Beşiktaşımız'a bu sezon katılan 4 yabancıdan biri hemen ön plana çıktı. Şilili Rodrigo Tello, futbolu, çalışkanlığı, görev bilinciyle bir anda siyah - beyazlıların gönlünü fethetti. Ancak Tello'nun Beşiktaş'a gelmesindeki en büyük rol, PAF Takımı'nın Teknik Direktörü Fikret Demirer oldu. Sporting Lizbon'un rakibinde oynayan bir futbolcuyu izlemek üzere tribüne çıkan Demirer, bir anda Tello'yu gördüğünü belirterek, "Buna benzer 4-5 oyuncu dikkatimizi çekmişti. Bunlardan biri de Manchester'a giden Nanni idi" diye konuştu.
Milliyet Gazetesi'nin 15 Ocak tarihli haberine göre, Tello'nun gelişinin kendisinin değil, yönetimin zaferi olduğunu vurgulayan Demirer, "Benim de bu transferde tuzum biberim varsa, bu da bana yeter. Kaldı ki yönetime bana güvenip, böyle bir görevi verdikleri için teşekkür ederim. Ben sonuçta kulübün bir çalışanıyım... Son karar yönetime aittir" ifadesini kullandı.
Ölü top becerisi
Şilili oyuncunun kendisini etkileyen yönlerini sıralayan Fikret hoca, sözlerini şöyle sürdürdü: "Mevkii itibarıyla sol kanatta, orta sahada, savunmada, ön liberoda dahi oynayabilecek bir izlenim bıraktı. Ofansif futbol adına her şey yapmayı çalışan, basit oynayan, yerine göre de riski göze alan bir tip. Ama beni en çok etkileyen yönü, ölü toplardaki becerisi oldu. Görevini en iyi şekilde yapmaya çalışan, disiplinli, kısacası adam gibi adamdı. Daha sonra Milli Takım oyuncusu olduğunu öğrendim. Necdet hoca da izledi."
Demirer'e 'Baba' diyor
Tello ile ilişkilerinin mükemmel olduğunu vurgulayan siyah - beyazlı teknik adam, futbolcunun kendisine "Baba" diye hitap ettiğini de söyleyerek, "Böyle bir sorumluluk almak çok zor işmiş. 20 milyon taraftarın yükünü üzerinize alıyorsunuz. Kazayla kötü de çıkabilirdi. Onu her yönüyle izledim; yönetici, taraftar, futbolcu ve teknik adam gözüyle... Beşiktaş için çok uygun olduğunu gördüm" diye konuştu.
Sözlerini Şilili oyuncuyu göklere çıkararak tamamlayan Fikret Demirer, "Tello'nun, Hagi ve Alex ile mukayese edilmesi bile günah olur. İki yıldız futbolcuyu da ikiye katlar. Ölü toplardaki, uzun toplardaki başarısı, oyun kuruculuk özelliği onu farklı kılıyor. Toplar adrese teslim. Bir çizgi oyuncusu gibi de oynamıyor. Bu da onun farkını ortaya çıkarıyor" dedi.
Kaynak: Milliyet
Yok daha neler Ali Sami
yok artık lebron
Fikret Demirer günün esprisini yapmış
yok artık... ya bunların çenesi niye hiç durmuyor?
20 milyon taraftar Bjk'da 30 milyon bizde 35 milyon fenerde 150 milyonluk bi ülke için normal tabi.
Tello konusuna hiç girmiyorum zaten...
hagi kalitesinde bir futbolcu türkiye ye gelmedi bundan sonrada gelebilecegine pek ihtimal vermiyorum.
ama tello gerçekten kaliteli açıkcası bizde olmasını çok isterdim.
rizeli yanlış sölemişin hagi kadar olmasa türkiyeye gelmiş geçmiş en iyi oyuncu alex vardır kendisini tanırmısın bilmem yürüyen kral derler
puan olarak versem
hagiye 9/10
alexe 8/10
neden halen paf takımı hocası oldugu belli oluyor ben bu kör adama takım degıl oyuncu bile emanet etmem
ben fener bahçeliyim alexin kim olduğunuda iyi bilirim.
ama haginin takımına kazandırdıklarına bir bakalım, birde alexin.
tabiki bunları hagi tek başına yapmadı takıma bunu aşılayan bu hırsı veren hagiydi bunada kimse hayır diyemez.
ha alex bize uefa kupasını kazandırırsa ozaman benim için bizim için hagiden daha iyi olur.
Saçmalıyorlardı zaten ama bu baya saçma olmuş..
dünde ntvde sinan engini resmen mortt etti..carlosla karşılaştırılmasından büyük gurur duyduğunu anaca bu karşılaştırmaların saçma olduğunu kendi oynadığı mevkiyle carlosun oynadığı mevkinin farkında olduğunu belirtti..laa sinan kendi futbolcun bile sana kapağı takıyoo
"Tello Hagi'den de iyi" yavaşşşşş hocam adama gülerler
quote:
Orjinalden alıntı: -30 Days Of Night-
rizeli yanlış sölemişin hagi kadar olmasa türkiyeye gelmiş geçmiş en iyi oyuncu alex vardır kendisini tanırmısın bilmem yürüyen kral derler
puan olarak versem
hagiye 9/10
alexe 8/10
yürüyen kral sergen diilmiydi ya
vay anasını bee..çifte telliye bak Hagiden daha iyiymiş
ne Tello'ymuş beee... Ben mi yanlış adamı izliyom acaba...Bjk'ın yabancı olarak en iyi transferi(diğerleri vasat olduğu için) ama bu kadar da abartılacak neyi varki? Siporting Lizbon niye sattıki bu adamı o zaman