Şimdi Ara

Telles :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne güzel adam iyi oynuyordu asist falan yapıyordu. Ne diye sattınız Telles'i? NİYE NİYE

• Olcana yer açmak için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • açıvereydim kollarımı gitme diyeydim
  • Kör ölür, badem gözlü olur

• Iyi kazikladik interi caktirma

• Telles e sevindim, az mucadele etmeyi defans yapmayı oğrenir belki orda ... 8 veremez ler zaten seneye geri gelir :)
  • Adam 1.5 yıldır takımda hala açalışacak diye bekliyoruz.. Gitti diye üzülen var cidden aklım almıyor inşallah Inter bir delilik yapar da alır.. Belki adamda iş var ama bizde yapamadığı aşikar olmuyor yanı tıpkı bruma gibi..
    Geçen yıl ayaklarının kayıp da yerden kalkamadigi maçları hatırlayınca (en az 3 sahne canlanıyor gözümde) ohh be diyorum en azından Carole gibi fiziği iyi yere sağlam basan bir topcumuz var.. Tellesin hücumu iyi diye bir hurafe vardı şimdi kendinizi ona inandırıp huxunlenmeyin bunun hücumu da defansıdavasatti

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Donk !
    9 yıl önce açıldı
    Modric > xavi + iniesta
    3 yıl önce açıldı
    Suarez > Lewandowski
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Carole dan artısı yok eksisi var. Cok iyi oldu.

• Carole olmasa hepimiz ağlıyorduk şu an.

• İyi kakaladık bu o kadar beklentiyle geldi tırt çıktı.
  • 2 sene sonra Chelseaye 30'a satarlar...
  • Kiralık gitti diyorlar doğrumu
  • quote:

Orijinalden alıntı: JessieJ

2 sene sonra Chelseaye 30'a satarlar...

Bu defansif özellikleriyle mi Chelsea'ya gidecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeLLaT_1905

Iyi kazikladik interi caktirma

dünya üzerinde manciniden başkası bu adama para vermez
    yok psg chelse juve istiyormuş filanda 2m pazarlığındaymışlar ulan 3 ü 75m euro harcayıp sol bek aldı bu takımlar pazarlık yapmaz fiyatı sorar ederiyse verir değilse vermez. zaten adamlar sol bek aldıktan sonra menajeri çıktı ortaya teklif yok dedi çakal

neyse tellesten kar edip kurtulmaz güzel iş zaten carole kesecekti bu yılki teklifi seneye mancini bile yapmazdı
    kiralık olayıda hikaye ffp derdi olduğundan inter bu şekilde yapıyor transferlerini
  • ya daha Telles diyorlar.. takımın bel kemiğini kırdılar melo gitti.. mağlubiyetler gelince ben görürüm sizi.. Snijdere soveceksiniz. Melo nun yokuluğunda Sneijder2in oyunu bozulacak
  • Defans yaparken dünyanın en çok kayıp düşen beki,ama adam şimdi sanki Marcelo oldu bir anda...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExtrameBOY27

ya daha Telles diyorlar.. takımın bel kemiğini kırdılar melo gitti.. mağlubiyetler gelince ben görürüm sizi.. Snijdere soveceksiniz. Melo nun yokuluğunda Sneijder2in oyunu bozulacak

Takımın Bel kemiği kamplara katılmayan para para diye ağlayan son maçında sahada sürüncek hali olmayan adı bile duyulmayan 33 yaşındaki melo muydu ki ayrıca bu adamla 36 yaşına kadar sözleşme imzalamışız 36 da napcaz bu adamı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nbacıshaquılle

quote:

Orijinalden alıntı: ExtrameBOY27

ya daha Telles diyorlar.. takımın bel kemiğini kırdılar melo gitti.. mağlubiyetler gelince ben görürüm sizi.. Snijdere soveceksiniz. Melo nun yokuluğunda Sneijder2in oyunu bozulacak

Takımın Bel kemiği kamplara katılmayan para para diye ağlayan son maçında sahada sürüncek hali olmayan adı bile duyulmayan 33 yaşındaki melo muydu ki ayrıca bu adamla 36 yaşına kadar sözleşme imzalamışız 36 da napcaz bu adamı.

33 değil 32 yaşında. mevksinde alternatifi yok. O mevki günümüz futbolunun en kilit yeri. Takımın ortası.. İleri geri yerleşmeyi o mevki sayesinde yapıyoruz. O mevkiyi oynamayı bilkmeyen ıyuncular ne takımı geri ceker nede ileri götürebilir.. Maçlar kaybedildikçe anlarsınız

• Carole daha iyi bir oyuncu, Tellesin ne ofansı iyi, ne defansı iyi, ne orta yapmasını biliyor. İtalyadan sağlam döner inşallahda elimizde kalmaz.
  • Mancini bu sene kovulursa telles bize kalır yine bu yönden de düşünün.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.