(editlendi)Selamlar.
Ekteki siteden iş konulu bir kurs satın almıştım. Ancak daha sonra emaildeki gibi aynı evde bulunacağımız arkadaşım ile ücreti bölüşmek istedik, ücreti ben ödedim daha sonra o kişi ücreti ödemedi.
Web sitesine email attığımda böyle bir konuşma döndü.
Öncelikle kurs hesabımı herhangi biri ile paylaşmadım. Amacım aynı hesaptan aynı anda netflix izler gibi kursu izlemek, not almak ve tartışmaktı.
Şimdi bu herhangi bir sözleşmeye aykırı mı? sanmam.
Hadi aykırı olsun, olmamış bir suçun cezası olur mu? sanmam.
Burada ne öneririsiniz? Suçlu kim? Bu sebeple ücretime ve kursa el konulması doğru mu? ve hukuki süreç sonucu ne çıkar?
Teşekkürler.
----------Son edit---------
Şimdi de böyle bir email geldi. Bunlar ne diyor yahu?
Bu dönemde ya herkes ücretli çeviri yapıyor, ya da çok kötü translate çeviriler ile anlaşılması güç çeviriler yapıyor. Bu ücretsiz siteyi kullanarak çevirilerinizi çok iyi bir şekilde yapabilirsiniz. Belki bu siteyi duymuşsunuzdur ancak nedense çoğu kişi bu siteyi ya bilmiyor ya kullanmıyor. Mayıs ayında Türkçe dil desteği gelmesiyle birlikte bu siteyi kullanmanızı öneririm.
Google, Yandex ve Microsoft gibi siteler az bir data ile ve yapay zekayı çok sığ kullanarak çeviri yaparken deepl adlı Münih merkezli site çevirileri mükemmele yakın çeviriyor. Hatta "did you mean", "alternatif kelime" ve sözlük kısımlarından yardım alırsanız sanki çeviri elle yapılmış seviyesine çıkıyor.
Ve Google translate gibi rakiplerinden kat be kat iyi çeviriyor. Bunu deneyerek görebilirsiniz.
Görüşlerinizi ve eğer yapacaksanız/yaptıysanız bu site ile yaptığınız oyun çevirilerini bu konu altına yazmanızı rica ederim.
|
Sözleşme süresince ki faiz artımı hk
|
|
Monitörün elektriği bir alıp bir kesmesi
|
Gürcistan çifte vatandaşlık Ahıska
|
|
|
g2a - (eksi) para yardım
Son Giriş: 11 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 11 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 65
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 20.193 (Bu ay: 374)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 69 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun