Bildirim
TELPA 60 Dakika teslim.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
telpa ve 60 dk -
Vay be hıza bak -
Gözlerime inanamıyorum -
Telpa ve hız ?? bakalım ben de gönderdim inşallah 15 günde gelirquote:
Orijinalden alıntı: karınca kokusu
Gözlerime inanamıyorum -
Ne şimdi kırık ekranlı telefonu götürsem bitiremeseler geri mi vericekler 60 dakikada -
Evet beyler telefonu götürüyoruz telpaya 60 dakikada ne olursa olsun çözüp cihazı veriyorlar.Telpa kendini geliştiriyor harika -
Elden teslimde gecerlidir bu buyuk ihtimal -
Gündür o gün -
Leo zaten elden teslimde.
Emre anlayamadım seni :D -
quote:
Orijinalden alıntı: xAsiriDozx
Leo zaten elden teslimde.
Emre anlayamadım seni :D
Unquestionable truth arkadasa ithafen oyle yazmistim. -
İzmirede telpa bekliyoruzz -
Ha özür dilerim leopard hocam :)
AnıllGüder bence şirkete biraz şans tanımalıyız ön yargılı yaklaşırsak olmaz.Zamanla daha iyi şeylerde yapacaklardır eminim.Sonuçta telpa akıllı telefonlarda yeni yeni kendini göstermeye başladı. -
quote:
Orijinalden alıntı: xAsiriDozx
Ha özür dilerim leopard hocam :)
AnıllGüder bence şirkete biraz şans tanımalıyız ön yargılı yaklaşırsak olmaz.Zamanla daha iyi şeylerde yapacaklardır eminim.Sonuçta telpa akıllı telefonlarda yeni yeni kendini göstermeye başladı.
Bence normal servis olmasada bi hizli servis acmalilar buyuk illere -
Aynen hocam ben böyle olayı beklemiyordum şahsen iyi bir gelişme darısı diğer servislere ve diğer şehirlerde yeni şubeler açılma dileğiyle inşallah -
Elden veriyorsun ben ekran için vermistim 50 dakikada aldım -
İzmit te bulabilir miyim? -
Hocam izmitte telpa 10 adet bayi var fakat teknik servis işlemi yaptıklarını sanmıyorum. -
Ahizem bozuldu bunun içinde 20 gün beklemek istemiyorum. Farklı bi yöntem acele şekilde yaptirmam lazim garanti dişi kalmadan. -
Telpanın servisi hariç bir başkası açarsa kasko dahi olsa garanti dışı kalıyor hocam
Benzer içerikler
- telefonla konuşurken ekran kapanıyor
- telefonu şarja takınca dokunmatik bozuluyor
- güç tuşu bozuk telefonu yeniden başlatma
- sim 1 sim 2 farkı
- telefonum kapandı açılmıyor şarj olmuyor
- telefon hızlandırma
- türkiye"de üretilen telefonlar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X