasında ilerlemeye devam edin.. 100 tane alsanız neye yarar. Yıldız mı veriyolar yoksa Avrupadaki şahşahalı günlerinize geri mi döndürüyor? Bizim kulvarımız farklı..
Çakmaktaş olayına gelince ilk bastıkları t-shirtler Fred Çakmaktaşlı. Çünkü tribünleri takdir amacıyla basılmış:
Ama sonra olmayan paralarının Warner Bros tarafından icraya verileceğini anlayınca o abuk sabuk resmi çizmişler...
Artı siz 14 yıl şampiyon olamadığınızı ne çabuk unuttunuz yahu..
quote:
Orjinalden alıntı: darkingfb
erwin bu başlık sana logar kapağı oldu..
Sana mı bana mı? Bana olan birşey yok olan sana oldu.Lafınızı bilip atın tutun bundan sonra.Böyle kalırsın işte.Muhaha ya başvur direk sen.
quote:
Orjinalden alıntı: mcftr*
Valla ne diyim Türkiye kupasında ilerlemeye devam edin.. 100 tane alsanız neye yarar. Yıldız mı veriyolar yoksa Avrupadaki şahşahalı günlerinize geri mi döndürüyor? Bizim kulvarımız farklı..
kupayı 26 sene alamamak mı seni böyle konuşturuyor :)
kulvarı farklıymış
quote:
Orjinalden alıntı: SPaCeLoRD
quote:
kulvarı farklıymış
Tamam işte diyorum ya siz bir 26 yıl daha alın bakalım boyunuz uzayacakmı..
Açlık insana herşeyi yaptırır böyle
hemen sitedeki reklamıda değiştirmişler daha fazla rezil olmak istemediler
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: SPaCeLoRD
quote:
kulvarı farklıymış
Tamam işte diyorum ya siz bir 26 yıl daha alın bakalım boyunuz uzayacakmı..
ne o yeni teselliniz "kupayı alıp ta ne olacak" mı oldu