Şimdi Ara

Telltale Games Çevrilmemiş oyunlar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Malumunuz geçen sene Telltale games kapanmıştı. Buna çok üzülmüştüm. Ama yakın zamanda şirketin hakları satın alındı ve tekrar hayata geçecek. Bunun için Telltale'ın günümüzde oynanıp zevk alınabilir ve çevrilmemiş oyunların listesini yaptım. Umarım en azından bir kaç oyunu çevrilir.

Liste;

1)CSI: 3 Dimensions of Murder (2006)
    2)CSI: Hard Evidence (2007)
    3)Strong Bad's Cool Game for Attractive People (2008)
    4)Wallace & Gromit's Grand Adventures (2009)
    5)Tales of Monkey Island (2009)
    6)CSI: Deadly Intent (2009)
    7)Sam & Max: The Devil's Playhouse (2010)
    8)CSI: Fatal Conspiracy (2010)
    9)Law & Order: Legacies (2011-2012)
    10)Guardians of the Galaxy: The Telltale Series (1.episode hariç geri kalan episodelar)
    11)Minecraft: Story Mode – Season Two (1.episode hariç geri kalan episodelar)

Elbette yazılmayan bir çok oyun var lakin bu oyunlar gerçekten oynanılıp zevk alabileceğimiz oyunlar.

BU ARADA ARKADAŞLAR GERÇEKTEN LİSTEDE TÜRK OYUNCULARIN AÇ OLDUĞU OYUN TÜRLERİ DE VAR. DEDEKTİFLİK, MACERA, KORSANLIK GİBİ OYUNLAR TÜRK OYUNCULARININ OYNAMAK İSTEDİĞİ OYUNLAR. UMARIM ÇEVİRMENLER İÇİN YARARLI BİR KONUDUR VE UMARIM BİR ÇOK OYUNU ÇEVİREN BİRİLERİ ÇIKAR. ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dincera1000 -- 18 Temmuz 2020; 12:44:54 >

• Güzel konu olmuş. İçlerinden keşke çevirilse dediklerim şöyle :

1- Tales of Monkey Island
    2- Sam & Max
    3- Guardians of the Galaxy
  • telltale tamamen devredilmiş mi? Game of thronesun devamı gelir mi acaba biliyor musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaceİnMirror

Bu mesaj silindi.
    Akşam pc başına geçince sana ayrıntılı şekilde anlatırım toolunu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Guardians of the Galaxy" oyunu çevirilirse güzel olur. İlk ona başlansa güzel olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PeTeRPaNN

telltale tamamen devredilmiş mi? Game of thronesun devamı gelir mi acaba biliyor musunuz?
    Telltale isim hakları kendi oyunları ve birçok oyun alınmış. sanırım game of thrones ve wolf among us'da alınmıştı yanlış hatırlamıyorsam
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaceİnMirror

Bu mesaj silindi.
    herhangi bir çeviriye başladığında bana bildir konuya adını ekliyeyim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • FaceİnMirror süper olur, çok seviniriz. Büyük bir açığı kapatmış olursunuz

TanerSaydam Taner'ciğim yine hızır gibisin :) Her sevdiğim oyunda senin de parmağın var hep. Helal sana.
  • Telltale'e ait olan Puzzle Agent diye bulmaca türü bir oyun var. Aşırı geyik, keyifli bir oyundu. Ben çevirip Türkçeye kazandırmak istedim ama dosya işinden gram anlamam.

• Guardians of the Galaxy: The Telltale Series oyununu çevirecek misiniz? oyunu çeviren olursa güzel olur.
  • buqrakral B kullanıcısına yanıt
    Şuan maalesef listede ki hiçbir oyun çevrilmiyor

• Dincera1000 D kullanıcısına yanıt
    Ya aslında Guardians of galaxy çevirseler yeter oyun güzel umarım bir gün çevirilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buqrakral -- 25 Eylül 2019; 23:50:2 >
  • Ellerinde tool olanlar varsa konuya ekliyeyim de çevirmek için çevirmenleri teşvik edelim.

• son bir kez üstte çıkarayım. bunca değerli oyunun çevrilmemesi yazık olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.