9 istiyorlarmış yahu arkadaş adamı bu yıl oynatıp seneye satsan 9 a yine 7,5 kazanmış olacaksın kaldı ki seneye teklif gelip gelmeyeceği kesin değil carole 3 maça kalmaz keser zaten bunu sat gitsin
JessieJJ
kullanıcısına yanıt
6.5'a aldık diye biliyorum
Hala Telles büyük yetenek diyen var!
Nitekim son Osmanlı maçında sahanın yıldızıydı. Sol tarafı otobana çevirdi. Kimse tutamadı. Kimseyi geçirmedi. 30'dan aşağı satmayalım!
1 sezon daha kalmali.genc potansiyeli yuksek bir oyuncu avrupada solbek sıkıntısı var bir cok buyuk takim takip ediyor.iyi cl maclari cikarirsa 15 milyondan asagi gitmez..7 ye satilmasi buyuk hata olur
quote:
Orijinalden alıntı: RoLaN
1 sezon daha kalmali.genc potansiyeli yuksek bir oyuncu avrupada solbek sıkıntısı var bir cok buyuk takim takip ediyor.iyi cl maclari cikarirsa 15 milyondan asagi gitmez..7 ye satilmasi buyuk hata olur
3-4 sene sonra kafamızı taşlara vuracağız.
Bu kadar beceriksiz bir adama 7 milyon euroyu sadece galatasaray,fenerbahce gibi takimlar verir
Carole oynar orda savunması da daha iyi. Telles gidip hemen o parayla sag bek ve yedek kaleci tarnsferini halletmesi lazım takımın
quote:
Orijinalden alıntı: muratdns
Carole oynar orda savunması da daha iyi. Telles gidip hemen o parayla sag bek ve yedek kaleci tarnsferini halletmesi lazım takımın
O paraya iyi satılmış bence. Hem de çok iyi. Cidden 7 milyon euro verecekler mi ya?
quote:
Orijinalden alıntı: psirik
O paraya iyi satılmış bence. Hem de çok iyi. Cidden 7 milyon euro verecekler mi ya?
Alıntıları Göster
ver 7 ye Telles'i Burak'ıda var 7 ye kafadan 14m gelir.Mis gibi transfer bütçesi sana işte.Sol için Carole var zaten al 10m ye en sağlamından bi forvet 4 e de bi sağ bek al.Bunu da biz mi öğretelim ya
Seneye Telles 10m € üstüne satılsın sahada olsun diye Carole yedek mi kalacaktı ?. 3-5 e bakmadan satılması iyi oldu.
quote:
Orijinalden alıntı: CeLLaT_1905
Bu kadar beceriksiz bir adama 7 milyon euroyu sadece galatasaray,fenerbahce gibi takimlar verir
ben teklif olduğuna dahi inanmıyorum ya menajeri gazlıyor sözde juve chelsea istiyordu adamlar masaya 25m koyup solbek aldılar, inter 50m harcadı tellesin fiyatını dahi sormadı psg coentrao peşinde dış basına göre bizim basına göre 1.5m için pazarlık yapıyor psg
quote:
Orijinalden alıntı: WINTER IS COMING
quote:
Orijinalden alıntı: CeLLaT_1905
ben teklif olduğuna dahi inanmıyorum ya menajeri gazlıyor sözde juve chelsea istiyordu adamlar masaya 25m koyup solbek aldılar, inter 50m harcadı tellesin fiyatını dahi sormadı psg coentrao peşinde dış basına göre bizim basına göre 1.5m için pazarlık yapıyor psg
Alıntıları Göster
Hadi Telles satıldı Carole'un yedeği yok beyler farkında mısınız? Bu yönetimle olmaz. Yeni yönetim gelince satarız, bunlar gelen parayı da ziyan eder.