Bildirim
Telltale Games çeviri nasıl yapılır?
Spigen 45W USB-C Adaptör + Örgü Kablo Samsung PPS 2.0 Şarj Isı Düşürücü GaN Hızlı Şarj Aleti ve Super Hızlı Şarj Destekli Kablo iPhone & Android & iPad & MacBook Type-C PE2015 White - ACH02589 : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B098P15D4N
18 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Valla ya şu oyunu biri keşke çevirsede oyasak -
Yardımcı olacak bir arkadaş olacaksa çevirmeye başlayacağım Allah'ın izniyle, İngilizcem var ama Tool falan yok, hangi dosyaları çevireceğim, Episode'lerin archives'deki isimleri nedir falan... -
Hmm umarım yardımcı olacak birileri çıkar bende pek anlamıyorum anlasaydım yardımcı olurdum umarım burdan birileri yardımcı olur. -
Bu oyundan sonra The Wolf Among Us'ı da çevirirsen çok güzel olur. Hali hazırda bir Türkçe yaması var ama kalitesi rezalet. Yorumlarda onlarca şikayete rastlayabilirsin. -
Guardian'da mesele bazı Telltale game oyunlarında olan senaryo harici yazıların çok olması. Şöyle özetlersek; Guardian EP1'de ortalama 40.000 satır vardı. Ama normal bir Telltale oyununda ortalama bir EP'de 5-10 k satır olur. Yani oyunda geçmeyen ve muhtemelen hiçbir yerde göremeyeceğiniz 30.000 fazla satır olması. Yani MSG V'in ortalama 70 k satıra sahip olduğunu düşünürsek, Guardian'ın ortalama 2 bölümü bir MSG çevirisi yapıyor. Zamanında çevirdiğim Tales From the Borderlands'da böyle bir yapıya sahipti. O yüzden testi çeviriden neredeyse 5 kat zor geçti :) İlla çevirmek istiyorsan xentax da bunun toolsu ve anlatımı var. Her çevirmenin yaptığı gibi oradan ücretsiz toolsunu bulup çevirmeye başlayabilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TanerSaydam -- 23 Temmuz 2019; 8:51:17 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X