Merhabalar arkadaşlar öncelikle durumu anlatayım. Dedem 20 yıl önce vefat etti. Dedemin memlekette çok fazla yeri olduğunu biliyorum hatta bir yerde üzerine olan tapuyu dahi bulduk. Ancak biz bunun daha fazla olduğunu biliyoruz. bunu öğrenmek için o ilin tapu kadastro müdürlüğüne uğradık bunun için bizden her sorgulama için her mirasçı başına 50 tl ve tüm mirasçıların birleşip sorgulamasını istedi. (veraset ilamımız yok) Ancak bunu yapmak pek basit değil. Mirasçılardan biri hasta.. çok uzatmadan bunu e devlet den sorgulandığını duydum ve evet babamın üzerine olanları gördüm. ancak amacım ölen dedemin e devletine girmek. çok zor olduğunu hatta imkansız olduğunu düşünüyorum ancak gene de sormak istedim. sizde sorgulamanın daha basit bir yolu veyahut e devlet şifresini almamızın bir yolu var mı? teşekkürler
Ölen kişi adına e devleti nasıl almayı düşünüyorsunuz? Ayrıca 50 lira ne ücreti yaa, Tapu müdürü nereden çıkarmış bunu. 50şer lira vereceğinize mirasçılık belgesi çıkartın daha ucuza gelir, ondan sonra sorguları paşa paşa bedavaya yapacak. Şu da var tabi her tapu kendi bölgesindekileri size söyler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme