Şimdi Ara

TELPA 60 Dakika teslim. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
1.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cuma günü verdim İstanbula kargoya yetişti. Salı olmuş hala ses yok telefondan. Normal mi peki bu ?
  • 20 günden önce alma sansim yok mu acil diye bir servis yok mu :D 1 haftaya gelicek fln

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben gittigimde dedim 50 km mesafeden geliyorum diye teli yarim saat icinde yapipbl getirdiler supriz degil bence isteyince oluyormus demek
  • quote:

Orijinalden alıntı: BllCkr

Ne şimdi kırık ekranlı telefonu götürsem bitiremeseler geri mi vericekler 60 dakikada

• Ben oraya gittigimde dedim 50 km mesafeden geliyorum diye teki yarim saat icinde yapip getirdiler isteyince oluyormus demek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mustafa berk;Elden teslimde 60 dakikada hızlı servis.
    Zey4li;Hocam elden verdiğinizde 60 dakikada hızlı servis hemen veriyorlar.
    McBial41;Hocam 20 iş gün sınırı var tamir süresi.Servis artık eskisi gibi değil hızlı çalışmak istiyorlar artık belli ki.
    vSt;BllCkr olayı anlamamış.60 Dakikada hemen yapıp veriyorlar hangi kafayı yaşayıpta sordu öyle bir soruyu.
  • telpa yavaş yavaş düzeliyor fakat discovery modeli çok sorunlu. GM de ürünün ne kadar kalitesiz olduğunu ve arıza tamir bakıma çok ürün geldiğini de biliyor telpaya bir şey diyemiyor telpada bu boşlukta arızalı telefonlardan ne koparırsam kardır mantığına giderek para talebinde buluna biliyor. geçen pazartesi servise verdim telefonu cuma günü sözde yenisi ile değiştirdiler akşam baktım şarj göstergesi sorunlu pazartesi tekrar servise gittim bu arızalı yeni telefonla değiştirelim dediler tamam dedim kayıt açıldı bekledim bir 15 dakika yeni telefon geldi teslim ettiler irsaliye falan düzenlediler dedim bir deneyeyim acık vaziyette veriyorlar zaten kutusuz ama sıfır adı altında hattı taktım hafıza kartı falan bir baktım teme değişik bir kız resmini var arka plan resmi yapmış hemen danışmadaki bayana dedim siz bu telefonlara yeni teme mı yüklediniz yok falan deyince o zaman bu yeni telefondaki bu kızın resmi niye var diye sordum a nasıl olur falan biz size yanlış telefon teslim etmişizdir hemen bakalım dediler tamam o zaman ama ben yeni jiletininde yeni telefon istiyorum dedim yok dedi yönetim kararı ile kutular açılarak bakılarak teslim ediliyor dedi, o zaman nasıl oldu ikinci kere sorunlu telefon verdiniz dedim de dedim.. bir 15 dakika sonra jiletini açılmamış kutu getirdiler danışmadaki bayanda şaşırdı teslim aldım test etmeden eve geldim şuan bir sorun yok. biraz uzun oldu ama burada anlatmak istediğim değişim için swap diyorlar benim anladığım senin arızalı olan telefonunu tamir yapıyorlar bana benim arızalı telefonu tamir yapıp sana veriyorlar benim gibi müşteride sanıyor ki yeni telefon verdiler.

• güzel gelişme sarj soketi bozulursa 15 gün beklemeyeceğiz artık
  • 2 saat ti 2-3 hafta önce demekki 1 saate indirmişler güzel
  • Caneycaney: elden teslimde geçerli
    Köftesuyu:Hocam elden teslimde geçerli kargoyla gönderirsen beklersin :D
    rasmoon:hayırlı olsun hocam en azından isteğiniz yerine gelmiş.
  • xAsiriDozx kullanıcısına yanıt
    Biliyorum ben 2-3 hafta once 2 saatti dedim zaten

• caneycaney kullanıcısına yanıt
    Hocam özür dilerim uykusuzluktan yazıyı yanlış okumuşum çok özür dilerim
  • Hızlı hızlı hemen yapacağım diye daha da içine etmesinler şimdi. Hızlı koşan atın boku seyrek düşermiş ne de olsa.
  • valla bravo ne diyelim
  • cullukahmet C kullanıcısına yanıt
    Hocam sizede hiç bişi yaramıyor :D hızlı yapar beğenmezsiniz yavaş yapar beğenmezsiniz ne istiyonuz bi sorun olunca direk yeni tel mi versinler var mı öyle bi garanti :D
  • AnıllGüder A kullanıcısına yanıt
    Hocam telefonu şarj soketi diye yolladım. Ölü pixelli geldi. Anlatabildim mi? Bu dangalaklar 3 haftada 2 eliyle bir şeyini doğrultamadı. 1 saati hiç düşünemiyorum. Telefonu verip 1 saat sonra hıyar almayalım sonra.

Hadi gelsin eksiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cullukahmet

Hocam telefonu şarj soketi diye yolladım. Ölü pixelli geldi. Anlatabildim mi? Bu dangalaklar 3 haftada 2 eliyle bir şeyini doğrultamadı. 1 saati hiç düşünemiyorum. Telefonu verip 1 saat sonra hıyar almayalım sonra.

Hadi gelsin eksiler.

hocam terbiyeli yazı yazdım sizden de aynısını beklerdim. Ölü pikselli dediğiniz şey bulutlanmadır. Eski panellede kendiliğinden oluyordu. Adamlar onu değiştirdi ips olan ekrana ips değil dendi hatta bi ara ben bile gaza geldim inanıp dava açıyordum avukatım dedi bir araştıralım soruşturalım işin aslı bu ölü pikselli ve bulutlanmalı çıkan ekranlar yüzünden değişmiş paneller. ha dediğiniz sizin ekranınız değiştirilip siyah nokta olan ölü pixelli ekran takıldıysa (ki ölü pixel sonradan oluşmaz) o zaman ben şarj soketi yüzünden gönderdim benim ekranımı ayıplı ekranla değiştirmişler benden izinsiz deyip hakem heyetine anında para iadesi alabilirdiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: AnıllGüder

quote:

Orijinalden alıntı: cullukahmet

Hadi gelsin eksiler.

hocam terbiyeli yazı yazdım sizden de aynısını beklerdim. Ölü pikselli dediğiniz şey bulutlanmadır. Eski panellede kendiliğinden oluyordu. Adamlar onu değiştirdi ips olan ekrana ips değil dendi hatta bi ara ben bile gaza geldim inanıp dava açıyordum avukatım dedi bir araştıralım soruşturalım işin aslı bu ölü pikselli ve bulutlanmalı çıkan ekranlar yüzünden değişmiş paneller. ha dediğiniz sizin ekranınız değiştirilip siyah nokta olan ölü pixelli ekran takıldıysa (ki ölü pixel sonradan oluşmaz) o zaman ben şarj soketi yüzünden gönderdim benim ekranımı ayıplı ekranla değiştirmişler benden izinsiz deyip hakem heyetine anında para iadesi alabilirdiniz.

Estğ. hocam. Sizin gibi mübarek bir kişinin şahsına terbiyesizlik yapmak benim haddime değil. Onları size de demedim zaten. Yine de kusura bakmayın. Bir anlık sinirden oldu

• Master Evil; Çok şaşırtıcı ve takdirlik bir hareket oldu onlar için.
    cullukahmet:hocam 1 saat içinde ne olursa olsun yapacaklar hızlı servis sonuçta.1 saatte yapılır diye düşünüyorum.
  • Gmd elite verdim bana tuslu nokia verdiler 1 saatte ancak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.